#DeIubitDeosebit - Dragostea pentru animale

#DeIubitDeosebit - Dragostea pentru animale

15.02.2020 10:49

Câte tipuri de iubire există? Câți oameni sunt. :) De aici a pornit campania noastră, #DeIubitDeosebit. În fiecare zi, până pe 29 februarie vom povesti despre 17 tipuri de iubire diferite.Astăzi continuăm cu Tom, colegul nostru de la Pain Plaisir, pe care deja îl știți. :)

Fie că a locuit în Anglia, Franța sau România, viața lui a fost mereu acompaniată de animale, iar casa lui a fost transformată în „acasă” prin simpla prezență a unei pisici sau a unui câine. „Erau cu adevărat o parte importantă a familiei noastre, iar activitățile noastre zilnice erau concentrate în jurul plimbărilor lor”, ne-a spus Tom despre cei 6 câini pe care i-a avut în copilărie, în perioada în care locuia într-o fermă din Anglia. Acum, în schimb, îl are pe Boris, simpaticul său motan, pe care l-a întâlnit în spatele brutăriei noastre. Noi v-am mai spus că la Pain Plaisir încep toate poveștile frumoase. :)

Povestea lui Tom și a lui Boris a început acum 3 ani, în ajunul Crăciunului. De atunci, ei împart canapeaua, masa, dar și sesiunile de shopping. Da, da, Boris este un shopaholic. :) Îi place mereu să „agațe” ceva, despre asta este și amintirea preferată a lui Tom cu acesta: Boris „agățand” un șoricel. Pe care l-a adus în mijlocul livingului, ca acesta să fugă țintă spre debara. „Șoricelul era de negăsit, așa că l-am închis pe Boris cu el în debara și imediat l-a prins. I-am luat pe amandoi și i-am dus afară, iar șoricelul a început să sară și să-l lovească.” A love-hate story. :)

Știi vreun basm care să nu aibă ca personaj un animal? Nici noi. :) Asta pentru că ele ne ajută să ne înțelegem mai bine pe noi, dar și pe cei din jurul nostru. Așa că dacă încă nu ai un animal de companie, e momentul să schimbi asta. Între timp, te așteptăm pe la noi, poate-l găsești prin zonă. Și dacă nu asta, găsești măcar ceva bun, care să-ți meargă direct la suflet.

Dăm share împreună la iubire, da? #DeIubitDeosebit