Blog

Iubesc această prăjitură delicioasă, care, împreună cu o cană de ceai, reprezintă micul meu răsfăț de după-amiază. Și, pentru că este fără gluten, este mai ușor de digerat și, astfel, este perfect de mâncat și după cină, ca desert. 

Citește Mai Mult
Este destul de greu să găsim în magazine chifle de burger bune. Așa că de ce să nu le facem chiar noi? :) Sunt simplu de făcut și rezultatul merită fiecare minut investit. Citește Mai Mult

Tartele de astăzi sunt mici, rustice, nu necesită să fie tăiate într-un mod special și pot fi preparate destul de repede. Mai mult, reprezintă un top class comfort food și pot da senzația de dulce făcut de bunica. Au un blat crocant, umplut cu fructe coapte. Și sunt absolut delicioase se... Citește Mai Mult

Focaccia de astăzi este cea în stilul tradițional din Genovese, Italia. Este o pâine excelentă pentru un aperitiv, tăiată pe jumătate și umplută pentru sandwich-uri cu tot ce vă place. Roșii cu mozzarella și pesto, jambon crud cu rucola și cornichoni sau ton cu maioneză, capere și ... Citește Mai Mult

Ouăle sunt minunate din atât de multe motive.  În mesele noastre de zi cu zi se prepară rapid, sunt sănătoase și conțin proteine ​​de bună calitate și grăsimi sănătoase, inclusiv omega 3. Cred că reprezintă unul dintre cele mai importante alimente pentru orice tip de bucătărie... Citește Mai Mult

Colegul nostru, Tom Rees, își face mereu de lucru în bucătărie și gătește câte ceva bun. După ce în weekend ne-a arătat cum să facem confit de grapefruit, astăzi ne dă o rețetă foarte simplă de chec pe care să îl facem în bucătăria noastră, acum că avem mai mult timp liber acasă și putem să ne ex... Citește Mai Mult
Colegul nostru, Tom, ne dă astăzi rețeta lui de confit de grapefruit. A vrut să împărtășească cu voi o idee simplă, pe care să puteți folosi la tot felul de preparate. Este și o modalitate prin care puteți folosi fructele după ce ați făcut sucuri acasă, pentru că uneori și coaja este importantă, ... Citește Mai Mult
Colegul nostru, Tom Rees, patiser boulanger Pain Plaisir, are un entuziasm aparte când vine vorba despre pâine. De această dată, după ce ne-a arătat cum să facem singuri maia acasă în 4 pași și rețeta lui de Clafoutis delicios cu migdale și afine, Tom ne dă și o rețetă de pâine homemade cu maia. ... Citește Mai Mult

Pentru că acum avem mai mult timp de gătit, ne-am gândit să vă ajutăm cu câteva idei de ce mai puteți face în perioada asta în bucătărie. Iar aseară, colegul nostru, Tom, patiser boulanger Pain Plaisir, cu gândul la voi, s-a pus pe treabă la el acasă. A vrut să vă... Citește Mai Mult

Procesul de a face maia acasă este unul foarte simplu, dar care necesită multă răbdare și atenție. De talent nu este neapărat nevoie, fiindcă oricine poate face asta în propria bucătărie, dacă are următoarele ingrediente: 1 măr, apă și făină. Ne-am gândit să vă arătăm, pe pași, cum să faceți si... Citește Mai Mult
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Setare Direcție Ascendentă