#DeIubitDeosebit - Dragostea pentru citit

#DeIubitDeosebit - Dragostea pentru citit

22.02.2020 10:44

Câte tipuri de iubire există? Câți oameni sunt. De aici a pornit campania noastră, #DeIubitDeosebit. În fiecare zi, până pe 29 februarie vom povesti despre 17 tipuri de iubire diferite.

Ne oprim astăzi la dragostea pentru citit, privită prin ochii Lidiei Fati. Între un film și-o carte, ea ar alege mereu cartea: „îmi place teribil pentru că lumea ei este proiectată în mintea mea, după propria regie.” Și că tot vorbim despre cărți, Lidia crede că acestea au fost prima formă de Social Media. O perspectivă interesantă : „intri în contact cu persoane din epoci și lumi atât de diferite, care își desfășoară viețile în fața ta și nu ai decăt să le urmărești zilnic să vezi ce mai au de spus sau de aratat.”

Lidia Fati este co-ownerul Dacris și este pasionată de citit încă de când a învățat să citească. Îi plac cărțile de toate genurile, dar preferă autorii contemporani pentru că se simte mai ancorată în prezent decât în alte epoci. Îl apreciază foarte tare pe scriitorul Gabriel Garcia Marquez, dar abia așteaptă să citească și autori noi, precum Orhan Pamuk, de la care are deja pe listă „Instanbul” și „Muzeul Inocenței”. Ne-a mărturisit că fiecare carte citită i-a modelat mintea și a ajutat-o să evolueze. O înțelegem perfect, pentru că și noi suntem îndrăgostiți de citit.

Te așteptăm pe la noi, poate nu cu o carte, dar cu un ceva bun, care să-ți ajungă direct la suflet.

Dăm share împreună la iubire, da? #DeIubitDeosebit

Postat în Povești din brutărie De:
Irina