#DeIubitDeosebit - Iubirea pentru natură

#DeIubitDeosebit - Iubirea pentru natură

23.02.2020 10:58

Câte tipuri de iubire există? Câți oameni sunt.  De aici a pornit campania noastră, #DeIubitDeosebit. În fiecare zi, până pe 29 februarie vom povesti despre 17 tipuri de iubire diferite.

Continuăm astăzi cu iubirea pentru natură, așa cum este ea văzută prin ochii lui Iulian. Prima lui drumeție pe munte a fost prin 1980, când era foarte mic, la cabana Valea Sâmbetei. Deși mic atunci, azi încă-și mai amintește cum arătau popicele din fața cabanei, dar și numele cabanierei – mama Geana. De atunci, s-a îndrăgostit de natură și face drumeții constant. A parcurs, inclusiv, și cel mai lung traseu montan din România – “toți Carpații, din Maramureș și până la Cazanele Dunării, iarna, împreună cu colegul meu Mihai Constantenec și Mario Casella, ghid montan și jurnalist elvețian.”  Și că tot am vorbit de munte, preferatul său este Făgărașul pentru că este muntele de la el, de acasă – „este impunător și te suprinde de fiecare dată când ești acolo.”

Iar celor care n-au fost niciodata într-o drumeție pe munte, Iulian le-ar recomanda să meargă oriunde, experiența va fi oricum extraordinară și îi va convinge să meargă și cu alte ocazii, în alte zone – “muntele îți oferă liniște, calm și cer albastru cât vezi cu ochii.”

Între timp, te așteptăm într-o drumeție... până la noi.  Găsești sigur un ceva bun, care să-ți ajungă direct la suflet.

Dăm share împreună la iubire, da? #DeIubitDeosebit

Postat în Povești din brutărie De:
Irina