#DeIubitDeosebit - Iubirea pentru copii

#DeIubitDeosebit - Iubirea pentru copii

18.02.2020 12:23
Câte tipuri de iubire există? Câți oameni sunt. :)

De aici a pornit campania noastră, #DeIubitDeosebit. În fiecare zi, până pe 29 februarie vom povesti despre 17 tipuri de iubire diferite.

Continuăm astăzi cu Irina și fetița ei, pe care le cunoaștem din vizitele lor la brutăria noastră. Sunt așa frumoase, încât n-am putut rezista: a trebuit să vi le prezentăm și vouă.

“Iubirea necondiționată și pură", ne-a împărtășit Irina că este principalul lucru pe care l-a învățat de la fetița sa. Tot de la ea a înțeles mai bine ca oricând ce înseamnă răbdarea și, că odată ce devii mamă, dezvolți o forță de nedescris: “Dacă înainte te gândeai că unele lucruri pot fi făcute doar cu două mâini, o să constați că pot fi făcute și doar cu una, și încă foarte bine”. 

Irina crede că relația cu copiii este cel mai bine sudată de încrederea în aceștia, dar și de fiecare moment în parte petrecut alături de ei. Și apropo de momente, ei i-a fost greu să aleagă unul preferat, toate fiind apropiate sufletului său. Însă își aduce mereu aminte cu bucurie de acela în care fetița ei a rostit primul cuvânt – mama, chiar de 8 Martie. Ce cadou frumos. :) Iar că tot a venit vorba de cadouri frumoase, ele ne-au oferit și nouă unul-o întâmplare ce trebuie să v-o povestim și vouă. Când Irina trece pe la noi cu fetița ei, își ia și o cafea, iar într-o zi cea mică a cerut și ea “cafeaua prințesei”. Așa că noi ne-am conformat și, mai mult, acum puteți servi și voi, în brutăria noastră, “cafeaua prințesei” a.k.a. un pahar de lapte cald. :) 

Copiii… cum ne îmbogățesc ei viața. Și, ocazional, și meniul Pain Plaisir. :)

Noi te așteptăm ca să stăm la o cafea a prințesei. :) Și dacă nu asta, găsești sigur ceva bun, care să-ți meargă direct la suflet.

Dăm share la iubire împreună, da? #DeIubitDeosebit
Postat în Povești din brutărie De:
Irina