#DeIubitDeosebit - Iubirea de viață

#DeIubitDeosebit - Iubirea de viață

27.02.2020 16:40

Câte tipuri de iubire există? Câți oameni sunt.

De aici a pornit campania noastră, #DeIubitDeosebit. În fiecare zi, până pe 29 februarie vom povesti despre 17 tipuri de iubire diferite.

"Cu toții avem câte un „Colectiv” al nostru. Atunci când cazi trebuie doar să te ridici, să mergi mai departe, să-l privești în față și să zâmbești". Aceasta este cea mai importantă lecție de viață pe care ne-o oferă Alice Tiaru, de patru ani încoace. Cine ar putea să vorbească mai frumos despre iubirea pentru viață decât un supraviețuitor, un om care a trecut printr-un moment atât de dramatic și și-a păstrat intacte seninătatea și bucuria de trăi.

"Cred că doar trecând printr-un moment de cumpănă realizezi cât de importantă este viața și dragostea față de cei din jur", spune Alice care povestește cum, după o perioada lungă, în care a trebuit să alerge între sesiuni de tratament de recuperare, operații de reconstrucție și din nou tratamente de recuperare, a reușit să-și recapete viața mai ales datorită iubirii cu care a fost înconjurată de familie și de prieteni. Iar această experiență a ajutat-o să-și găsească un nou scop, acela de a face bine necondiționat.

Astăzi face voluntariat la Connectiv, o tabara MagiCAMP pentru copiii care au suferit arsuri, unde îi ajută pe cei mici să treacă peste o traumă pe care ea o cunoaște foarte bine. În perioada de recuperare a învățat să croșteze pentru a-și recăpăta mobilitatea mâinilor și acum croșetează jucării haioase și colorate pentru copii și nu numai, pe care le comercializează pe Facebook sub numele Maimutzeria Tiarra.

"Mă bucur de lucruri mărunte pe care înainte le ignoram. Mă bucur de fiecare clipă trăită, cu familia si cu cei dragi mie". Și Alice a învățat că trăim pentru noi, pentru a-i iubi pe ceilalți. :)

Noi dăm share împreună la iubire, da? #DeIubitDeosebit

Postat în Povești din brutărie De:
Irina