Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Pâine intermediară  întreagă

    Această făină este măcinată la moară de piatră, păstrând astfel mai multe calităţi nutritive, dar şi un gust special. Este pâinea care se apropie cel mai mult de gustul acrişor al renumitului San Francisco sourdough.

    Crusta este subţire şi gustoasă, iar miezul bogat, cu alveole mici şi regulate o fac o candidată perfectă pentru sandwichuri.

    O pâine întreagă cântăreşte 1,2 Kg, preţul afişat este pentru intreaga cantitate.

    56,40 RON
  2. Pâine intermediară  jumătate

    Această făină este măcinată la moară de piatră, păstrând astfel mai multe calităţi nutritive, dar şi un gust special. Este pâinea care se apropie cel mai mult de gustul acrişor al renumitului San Francisco sourdough.

    Crusta este subţire şi gustoasă, iar miezul bogat, cu alveole mici şi regulate o fac o candidată perfectă pentru sandwichuri.

    O pâine întreagă cântăreşte 1,2 Kg, preţul afişat este pentru o jumătate de pâine tăiată, 600 grame.

    28,20 RON
  3. Pâine cu făină integrală de secară

    O pâine simplă cu făină integrală de secară, recomandată de nutriționiști ca fiind o alternativă mai hrănitoare decât pâinile cu alte făinuri, este într-adevăr sățioasă. Pe lângă acest avantaj, ni se dezvăluie un gust complex și vibrant, împreună cu un miez compact și ușor umed. O candidată potrivită pentru cei care acordă prioritate siluetei și sănătății. 

    24,50 RON
  4. Pâine cu făină de hrişcă şi seminţe

    O pâine bogată în fibre și foarte săţioasă, destinată celor care apreciază gustul deosebit al făinii de hrișcă. Realizată dintr-un amestec de făînă albă de grâu, făină integrală de grâu şi făină integrală de hrişca, mai conţine și multe seminţe de in, floarea soarelui şi hrişca. 

    Nu conţine drojdie.

    44,20 RON
  5. Pâine fără gluten

    Recomandată persoanelor intolerante la gluten, reprezintă o bună alternativă pentru satisfacerea dorinţei de pâine.

    Fabricată într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    35,00 RON
  6. Éclair caramel
    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea. La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută. Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savurăm mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savurăm cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.
    26,00 RON
  7. Pain au Chocolat Migdale
    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut. Cine poate să-l mănânce pe tot?
    28,00 RON
  8. Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

    15,00 RON
  9. CAVA BRUT ROSÉ
    Cramele Rabetllat I Vidal au creat vinul spumant rosé, utilizând soiurile de struguri Trepat și Garnatxa (Grenache) prin metoda tradițională. După prima fermentație, sticlele de vin sunt stocate în cava (pivnițe) minim 15 luni, pentru a elibera complexitatea aromelor în timpul celei de-a doua fermentații. Filtrat la momentul optim, Cava Rose Brut își etalează bulele fine și elegante la momentul deschiderii. Foarte prezente sunt aromele de căpșune și coacăze roșii, vinul având o aciditate bine echilibrată, un final persistent și plăcut. Varietate: Trepat, Garnatxa Regiune: Penedes, Spania
    70,50 RON
  10. PROSECCO EXTRA DRY
    Este un vin spumant revigorant, care prezintă în gust, note de măr verde, acacia și flori de iasomie. Bulele elegante și aroma persistentă sunt specifice varietății de struguri Glera. Varietate: Glera Regiune: Provincia di Treviso
    70,50 RON
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă