Special de sărbători

 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 • Coș Moș 2018

  Coș Moș 2018

  Un coș cadou foarte simpatic și accesibil, menit pentru toate categoriile de varstă.

  Conține 1 salam de biscuiți, 1 mini chec ciocolată, 1 punguță biscuiți Boris și Zelda, 1 punguță biscuiți brăduț, 1 punguță bezele și un decor jucăuș de lemn.

  40,00 RON
 • Coș Complet 2018

  Coș Complet 2018

  Numele este sugestiv pentru acest cadou perfect pentru o vizită la prieteni sau pentru a vă arăta aprecierea pentru un coleg sau partener.

  Coșul conține un cozonac Enchanté, o sticlă generoasă de vin Secret Barrels la 1 L, perfect pentru a fi împărțit cu voioșie și un mic decor textil.

  130,00 RON
 • Coș Festin 2018

  Coș Festin 2018

  Coșul nostru Festin este potrivit pentru cadouri Corporate, dar și pentru cadouri între prieteni. Ni l-am imaginat a fi degustat în fața șemineului, într-o seară lenesă de iarnă. Cozonacul Enchanté se imbină armonios cu vinul propus – un Bordeaux Superieur, sec, fructat și cu tanini catifelați.

  Coșul mai conține și un salam de biscuiți, 1 punguță biscuiți brăduț și 1 punguță de bezele, iar ornamentul de brad realizat manual de Atelierul de Quilting. întregește nota festivă a momentului.

  145,00 RON
 • Coș Sparkling 2018

  Coș Sparkling 2018

  Indiferent de scopul lui, Coșul Sparkling vă oferă certitudinea că va fi apreciat și bine primit. Numitorul comun al produselor incluse este manufactura de mici dimensiuni, specifică produselor Pain Plaisir. Cutia de lemn în care stau impreună răsfăturile selectate, este foarte versatilă și își va găsi o utilitate creativă în orice casă.

  Conține un Cozonac Enchanté , o sticlă de Prosecco Extradry, 1 cutie de biscuiți cu ovăz, 1 mini chec ciocolată, 1 punguță biscuiți Boris și Zelda, 1 punguță biscuiți brăduț, 1 punguță cu bezele și un ornament textil în formă de brăduț, realizat manual de Atelierul de Quilting.

  190,00 RON
 • Cozonac Enchanté

  Cozonac Enchanté

  Cozonacul nostru încântător are un miez pufos, umplutură spiralată de cacao și nucă, iar în aluat are presărate stafide și portocale confiate. Crusta crocantă din pudră de migdale și cacao îi conferă o notă rafinată și franțuzită, dar și un gust mai pronunțat de cacao.
  65,00 RON
 • Tort Bûche de Noël alune de pădure și portocale 4 persoane

  Tort Bûche de Noël alune de pădure și portocale 4 persoane

  Patiserii Pain Plaisir au creat Bûche de Noel cu cremă de portocale răcoritoare, mousse praliné din alune de pădure, cremă de ciocolată cu lapte și alune, pe un blat pufos din pudră de migdale, cu portocală confiata și un biscuit crocant. Spectacolul începe înainte de degustare, odată cu tăierea feliilor de tort. Vizual, straturile ce formează acest desert sunt în deplin acord cu bogăția de gusturi și arome naturale specifice sărbătorilor.

  Tradiția desertului Bûche de Noel își are originea în sărbătorirea Solstițiului de iarnă, când pentru a mulțumi soarelui pentru căldura adusă, se ardeau trunchiuri mari de copaci considerați magici – cireș, stejar, fag. Cu timpul tradiția și ritualurile s-au simplificat și prăjitura de Crăciun apare în secolul al XIX în cofetariile pariziene, ca simbol al buștenilor ce ardeau în sobă în noaptea de Crăciun.

  70,00 RON
 • Tort Amandină 6 persoane (fără gluten)

  Tort Amandină 6 persoane (fără gluten)

  Reinterpretarea celebrei Amandine, a reprezentat pentru patiserii Pain Plaisir un moment nostalgic și pasional – ca orice produs cu multă ciocolată! Pentru versiunea noastră, folosim cremă de ciocolată neagră, blat din cacao și pudră de migdale, însiropat cu cafea espresso, lămâie, rom autentic de 15 ani vechime. Rezultatul este fin, intens, cu toate aromele inițiale prezente, foarte bine integrate. În plus, Tort Amandine are un conținut scăzut de zahăr și NU CONȚINE GLUTEN.

  Fabricat într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

   

  102,00 RON
 • Tort Bûche de Noël choux căpsuni

  Tort Bûche de Noël choux căpsuni

  Un Bûche de Noël reinventat de patiserii noștri neastâmpărați.

  “Buturuga” este reprezentată de cilindrul de mousse de vanilie învăluit într-un strat de ciocolată roșie și praf de aur. Mini-choux-urile sunt umplute cu cremă de căpșuni.

  Cremele catifelate și onctuoase intră în contrast armonios cu foietajul crocant și ciocolata roșie surprinzătoare.

  75,00 RON
 • Choux a la crème

  Choux a la crème

  O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

  Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Nucile pecan caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

  18,00 RON
 • Tort Amandină 1 persoană (fără gluten)

  Tort Amandină 1 persoană (fără gluten)

  Reinterpretarea celebrei Amandine, a reprezentat pentru patiserii Pain Plaisir un moment nostalgic și pasional – ca orice produs cu multă ciocolată! Pentru versiunea noastră, folosim cremă de ciocolată neagră, blat din cacao și pudră de migdale, însiropat cu cafea espresso, lămâie, rom autentic de 15 ani vechime. Rezultatul este fin, intens, cu toate aromele inițiale prezente, foarte bine integrate. În plus, Tort Amandina are un conținut scăzut de zahăr și NU CONȚINE GLUTEN.

  Fabricată într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

   

  17,00 RON
 • Éclair ciocolată neagră

  Éclair ciocolată neagră

  Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

  La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

  Cofetarii noștri iubesc contrastul dintre crema fină și aluatul aproape rugos, dar și constrastul dintre gustul intens al ciocolatei și gustul neutru al cojii de eclair. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

  14,00 RON
 • Éclair caramel

  Éclair caramel

  Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

  La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

  Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

  14,00 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă