Paște

 

Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 • Duo de Paște

  Duo de Paște

  Pentru cei care doresc pe masa de Paște și Cozonac Enchanté și Pască Delicioasă, această propunere vine în întâmpinarea întregii familii.
  115,00 RON
 • Coș Iepuraș

  Coș Iepuraș

  Un coș cadou foarte simpatic menit pentru toate categoriile de varstă. Conține o pungută de biscuiți iepuraș, o pungută de bezele, un mini chec cu lămâie și o cutie de drajeuri asortate de ciocolată Valhrona.
  45,00 RON
 • Coș Festin

  Coș Festin

  Cozonac  Enchanté, pască delicioasă și vin roșu Bordeaux completate de o punguță de biscuiți în formă de iepuraș și o punguță de bezele. Un cadou generos pentru prieteni, colaboratori, colegi.

  165,00 RON
 • Pască delicioasă cu vanilie

  Pască delicioasă cu vanilie

  Sărbătoarea Paștelui este marcată prin ouă roșii și Pască. Suntem bucuroși să vă oferim Pasca Pain Plaisir crescută si coaptă cu grijă și pasiune, de mâini dibace în brutăria noastră.
  65,00 RON
 • Cozonac Enchanté

  Cozonac Enchanté

  Cozonacul nostru incantător are un miez pufos, umplutură spiralată de cacao și nucă, iar în aluat are presărate stafide și portocale confiate. Am ales să îl decorăm cu un amestec de nucă și zahăr cu granulație mai mare pentru că îi conferă o notă rafinată și franțuzita, dar și un gust mai pronunțat de nucă.
  65,00 RON
 • Tort "Noi Doi"

  Tort "Noi Doi"

  Denumirea "Tort Noi Doi" nu este întâmplătoare, ne-am dorit să avem în vitrina noastră un tort numai bun pentru a fi împărțit de două persoane, așa cum fac prietenii cu timpul și dragostea lor. Compoziția este familiară și în același timp inedită - mousse de vanilie, inimă de caramel crocant și cremă de ciocolată cu lapte. Aceste gusturi și texturi combinate fac din acest tort o mândrie pentru patiserii noștri talentați și iubitori.

  45,00 RON
 • Tartă litchi și zmeură 6 persoane

  Tartă litchi și zmeură 6 persoane

  Celebră în toată lumea, asocierea dintre zmeură și litchi pare creată în rai. Crema de vanilie aerată are rolul de liant între prospețimea zmeurei, dulcetea specifică litchi și textura crocantă a tartei.

  Un "must try".

  90,00 RON
 • Tort Amandină 6 persoane (fără gluten)

  Tort Amandină 6 persoane (fără gluten)

  Reinterpretarea celebrei Amandine, a reprezentat pentru patiserii Pain Plaisir un moment nostalgic și pasional – ca orice produs cu multă ciocolată! Pentru versiunea noastră, folosim cremă de ciocolată neagră, blat din cacao și pudră de migdale, însiropat cu cafea espresso, lămâie, rom autentic de 15 ani vechime. Rezultatul este fin, intens, cu toate aromele inițiale prezente, foarte bine integrate. În plus, Tort Amandine are un conținut scăzut de zahăr și NU CONȚINE GLUTEN.

  Fabricat într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

   

  102,00 RON
 • Punguță biscuiți iepuraș

  Punguță biscuiți iepuraș

  Biscuiți adorabili și gustoși, făcuți din aluat fraged, cu unt și făină de migdale. Punguța conține 5 bucăți.
  7,50 RON
 • Bezele (fără gluten)

  Bezele (fără gluten)

  Nu ne este frică să facem bezele, aceste minunăţii pline de mister. Pentru că nu ne plac coloranţii de nici un fel, le coacem încet şi mult, păstrând culoarea imaculată a albuşului bine bătut, ele devenind astfel perfect crocante şi casante.

  Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

   

  6,00 RON
 • Cutie biscuiţi cu ovăz

  Cutie biscuiţi cu ovăz

  Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

  32,00 RON
 • Cutie biscuiţi cocos şi migdale

  Cutie biscuiţi cocos şi migdale

  Casanţi, uşor dulci şi savuroşi, biscuiţii aşezaţi cuminţi într-o cutie Pain Plaisir va ajută să oferiţi întotdeauna un cadou apreciat.

  45,00 RON
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă