Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Reinterpretarea celebrei Amandine, a reprezentat pentru patiserii Pain Plaisir un moment nostalgic și pasional – ca orice produs cu multă ciocolată! Pentru versiunea noastră, folosim cremă de ciocolată neagră, blat din cacao și pudră de migdale, însiropat cu cafea espresso, lămâie, rom autentic de 15 ani vechime. Rezultatul este fin, intens, cu toate aromele inițiale prezente, foarte bine integrate. În plus, Tort Amandina are un conținut scăzut de zahăr și NU CONȚINE GLUTEN.
Ingrediente |
|
---|---|
Alergeni |
|
Termen de valabilitate | 2 zile |
Greutate (Gr.) | 100 |
Ingrediente | : 36% cremă ciocolată rom [ciocolată 72% (masă cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, extract de vanilie), lapte de vacă integral 3,5%, frișcă 36% grăsime (smântână din lapte, proteine din lapte, inulină), gălbenuș ou( E211 ), rom Canoubiere 40% vol. alcool, zahăr, gelatină de porc], 34% biscuite Joconde (ouă melanj(ou de găină, conservant: E211), migdale pudră, zahăr pudră, albuș ou, zahăr tos, cacao], 18% sirop cacao rom ( apă, zahăr,rom Canoubiere 40% vol. alcool, cacao, cafea Arabica), 9% cremă Chantily ciocolată [frișcă 36% grăsime (smântână din lapte, proteine din lapte, inulină), ciocolată lapte (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, extract natural de vanilie], 3% glazură neagră [zahăr, apă, frișcă 36% grăsime (smântână din lapte, proteine din lapte, inulină), cacao, gelatină de porc]. |
Valori nutriționale | Valoare nutrițională per 100g. Valoare energetică kJ/kcal 1214/289. Grăsimi 17,9g, din care acizi grași saturați 8,0g, Glucide 24,9g, din care zaharuri 22,3g, Fibre 1,0g, Proteine 6,5g, Sare 0,0g |