Jurnal de brutărie

Sos Hollandaise, o rețetă simplă și gustoasă de la Irina, with love
1 iulie 2020
Fiindcă foarte mulți dintre voi ne-ați cerut rețeta sosului Hollandaise făcut de Irina, ne-am conformat....
Prăjitură cu nuci fără gluten, rețetă de la Tom Rees
8 mai 2020
Iubesc această prăjitură delicioasă, care, împreună cu o cană de ceai, reprezintă micul meu răsfăț...
Tartă cu mere, zmeură și nucă, rețetă de la Tom Rees
22 aprilie 2020
Tartele de astăzi sunt mici, rustice, nu necesită să fie tăiate într-un mod special și...
Focaccia, o rețetă simplă, de post, de la Tom Rees, patiser boulanger Pain Plaisir
7 aprilie 2020
Focaccia de astăzi este cea în stilul tradițional din Genovese, Italia. Este o pâine excelentă...
Cea mai simplă rețetă de ouă poșate, cu Tom Rees, patiser boulanger Pain Plaisir
4 aprilie 2020
Ouăle sunt minunate din atât de multe motive. În mesele noastre de zi cu zi...
Chec cu confit de fructe, o rețetă simplă de la Tom Rees, patiser boulanger Pain Plaisir
2 aprilie 2020
Colegul nostru, Tom Rees, își face mereu de lucru în bucătărie și gătește câte ceva...
Rețetă de pâine de casă cu maia, à la Tom Rees, patiser boulanger Pain Plaisir
26 martie 2020
Colegul nostru, Tom Rees, patiser boulanger Pain Plaisir, are un entuziasm aparte când vine vorba...
Colegul nostru, Tom Rees, patiser boulanger Pain Plaisir, ne dă rețeta lui de Clafoutis cu migdale și afine
24 martie 2020
Pentru că acum avem mai mult timp de gătit, ne-am gândit să vă ajutăm cu...
Cum facem maia naturală acasă, în 4 pași simpli, cu Tom Rees, patiser boulanger Pain Plaisir
19 martie 2020
Procesul de a face maia acasă este unul foarte simplu, dar care necesită multă răbdare...