Echipa

Echipa

Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees si Irina Stancescu, au venit in Bucuresti de la Paris, unde au lucrat in domeniul gastronomiei la nivel inalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alaturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.

Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. Amândurora le place să mănânce.

De la deschidere, in 2013, Pain Plaisir a crescut si s-a dezvoltat continuu, avand acum o echipa de peste 50 de persoane. Nucleul dur al echipei, cum spunem noi, este format din primii angajati, care au investit timp, energie si emotie in dezvoltarea produselor si a proceselor care dau viata magazinelor in fiecare zi, fie ca vorbim despre partea de productie, de vanzare sau, mai putin vizibila, partea administrativa.

Aceasta crestere a echipei si dezvoltare individuala este una dintre cele mai mari satisfactii pe care le resimtim in fiecare zi. Cu adevarat ne place ce facem si ca o facem impreuna.

Află mai multe despre noi