Patiserie
-
Plăcinta cu mere și scorțișoară este inspirată de Gâteau Basque. Folosim același aluat, dar umplutura este diferită. Aluatul pentru Gâteau Basque conține mult unt, care îi dă și gustul bun, dar și textura atât de fragedă. Noi preferăm să îl alăturăm fructelor, în locul tradiționalei creme de vanilie, pentru că apreciem contrastul atât de textura, cât și de gust dintre biscuit și mere.
26,00 RON -
Plăcinta cu mere și scorțișoară este inspirată de Gâteau Basque. Folosim același aluat, dar umplutura este diferită. Aluatul pentru Gâteau Basque conține mult unt, care îi dă și gustul bun, dar și textura atât de fragedă. Noi preferăm să îl alăturăm fructelor, în locul tradiționalei creme de vanilie, pentru că apreciem contrastul atât de textura, cât și de gust dintre biscuit și mere.
104,00 RON -
Pentru pasionații de fistic, éclair-ul nostru este visul devenit realitate. Aluatul de choux este umplut din belșug cu o cremă de fistic, realizată din ingrediente de cea mai bună calitate. Acesta este completat de o glazură delicată de fistic și un strat crocant de fistic măcinat deasupra, aducând acel "je ne sais quoi" care satisface toate poftele tale de desert.28,00 RON
-
Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea. La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută. Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savurăm mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savurăm cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.26,00 RON
-
Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.
Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.
34,00 RON -
Un nou trend a cucerit internetul: ciocolată Dubai. Curioși din fire, ne-am jucat în brutărie cu fistic, tahini și cataif și confirmăm că este o combinație foarte-foarte reușită!! De azi găsiți în magazine cookies cu ciocolată Dubai - cookie din aluat fin cu unt, ciocolată neagră și cacao umplut cu cremă Dubai - ciocolată albă, fistic mărunțit, tahini și cataif crocant. Recomandăm tuturor celor curioși, jucăuși și deschiși la nou!27,00 RON
-
O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toți ne oferă o stare de confort și o familiaritate dezinvoltă, seducătoare în simplitatea ei. Varianta de post este la fel de gustoasă ca și cel făcut cu unt - uleiul de struguri cu care facem aluatul de post reușește să aducă fragezimea atât de plăcută.
12,50 RON