TERMENI SI CONDITII

 

Site-ul www.painplaisir.ro numit in continuare www.painplaisir.ro, este proprietatea SC MAISON MORIES SRL, persoana juridica inregistrata in Bucuresti, Str. Ion Mihalache 42-52, BL. 35, SC. G, parter, cu datele de identificare la registrul comertului J40/5997/2012, CUI/CIF: RO30244198, numita in continuare Maison Mories.

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC MAISON MORIES SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

SC MAISON MORIES SRL  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www. painplaisir.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC MAISON MORIES SRL  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.painplaisir.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC MAISON MORIES SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru. 

1. Dreptul de autor al SC MAISON MORIES SRL  asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.painplaisir.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC MAISON MORIES SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC MAISON MORIES SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.painplaisir.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail bonjour@painplaisir.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0745 645 555.

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.painplaisir.ro. Politica de preturi

SC MAISON MORIES SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele alimentare comercializate prin intermediul www.painplaisir.ro sunt fabricate in cadrul laboratoarelor SC MAISON MORIES SRL, ambalate corespunzator, iar produsele achizitionate de la terti sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de bon fiscal sau factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC MAISON MORIES SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau stocul este epuizat. 

Preturile prezentate includ TVA (9%, respectiv 19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe bonul fiscal / factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC MAISON MORIES SRL in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.

Pot exista situatii in care pretul, descrierea sau orice alte informatii despre produse pot fi eronate, incorecte sau incomplete. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC MAISON MORIES SRL .

SC MAISON MORIES SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Continutul www.painplaisir.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea intelectuala a SC MAISON MORIES SRL SI este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. SC MAISON MORIES SRL isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Modalitatea de comanda

Cumpararea produselor din magazinul nostru www.painplaisir.ro o puteti face comandand online.

Produsele pe care doriti sa le comandati pot fi gasite fie prin utilizarea meniului “Produsele noastre”, ce contine categoriile de produse, fie prin folosirea campului de cautare.

In momentul in care ati apasat butonul „Adauga in cos”, produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului „Lanseaza comanda” si parcurgerea paginii de comanda.

In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

– Cumparator: datele dumneavoastra necesare facturarii si  trimiterii coletului.

– Adresa de livrare: in cazul in care doriti ca produsele comandate sa fie livrate la o alta adresa decat cea de facturare.

– Metoda de plata: in acest moment puteti alege plata ramburs sau cu cardul online. 

– Metoda de livare:  metoda de livrare agreata este prin curier in regim propriu, sau ridicare din magazinul din strada Barbu Delavrancea nr. 1 / Calea Dorobantilor 170.

Procesul este incheiat cu succes cand mesajul „Comanda primita” este afisat pe ecran si o informare  corespunzatoare comenzii dumneavoastra  va este trimisa pe e-mail .

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce toate datele de contact.

In cazul in care ati plasat o comanda si ati primit emailul de confirmare, dar doriti sa anulati acea comanda, va rugam sa trimiteti un email la bonjour@painplaisir.rosau sa sunati la numarul de telefon 0745 645 555. Comanda va fi anulata doar daca ati primit email de confirmare in aceasta privinta. 

4. Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul www.painplaisir.ro se poate efectua in urmatoarele moduri: 

- Ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul, pe baza documentelor justificative fiscale (bon fiscal sau factura fiscala emisa de SC MAISON MORIES SRL)
- In avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de RomCard, compania prin intermediul careia se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.

De ce este sigura plata online
- ordinul de plata este sigur deoarece operatiunile sunt gestionate exclusiv de client, iar Maison Mories nu va avea acces la niciun fel de date personale;
- plata online este sigura deoarece Romcard asigura un nivel de securitate 3D-Secure la tranzactii, in conformitate cu standardele internationale. De asemenea, Romcard este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat. 

5. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face doar in municipiul BUCURESTI, in regim propriu. Pretul transportului este de 15 lei, pentru comenzile mai mici de 200 RON. Transportul este gratuit pentru comenzile egale sau mai mari de 200 RON. 

SC MAISON MORIES SRL isi rezerva dreptul sa efectueze sau nu confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. TOATE comenzile vor fi livrate in ziua urmatoare plasarii comenzii, pana la ora 13:00, sau, la solicitarea clientului, in intervalul orar specificat de acesta, dar nu mai tarziu de ora 15:00.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni IN ACEEASI ZI, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul primirii/predarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul.  

SC MAISON MORIES SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC MAISON MORIES SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. 

SC MAISON MORIES SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari modalitatii de livrare, inclusiv suspendarea completa a livrarilor intr-o perioada data, printr-o notificare vizibila in pagina de produs. 

6. Perioada de valabilitate

Perioada de valabilitate a produselor este afisata pe www.painplaisir.ro, la fiecare produs in parte, prima zi de valabilitate fiind considerata ziua in care se livreaza comanda. 

SC MAISON MORIES SRL garanteaza ca produsele livrate vor fi proaspete.

7. Politica de retur 

  • Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare:

Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Din motive de siguranta alimentara si igiena, SC MAISON MORIES SRL nu accepta returnarea produselor alimentare.

  • Dreptul de a renunţa la contract si returnarea produselor nealimentare:

Cu privire la dreptul de a renunta la contract si la returnarea produselor a cumparatorului , acesta beneficiaza de prevederile OUG 34/2014 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului “.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Adresa la care se va face returnarea comenzii este strada Ion Mihalache 42-52, BL. 35, SC. G, parter, sector 1, Bucuresti. 

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne puteti suna la 0745 645 555 sau scrie la bonjour@painplaisir.ro

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, iar daca vreti sa primiti banii inapoi si sa renuntati la comanda, acestia va vor fi returnati in maximum 15 de zile de la momentul in care ne-ati informat asupra deciziei dumneavoastra. Vom face tot posibilul ca suma sa va fie returnata cat mai curand.

Atentie! Pot fi returnate doar produsele aflate in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau de consum. Copia facturii trebuie si ea ataşată.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.painplaisir.ro este gazduit de serverele unei terte firme. SC MAISON MORIES SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. SC MAISON MORIES SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.painplaisir.ro. SC MAISON MORIES SRL  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.painplaisir.ro.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Politica de confidentialitate

Va rugam sa cititi aici https://painplaisir.ro/politica-de-confidentialitate/ Politica de confidentialitate cu atentie si sa va sigurati ca o intelegeti. Acceptarea acestei Politici de confidentialitate este prezumata odata cu prima dumneavoastra vizita pe Site-ulwww.painplaisir.ro. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de confidentialitate, trebuie sa incetati imediat folosirea Site-ului.

10. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.painplaisir.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca aveti probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Irina Stancescu la adresa de mail irina@painplaisir.ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.painplaisir.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

11. Date de identificare firma

SC MAISON MORIES SRL

Sediu Social: Bucuresti, Bd. Ion Mihalache, nr. 42-52, Bl. 35, SC. G, parter

CUI: RO 30244198

Reg. Comertului: J40/5997/2012

Capital Social 3000 RON

Cont IBAN: RO66BREL 0002 0010 4954 0100

Banca: Libra Bank