TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Site-ul www.painplaisir.ro numit in continuare www.painplaisir.ro, este proprietatea SC MAISON MORIES SRL, persoana juridica inregistrata in Bucuresti, Str. Ion Mihalache 42-52, BL. 35, SC. G, parter, cu datele de identificare la registrul comertului J40/5997/2012, CUI/CIF: RO30244198, numita in continuare Maison Mories.

Produsele care se regasesc pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC MAISON MORIES SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

SC MAISON MORIES SRL  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www. painplaisir.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC MAISON MORIES SRL  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.painplaisir.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC MAISON MORIES SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru. 

1. Dreptul de autor al SC MAISON MORIES SRL  asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.painplaisir.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC MAISON MORIES SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC MAISON MORIES SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.painplaisir.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail bonjour@painplaisir.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0745 645 555.

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.painplaisir.ro. 

SC MAISON MORIES SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, prin intermediul site-urilor sau aplicatiilor de livrare Glovo si Uber Eats. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Continutul www.painplaisir.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea intelectuala a SC MAISON MORIES SRL SI este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. SC MAISON MORIES SRL isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Modalitatea de comanda

Cumpararea produselor din magazinul nostru www.painplaisir.ro o puteti face comandand online, doar pe site-urile partenerilor sau din aplicatii, Glovo si UberEats.

Produsele pe care doriti sa le comandati pot fi gasite fie prin utilizarea meniului “Produsele noastre”, ce contine categoriile de produse, fie prin folosirea campului de cautare. Procesul de comanda este incheiat cu succes cand sunteti informat de catre aplicatiile mentionate, Glovo si UberEats, pe email ca aceasta este procesata si va fi livrata.

4. Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-urile sau aplicatiile mentionate, Uber Eats si Glovo, se poate efectua in urmatoarele moduri: 

- Ramburs, in momentul in care curierul UberEats sau Glovo ajunge la destinatie.

- In avans, plata online cu cardul, în aplicația în care ați comandat.

5. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face doar in municipiul BUCURESTI, prin intermediul serviciilor de livrare ale Glovo si UberEats.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul primirii/predarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul.  

SC MAISON MORIES SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC MAISON MORIES SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. 

6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.painplaisir.ro este gazduit de serverele unei terte firme. SC MAISON MORIES SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. SC MAISON MORIES SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.painplaisir.ro. SC MAISON MORIES SRL  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.painplaisir.ro.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

7. Politica de confidentialitate

Va rugam sa cititi aici https://painplaisir.ro/politica-de-confidentialitate/ Politica de confidentialitate cu atentie si sa va sigurati ca o intelegeti. Acceptarea acestei Politici de confidentialitate este prezumata odata cu prima dumneavoastra vizita pe Site-ulwww.painplaisir.ro. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de confidentialitate, trebuie sa incetati imediat folosirea Site-ului.

8. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.painplaisir.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca apar probleme care nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Irina Stancescu la adresa de mail irina@painplaisir.ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.painplaisir.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

9. Date de identificare firma

SC MAISON MORIES SRL

Sediu Social: Bucuresti, Bd. Ion Mihalache, nr. 42-52, Bl. 35, SC. G, parter

CUI: RO 30244198

Reg. Comertului: J40/5997/2012

Capital Social 3000 RON

Cont IBAN: RO66BREL 0002 0010 4954 0100

Banca: Libra Bank