Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Focaccia Genovese

    Focaccia Genovese

    Focaccia genovese este un tip de pâine italiană originară din regiunea Liguria, în special orașul Genova, caracterizată printr-o textură pufoasă, adesea aromatizată cu ulei de măsline, sare și ierburi parfumate. Este perfectă pentru a fi servită ca aperitiv, acompaniament pentru mese sau pur și simplu ca gustare de sine stătătoare.

    21,00 RON
  • Tort Forêt-Noire 1 persoană  FĂRĂ GLUTEN

    Tort Forêt-Noire 1 persoană FĂRĂ GLUTEN

    Originar din Germania, preluat de francezi și realizat de români la Pain Plaisir, versiunea noastră de tort Forêt-Noire este puțin mai modernă.

    Nu conține gluten, este ușoară ca un fulg de nea, dar plină de gust. Cireșele confiate și ciocolata neagră, cu gust intens, potențat de Kirsch-ul de cireșe, sunt echilibrate perfect de mousse-ul de vanilie domol și fin.

    Ideală pentru 1 persoană, dar merge și împărțită dacă vă simiți generoși.

    35,00 RON
  • Tartină cu brânză și ardei jalapeno

    Tartină cu brânză și ardei jalapeno

    Iubim atât de mult pâinea tărănească încât tartinele sunt nelipsite de la Pain Plaisir. Această tartină este ideală atât pentru un mic dejun târziu sau pentru un prânz "pe fugă".

    25,00 RON
  • Moelleux au chocolat

    Moelleux au chocolat

    Cu buzele rotunijte, pronunţaţi [moallleo)]. Indiferent dacă ne simţim bine pronunţându-l sau nu, în mod cert ne simţim bine mâncându-l.

    Senzaţia catifelată şi ciocolatie ne învăluie cerul gurii şi rămâne cu noi mult timp după ce moelleux a dispărut din farfurie.

    18,00 RON
  • Plăcintă cu mere și scorțisoară 1 persoană

    Plăcintă cu mere și scorțisoară 1 persoană

    Plăcinta cu mere și scorțișoară este inspirată de Gâteau Basque. Folosim același aluat, dar umplutura este diferită. Aluatul pentru Gâteau Basque conține mult unt, care îi dă și gustul bun, dar și textura atât de fragedă. Noi preferăm să îl alăturăm fructelor, în locul tradiționalei creme de vanilie, pentru că apreciem contrastul atât de textura, cât și de gust dintre biscuit și mere.

    26,00 RON
  • Chiflă cu branză

    Chiflă cu branză

    Chiflă cu brânză Gouda și chimion - chifla care te face să iubești diminețile. O chiflă aurie, pufoasă, coaptă perfect, cu brânză și chimion – exact ce ai nevoie pentru o dimineață reușită!
    11,00 RON
  • Plăcintă cu mere și scorțisoară 4 persoane

    Plăcintă cu mere și scorțisoară 4 persoane

    Plăcinta cu mere și scorțișoară este inspirată de Gâteau Basque. Folosim același aluat, dar umplutura este diferită. Aluatul pentru Gâteau Basque conține mult unt, care îi dă și gustul bun, dar și textura atât de fragedă. Noi preferăm să îl alăturăm fructelor, în locul tradiționalei creme de vanilie, pentru că apreciem contrastul atât de textura, cât și de gust dintre biscuit și mere.

    104,00 RON
  • Croissant căpșuni

    Croissant căpșuni

    Croissantul cu căpșuni – un croissant cu personalitate! Aluatul bicolor roșu, umplut după coacere cu confitură de căpșuni, îmbină perfect frăgezimea și delicatețea straturilor de unt cu dulceața intensă a fructelor de care te bucuri în zilele lungi de vară.
    25,00 RON
  • Pâine de sandwich

    Pâine de sandwich

    Pâinea ideală pentru sandwich-uri fine și moi, se dedă cu eleganță toaster-ului, sau, după preferință, acceptă să fie alintată de unt sau diverse tartinabile. O recomandăm ca fiind o pâine moale care se pastreaza fragedă. 

    22,00 RON
  • Tartină cu bacon  și ciuperci

    Tartină cu bacon și ciuperci

    Tartina cu Ciuperci și Bacon. Începe-ți ziua într-un mod delicios cu tartina noastră cu ciuperci și bacon. Felia de pâine țărănească proaspăt coaptă este acoperită generos cu o cremă savuroasă din bacon și ciuperci pleurotus. O combinație perfect echilibrată între aromele intense ale baconului și prospețimea ciupercilor, ideală pentru un mic dejun consistent și energizant.
    24,00 RON
  • Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure

    Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure

    Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.
    25,00 RON
  • Unt cu usturoi

    Unt cu usturoi

    Un unt fin, învăluit în aroma intensă a usturoiului, gata să transforme orice preparat într-o experiență culinară. Fie că-l întinzi pe pâinea ta preferată ori îl folosești pentru fripturi suculente sau pentru a da o notă specială legumelor la cuptor, untul cu usturoi este o invitație de a descoperi plăcerea în ingredientele simple.
    35,00 RON
  • Unt cu trufe

    Unt cu trufe

    Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție.

    Cine zice că trebuie să fie complicat? Ca o preferință subiectivă, îl recomandăm, în acest sezon primăvăratic, cu o baghetă tradițională și ridichi sau castraveți felii subțiri.

    Dacă aveți și cristale de sare, va apropiați de perfecțiune!  

    Sau, poate fi folosit cu succes alături de un steak, sau pentru a da o notă proaspătă unui piure sau unor legume la abur.

    38,00 RON
  • New York Roll cu fistic

    New York Roll cu fistic

    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textură mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textură, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    31,00 RON
  • Croissant cu brânză de capră și roșii uscate

    Croissant cu brânză de capră și roșii uscate

    Micul dejun este considerat cea mai importantă masă, pentru că trebuie să îți asigure energia necesară pentru întreaga zi. Iar pentru o dimineață cu adevărat specială, v-am pregătit o surpriză: Croissantul cu brânză de capră și roșii uscate. Un croissant proaspăt și bine făcut, în care veți descoperi un dans de arome inconfundabil, o armonie perfectă între cremozitatea brânzei de capră și mireasma delicată a roșiilor uscate.
    25,00 RON
  • Biscuiti ovăz 300g

    Biscuiti ovăz 300g

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

    63,00 RON
  • Sărătele cu susan 150g

    Sărătele cu susan 150g

    Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare. 

    27,00 RON
  • Bezele (fără gluten)

    Bezele (fără gluten)

    Iubim să facem bezele, acest mărgăritar eteric deopotrivă simplu și sofisticat! 

    Pentru că nu ne plac coloranții, acordăm o atenție sporită metodei de execuție a rețetei, secretul nostru in tot ce facem. 

    Batem albușul de ou transparent la viteza potrivită, apoi adăugăm zahărul, urmărindu-i cu grijă transformarea dintr-un lichid cristalin într-o spumă din ce în ce mai albă*. La final obținem o spumă fină și imaculată care formează vârfuri stabile și semețe asemănătoare unor creste montane acoperite de zăpadă. Cu ajutorul unei poche de patiserie și cu maestria cofetarului, bezelele capătă forma jucăușă; apoi le coacem încet și mult, reușind să păstrăm astfel culoarea imaculată a spumei, fiecare bezea fiind crocantă și casantă, o adevărată metaforă dulce.

    *[geek alert] albușul devine alb deoarece milioanele de bule de aer minuscule încorporate prin mișcarea telului reflectă lumina.

    Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    15,00 RON
  • Millefeuille

    Millefeuille

    Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

    Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

    34,00 RON
  • Brownie Vegan (de post)

    Brownie Vegan (de post)

    O prăjitură cu gust divin ce te va cuceri instant de la prima degustare!

    15,00 RON
  • Croissant

    Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a mușca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.
    12,00 RON
  • Pain au Chocolat

    Pain au Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 2 batoane de ciocolată 48%. Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.
    15,00 RON
  • Chiflă cu lapte

    Chiflă cu lapte

    O chiflă moale, cu lapte și unt, lejeră ca un norișor pufos și care face orice mic dejun delicios și blând. Iubită de copii și părinți fără alte brizbrizuri gurmande, îi stă bine și ca suport pentru un sandwich simplu cu jambon și unt. Știm din proprie experiență că va rămâne un produs emblematic pentru pleziristii mici și mari. 

    5,50 RON
  • Ciabatta

    Ciabatta

    Moale şi fină, este o pâine de inspiraţie italienească, cu ulei de măsline extravirgin din belşug, spre deliciul papilelor exigente. O recomandăm pentru mai toate asocierile de gusturi, la toate mesele.

    Este alveolata iregulat, rodul hidratării ridicate și fermentării lungi la temperaturi scăzute, astfel că se pretează bine pentru un sandwich tăiată pe lateral, aviz amatorilor! 

    13,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă