Produsele noastre
-
Focaccia Genovese
Focaccia genovese este un tip de pâine italiană originară din regiunea Liguria, în special orașul Genova, caracterizată printr-o textură pufoasă, adesea aromatizată cu ulei de măsline, sare și ierburi parfumate. Este perfectă pentru a fi servită ca aperitiv, acompaniament pentru mese sau pur și simplu ca gustare de sine stătătoare.
21,00 RON -
Tartină cu brânză și ardei jalapeno
Iubim atât de mult pâinea tărănească încât tartinele sunt nelipsite de la Pain Plaisir. Această tartină este ideală atât pentru un mic dejun târziu sau pentru un prânz "pe fugă".
25,00 RON -
Nou!
Tort Forêt-Noire 1 persoană FĂRĂ GLUTEN
Originar din Germania, preluat de francezi și realizat de români la Pain Plaisir, versiunea noastră de tort Forêt-Noire este puțin mai modernă.
Nu conține gluten, este ușoară ca un fulg de nea, dar plină de gust. Cireșele confiate și ciocolata neagră, cu gust intens, potențat de Kirsch-ul de cireșe, sunt echilibrate perfect de mousse-ul de vanilie domol și fin.
Ideală pentru 1 persoană, dar merge și împărțită dacă vă simiți generoși.
35,00 RON -
Plăcintă cu mere și scorțisoară 1 persoană
Plăcinta cu mere și scorțișoară este inspirată de Gâteau Basque. Folosim același aluat, dar umplutura este diferită. Aluatul pentru Gâteau Basque conține mult unt, care îi dă și gustul bun, dar și textura atât de fragedă. Noi preferăm să îl alăturăm fructelor, în locul tradiționalei creme de vanilie, pentru că apreciem contrastul atât de textura, cât și de gust dintre biscuit și mere.
26,00 RON -
Plăcintă cu mere și scorțisoară 4 persoane
Plăcinta cu mere și scorțișoară este inspirată de Gâteau Basque. Folosim același aluat, dar umplutura este diferită. Aluatul pentru Gâteau Basque conține mult unt, care îi dă și gustul bun, dar și textura atât de fragedă. Noi preferăm să îl alăturăm fructelor, în locul tradiționalei creme de vanilie, pentru că apreciem contrastul atât de textura, cât și de gust dintre biscuit și mere.
104,00 RON -
Cozonac Enchanté
Cozonacul nostru încântat este rodul impletirii tehnicii franțuzești pentru aluatul clasic de Brioche cu unt și fasonarea românească cu umplutură de nuci și cacao, să fie toate colțurile cât mai satisfăcute. În aluat am presărat portocală confiata și stafide brune, să mai găsim câte o surpriză din când în când. Atenție! Poate conține urme de coajă de nucă, deși furnizorul nostru de nuci românești are un sistem de sortare bine pus la punct, uneori este posibil să mai fie câte una. Le sortam și noi înainte de a le folosi, pentru o a doua măsură de siguranță.140,00 RON -
Croissant căpșuni
Croissantul cu căpșuni – un croissant cu personalitate! Aluatul bicolor roșu, umplut după coacere cu confitură de căpșuni, îmbină perfect frăgezimea și delicatețea straturilor de unt cu dulceața intensă a fructelor de care te bucuri în zilele lungi de vară.25,00 RON -
Pâine de sandwich
Pâinea ideală pentru sandwich-uri fine și moi, se dedă cu eleganță toaster-ului, sau, după preferință, acceptă să fie alintată de unt sau diverse tartinabile. O recomandăm ca fiind o pâine moale care se pastreaza fragedă.
22,00 RON -
Moelleux au chocolat
Cu buzele rotunijte, pronunţaţi [moallleo)]. Indiferent dacă ne simţim bine pronunţându-l sau nu, în mod cert ne simţim bine mâncându-l.
Senzaţia catifelată şi ciocolatie ne învăluie cerul gurii şi rămâne cu noi mult timp după ce moelleux a dispărut din farfurie.
18,00 RON -
Tartină cu bacon și ciuperci
Tartina cu Ciuperci și Bacon. Începe-ți ziua într-un mod delicios cu tartina noastră cu ciuperci și bacon. Felia de pâine țărănească proaspăt coaptă este acoperită generos cu o cremă savuroasă din bacon și ciuperci pleurotus. O combinație perfect echilibrată între aromele intense ale baconului și prospețimea ciupercilor, ideală pentru un mic dejun consistent și energizant.24,00 RON -
Chiflă cu branză
Chiflă cu brânză Gouda și chimion - chifla care te face să iubești diminețile. O chiflă aurie, pufoasă, coaptă perfect, cu brânză și chimion – exact ce ai nevoie pentru o dimineață reușită!11,00 RON -
Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure
Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.25,00 RON -
Croissant cu brânză de capră și roșii uscate
Micul dejun este considerat cea mai importantă masă, pentru că trebuie să îți asigure energia necesară pentru întreaga zi. Iar pentru o dimineață cu adevărat specială, v-am pregătit o surpriză: Croissantul cu brânză de capră și roșii uscate. Un croissant proaspăt și bine făcut, în care veți descoperi un dans de arome inconfundabil, o armonie perfectă între cremozitatea brânzei de capră și mireasma delicată a roșiilor uscate.25,00 RON -
New York Roll cu fistic
Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textură mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textură, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!31,00 RON -
Cozonac Enchanté jumate
Cozonacul nostru încântat este rodul impletirii tehnicii franțuzești pentru aluatul clasic de Brioche cu unt și fasonarea românească cu umplutură de nuci și cacao, să fie toate colțurile cât mai satisfăcute. În aluat am presărat portocală confiata și stafide brune, să mai găsim câte o surpriză din când în când. Atenție! Poate conține urme de coajă de nucă, deși furnizorul nostru de nuci românești are un sistem de sortare bine pus la punct, uneori este posibil să mai fie câte una. Le sortam și noi înainte de a le folosi, pentru o a doua măsură de siguranță.70,00 RON -
Unt cu trufe
Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție.
Cine zice că trebuie să fie complicat? Ca o preferință subiectivă, îl recomandăm, în acest sezon primăvăratic, cu o baghetă tradițională și ridichi sau castraveți felii subțiri.
Dacă aveți și cristale de sare, va apropiați de perfecțiune!
Sau, poate fi folosit cu succes alături de un steak, sau pentru a da o notă proaspătă unui piure sau unor legume la abur.
38,00 RON -
Nou!
Cozonac vegan
Așa cum Roma n-a fost creată într-o zi, nici noi n-am reușit să avem un cozonac de post decât după mult timp. Iertare că a durat atât, dar în sfârșit suntem mulțumiți de rezultat. Dificil de conciliat lipsa grăsimii animale cu textura pufoasă a unui cozonac, dar după multe încercări, "Evrika" ni s-a arătat! Băutura vegetală din orez și uleiul de sâmburi de struguri ne-au satisfăcut exigențele în materie de textura, gust și sănătate, suntem încrezători că nu suntem singurii.
50,00 RON -
Unt cu usturoi
Un unt fin, învăluit în aroma intensă a usturoiului, gata să transforme orice preparat într-o experiență culinară. Fie că-l întinzi pe pâinea ta preferată ori îl folosești pentru fripturi suculente sau pentru a da o notă specială legumelor la cuptor, untul cu usturoi este o invitație de a descoperi plăcerea în ingredientele simple.35,00 RON -
Nou!
Felie pasca cu branza dulce, stafide si vanilie
Nelipsită de pe masa de Paște, Pasca "plezirită" cu vanilie și stafide desăvârseste finalul ospățului după regulile înalte ale celei mai rafinate expresii ale gastronomiei românești. Cu mai puțin aluat și mai multă cremă de brânză, noua rețetă este în acord cu exigențele actuale, reușind să rămână tradițională și gustoasă.25,00 RON -
Nou!
Pască delicioasă cu vanilie
Nelipsită de pe masa de Paște, Pasca "plezirită" cu vanilie și stafide desăvârseste finalul ospățului după regulile înalte ale celei mai rafinate expresii ale gastronomiei românești. Cu mai puțin aluat și mai multă cremă de brânză, noua rețetă este în acord cu exigențele actuale, reușind să rămână tradițională și gustoasă.
150,00 RON -
Nou!
Biscuiți iepuraș 90 g
Biscuiți fragezi cu unt și vanilie, în formă de iepuraș. Punguța va conține 5 bucăți.17,50 RON -
Biscuiti ovăz 300g
Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.
63,00 RON