Patiserie
-
Verrine piersici Melba
Un nou desert care promite să fie alegerea perfectă pentru momentele de răsfăț dulce: Verrine piersici Melba. O experiență modernă și elegantă ce îmbină perfect texturile și aromele specifice verii. Un blat pufos din făină de migdale ce oferă o bază perfectă pentru crema pâtissière, peste care se adaugă un jeleu din fructe de pădure, completat de piersici poșate și decorat cu frișcă mascarpone și fulgi de migdale prăjite.28,00 RON -
Nou!
Cinnamon rolls
Aluat de cozonac, scorțișoară parfumată și un topping delicat de cremă de brânză cu vanilie și nucă – acestea sunt ingredientele care transformă fiecare Cinnamon Roll într-un desert pe care îl vei dori iar și iar.23,00 RON -
Nou!
Croissant cu piersici
Redescoperă plăcerea unui croissant artizanal cu noua noastră creație: croissant cu piersici. Aluatul fraged, umplutura generoasă de confitură de piersici și finisajul elegant cu napaj și zmeură liofilizată fac din acest produs clasic alegerea perfectă pentru orice moment al zilei.23,00 RON -
Crackers cu seminte
Pentru o gustare rapidă și delicioasă, încearcă acești crackers vegani cu semințe de in, floarea-soarelui, susan, mei și mac, dospiți cu maia și copți a doua zi. Recomandăm să îi savurezi cu brânzeturi, hummus sau, de ce nu, chiar și cu o bere artizanală.14,00 RON -
Punguta 5 Biscuiti ovaz
Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.13,00 RON -
Biscuit fursec cu unt
Fursecuri fine cu nuci macinate ,fragede si mici cu aroma delicioasa de unt care se topesc pur si simplu in gura, ușor de servit pentru evenimente sau aperitiv20,00 RON -
Tort “Noi Sase”
Un tort pentru 6 persoane. Contine o crema densa cu ciocolata cu lapte, un mousse de vanilie, si un caramel cu mascarpone, fiecare strat are un biscuit diferit - un biscuit cu cacao, fulgi crocanti cu praline si perle de caramel200,00 RON -
Cutie biscuIți vegani si fără gluten
În urma numeroaselor cereri primite, am dezvoltat rețeta de biscuiți vegani și fără gluten. Cu ingrediente cât se poate de curate și pusi pe seducție, te vei îndrăgosti de textura casanta și gustul bun și pland. ATENTIE: Sunt facuti in laboratorul nostru unde se proceseaza si faina cu gluten, nu sunt pentru persoanele care sufera de boala celiaca!!!22,00 RON -
New York Roll cu ciocolată
Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Ciocolată! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textura mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de ciocolată și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de ciocolată și boabe de cacao mărunțite. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textura, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!23,00 RON -
Clafoutis cu vișine
Pentru iubitorii de vișine, noi vă propunem o felie de claufoutis, poate chiar două.19,50 RON -
New York Roll cu fistic
Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textura mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textura, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!27,00 RON -
Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure
Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.18,00 RON -
Nou!
Éclair fistic
Pentru pasionații de fistic, éclair-ul nostru este visul devenit realitate. Aluatul de choux este umplut din belșug cu o cremă de fistic, realizată din ingrediente de cea mai bună calitate. Acesta este completat de o glazură delicată de fistic și un strat crocant de fistic măcinat deasupra, aducând acel "je ne sais quoi" care satisface toate poftele tale de desert.24,00 RON -
Choux a la crème
O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.
Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Alune caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.
28,00 RONBiscuit cu măr
O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toţi, ne oferă o stare de confort şi o familiaritate dezinvoltă seducătoare în simplitatea ei.
10,50 RONMoelleux au chocolat
Cu buzele rotunijte, pronunţaţi [moallleo)]. Indiferent dacă ne simţim bine pronunţându-l sau nu, în mod cert ne simţim bine mâncându-l.
Senzaţia catifelată şi ciocolatie ne învăluie cerul gurii şi rămâne cu noi mult timp după ce moelleux a dispărut din farfurie.
13,50 RONCroissant
Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.
9,00 RONÉclair caramel
Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.
La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.
Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.
22,00 RONPain au Chocolat
Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 2 batoane de ciocolată 48%.
Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.
10,50 RONPain au Chocolat Migdale
Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.
Cine poate să-l mănânce pe tot?
19,50 RONAnemonă
Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.
Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.
13,50 RONBrownie Vegan (de post)
O prăjitură cu gust divin ce te va cuceri instant de la prima degustare!
13,50 RONNou!Tartă cu mere și vanilie
Toamna vine cu arome bogate și dulci, iar Tarta cu mere și vanilie este modul perfect de a le aduce pe masa ta. Coșul din tartă crocantă cu făină de migdale peste care se așează un disc joconde natur cu o cremă patissiere cu vanilie și merele confiate se îmbină într-o simfonie de gusturi și texturi, completate de un decor delicat cu crème chantilly. Fiecare tartă te îndeamnă să te bucuri de bogăția și căldura toamnei!29,00 RONCutie mare biscuiţi cu ovăz
Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.
44,00 RON