Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 • Cozonac Enchanté

  Cozonac Enchanté

  Cozonacul nostru încântat are un miez pufos, umplutură bogată de cacao și nucă, iar în aluat are presărate stafide și portocale confiate. Îl coacem în cuptorul cu vatră, rămânând astfel moale mai multe zile. 

  80,00 RON
 • Coș Complet

  Coș Complet

  Coșul conține un cozonac, o cutie cu biscuiți ovăz, vin Château Haut Closet, punguță de sărățele cu susan, o punguță bezele, alaturi de o inimioară textilă realizată handmade.
  170,00 RON
 • Tort ciocolată și zmeură 8 pers

  Tort ciocolată și zmeură 8 pers

  Tort ciocolată și zmeură 8 pers
  220,00 RON
 • Éclair fistic

  Éclair fistic

  Éclair fistic
  18,00 RON
 • Tort ciocolată și zmeură 6 pers

  Tort ciocolată și zmeură 6 pers

  Tort ciocolată și zmeură 6 pers
  165,00 RON
 • Tort ciocolată și zmeură 2 pers

  Tort ciocolată și zmeură 2 pers

  Tort ciocolată și zmeură 2 pers
  55,00 RON
 • Choux a la crème

  Choux a la crème

  O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

  Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Nucile pecan caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

  25,00 RON
 • Foitaj cu Mere

  Foitaj cu Mere

  Abundența de mere de la piață ne-a inspirat să capturăm gustul merelor coapte într-un foietaj clasic, bine copt și alintat cu puțin zahăr brun, pentru extra crocantețe.

  Coapte îndelung, merele se caramelizează frumos, dezvoltând un gust deosebit și o textură mătăsoasă. Foitajul cu unt, mult unt ridică la un alt nivel o simplă plăcintă cu mere.

  13,00 RON
 • Coș Paște

  Coș Paște

  Coș complet de Paște de la Pain Plaisir, pentru cei dragi. Coșul conține un Cozonac Enchanté, o pască delicioasă cu vanilie și stafide, un vin Château Haut Closet, o punguță de bezele, o punguță de biscuiți iepuraș din aluat fraged și o inimioară textilă realizată handmade..
  200,00 RON
 • Coș Iepuraș

  Coș Iepuraș

  Un coș cadou foarte simpatic de oferit celor dragi. Conține o punguță de biscuiți iepuraș, o punguță de bezele, cutie praline ciocolată și un brownie.
  50,00 RON
 • Punguță biscuiți iepuraș

  Punguță biscuiți iepuraș

  Biscuiți adorabili și gustoși, făcuți din aluat fraged, cu unt și făină de migdale. Punguța conține 5 bucăți.
  8,00 RON
 • Pască delicioasă cu vanilie

  Pască delicioasă cu vanilie

  Sărbătoarea Paștelui este marcată prin ouă roșii și Pască. Suntem bucuroși să vă oferim Pasca Pain Plaisir crescută si coaptă cu grijă și pasiune, de mâini dibace în brutăria noastră.
  80,00 RON
 • Duo de Paște

  Duo de Paște

  Pur și simplu, o tentație irezistibilă pentru amatorii de Cozonac și Pască.
  145,00 RON
 • Plăcintă cu mere și coacăze

  Plăcintă cu mere și coacăze

  Plăcintă cu mere și coacăze
  60,00 RON
 • Éclair caramel

  Éclair caramel

  Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

  La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

  Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

  17,00 RON
 • Sărățele cu susan

  Sărățele cu susan

  Sărățele cu susan.

  15,00 RON
 • Bezele (fără gluten)

  Bezele (fără gluten)

  Nu ne este frică să facem bezele, aceste minunăţii pline de mister. Pentru că nu ne plac coloranţii de nici un fel, le coacem încet şi mult, păstrând culoarea imaculată a albuşului bine bătut, ele devenind astfel perfect crocante şi casante.

  Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

  6,00 RON
 • Croissant

  Croissant

  Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

  6,50 RON
 • Pain Chocolat

  Pain Chocolat

  Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 3 batoane de ciocolată 44%.

  Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi uşor dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

  8,00 RON
 • Cutie biscuiţi cu ovăz

  Cutie biscuiţi cu ovăz

  Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

  32,00 RON
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă