Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  •  Tartă litchi și zmeură 1 persoană

    Tartă litchi și zmeură 1 persoană

    Celebră în toată lumea, asocierea dintre zmeură și litchi pare creată în rai. Crema de vanilie aerată are rolul de liant între prospețimea zmeurei, dulcetea specifică litchi și textura crocantă a tartei.

    Un "must try".

    17,00 RON
  •  Tartă litchi și zmeură 6 persoane

    Tartă litchi și zmeură 6 persoane

    Celebră în toată lumea, asocierea dintre zmeură și litchi pare creată în rai. Crema de vanilie aerată are rolul de liant între prospețimea zmeurei, dulcetea specifică litchi și textura crocantă a tartei.

    Un "must try".

    90,00 RON
  • Choux a la crème

    Choux a la crème

    O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

    Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Nucile pecan caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

    18,00 RON
  • Millefeuille

    Millefeuille

    Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

    Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

    19,00 RON
  •  Tort "Noi Doi"

    Tort "Noi Doi"

    Denumirea "Tort Noi Doi" nu este întâmplătoare, ne-am dorit să avem în vitrina noastră un tort numai bun pentru a fi împărțit de două persoane, așa cum fac prietenii cu timpul și dragostea lor. Compoziția este familiară și în același timp inedită - mousse de vanilie, inimă de caramel crocant și cremă de ciocolată cu lapte. Aceste gusturi și texturi combinate fac din acest tort o mândrie pentru patiserii noștri talentați și iubitori.

    45,00 RON
  • Amandină 1 persoană (fără gluten)

    Amandină 1 persoană (fără gluten)

    Reinterpretarea celebrei Amandine, a reprezentat pentru patiserii Pain Plaisir un moment nostalgic și pasional – ca orice produs cu multă ciocolată! Pentru versiunea noastră, folosim cremă de ciocolată neagră, blat din cacao și pudră de migdale, însiropat cu cafea espresso, lămâie, rom autentic de 15 ani vechime. Rezultatul este fin, intens, cu toate aromele inițiale prezente, foarte bine integrate. În plus, Tort Amandina are un conținut scăzut de zahăr și NU CONȚINE GLUTEN.

    Fabricată într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

     

    17,00 RON
  • Tort Amandină 6 persoane (fără gluten)

    Tort Amandină 6 persoane (fără gluten)

    Reinterpretarea celebrei Amandine, a reprezentat pentru patiserii Pain Plaisir un moment nostalgic și pasional – ca orice produs cu multă ciocolată! Pentru versiunea noastră, folosim cremă de ciocolată neagră, blat din cacao și pudră de migdale, însiropat cu cafea espresso, lămâie, rom autentic de 15 ani vechime. Rezultatul este fin, intens, cu toate aromele inițiale prezente, foarte bine integrate. În plus, Tort Amandine are un conținut scăzut de zahăr și NU CONȚINE GLUTEN.

    Fabricat într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

     

    102,00 RON
  • Prăjitură cu rubarbă și nuci (fără gluten)

    Prăjitură cu rubarbă și nuci (fără gluten)

    Chiar dacă nu conține gluten, această felie de prăjitură are consistența unui chec aerat și ușor. Făina de castane, migdalele și nucile măcinate nu doar că susține arhitectural rubarba, ci aduc și o explozie de gust. Rubarba ușor acrișoară și umedă este pusă în valoare de această combinație inedită. Fabricata într-o unitate care procesează făină, care conține gluten.
    14,00 RON
  • Éclair ciocolată neagră

    Éclair ciocolată neagră

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Cofetarii noștri iubesc contrastul dintre crema fină și aluatul aproape rugos, dar și constrastul dintre gustul intens al ciocolatei și gustul neutru al cojii de eclair. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    14,00 RON
  • Éclair caramel

    Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    14,00 RON
  • Moelleux au chocolat

    Moelleux au chocolat

    Cu buzele rotunijte, pronunţaţi [moallleo)]. Indiferent dacă ne simţim bine pronunţându-l sau nu, în mod cert ne simţim bine mâncându-l.

    Senzaţia catifelată şi ciocolatie ne învăluie cerul gurii şi rămâne cu noi mult timp după ce moelleux a dispărut din farfurie.

    6,00 RON
  • Croissant

    Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

    6,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă