Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Summer Roll Lime & Mentă
    Nou!

    Summer Roll Lime & Mentă

    New entry: Lime & Mentă Summer Roll! Această combinație surprinzătoare care te va cuceri la prima degustare. Gustul ușor acrișor al lime-ului se îmbină armonios cu aroma răcoritoare a frunzelor proaspete de mentă. Toate simțurile tale se vor trezi brusc, iar tu te vei bucura de gustul intens pe care-l vei regăsi în aluatul de croissant reintrepretat.
    26,00 RON
  • Moelleux au chocolat

    Moelleux au chocolat

    Cu buzele rotunijte, pronunţaţi [moallleo)]. Indiferent dacă ne simţim bine pronunţându-l sau nu, în mod cert ne simţim bine mâncându-l.

    Senzaţia catifelată şi ciocolatie ne învăluie cerul gurii şi rămâne cu noi mult timp după ce moelleux a dispărut din farfurie.

    13,00 RON
  • Amandină 1 persoană (fără gluten)

    Amandină 1 persoană (fără gluten)

    Reinterpretarea celebrei Amandine, a reprezentat pentru patiserii Pain Plaisir un moment nostalgic și pasional – ca orice produs cu multă ciocolată! Pentru versiunea noastră, folosim cremă de ciocolată neagră, blat din cacao și pudră de migdale, însiropat cu cafea espresso, lămâie, rom autentic de 15 ani vechime. Rezultatul este fin, intens, cu toate aromele inițiale prezente, foarte bine integrate. În plus, Tort Amandina are un conținut scăzut de zahăr și NU CONȚINE GLUTEN.

    Fabricată într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    32,90 RON
  •  Punguță biscuiți iepuraș

    Punguță biscuiți iepuraș

    Biscuiți simpli cu miere și unt, decupați în formă de iepuraș, copți exact cât trebuie și fără ingrediente ne-necesare pentru o gustare simpatică și sănătoasă potrivită celor mici și celor mari. Ambalați într-o punguță nici mare, nici mică, pot fi dăruiți cu ușurință, incluși în meniul regulat sau doar la ocazii speciale. 

    12,90 RON
  • Summer Roll cu mango
    Nou!

    Summer Roll cu mango

    New entry: Mango Summer Roll! Un paradis al gusturilor și aromelor, o explozie de dulceață și prospețime combinate într-un aluat de croissant, cu o textură mai crocantă, decorat cu fulgi de migdale. Răsfățul perfect pentru o zi toridă de vară!
    26,00 RON
  • Danish cu căpșuni
    Nou!

    Danish cu căpșuni

    O nouă gustare delicioasă se ivește în mijlocul primăverii! O combinație perfectă între gustul bogat al aluatului de croissant împletit, crema de lapte cu lămâie și confit, peste care se adaugă căpșuni proaspete. Un must-try, am spune noi!
    21,00 RON
  • Tartă cu căpșuni 1 pers

    Tartă cu căpșuni 1 pers

    Primăvara într-o tartă! Vanilia delicată, căpșunile parfumate și aluatul fraged perfect, alcătuiesc această tartă pentru toate gusturile. Fără a avea mult zahăr, satisface apetitul pentru desert fără a produce senzația de greutate. Un sfârșit potrivit pentru o masă gustoasă!
    29,00 RON
  • Tiramisu

    Tiramisu

    Acest desert, precum îi spune numele, te ridică și te energizează pentru întreaga zi.
    O simfonie de arome și texturi, învelite în straturi de “biscuit joconda” înmuiate în cafea, brânză mascarpone cremoasă și pudră de cacao. Simplu, elegant și un răsfăț al papilelor gustative pentru cei mici, dar și pentru cei mari.
    Ce zici? Ti-ra-mi-su?
    29,00 RON
  • New York Roll cu zmeură

    New York Roll cu zmeură

    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Zmeură! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textura mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de zmeură și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de ciocolată Ruby și fulgi de migdale. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textura, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    26,00 RON
  • New York Roll cu fistic

    New York Roll cu fistic

    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textura mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textura, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    26,00 RON
  • Verrine căpșuni și vanilie

    Verrine căpșuni și vanilie

    Desert în cupă care spune povești de primăvară caldă și blândă, aromată cu parfum de căpșuni și vanilie. Ne place simplitatea gustului, căpșunile și vanilia merg alăturate în orice circumstanță, iar blatul din făină de migdale ține pasul cu ele.

    Ne place și textura lejeră pe care o putem avea montând acest desert într-o cupa, spre deosebire de un tort care trebuie să se țină bine. Un clasic pe care vă dorim să îl descoperiți. 

    29,00 RON
  • Croissant

    Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

    9,00 RON
  • Pain Chocolat

    Pain Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 3 batoane de ciocolată 44%.

    Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi  dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

    10,50 RON
  • Pain Chocolat Migdale

    Pain Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    19,50 RON
  • Brownie Vegan (de post)

    Brownie Vegan (de post)

    O prăjitură cu gust divin ce te va cuceri instant de la prima degustare!

    10,00 RON
  • Cutie mare biscuiţi cu ovăz

    Cutie mare biscuiţi cu ovăz

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

    44,00 RON
  • Cutie mică biscuit ovăz

    Cutie mică biscuit ovăz

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.
    22,00 RON
  • Millefeuille

    Millefeuille

    Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

    Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

    29,00 RON
  • Sărătele delicioase cu susan

    Sărătele delicioase cu susan

     Distrează gura”, zic francezii! (Amuse-bouche).  

     „Dansează pe limbă”, zicem noi, fie ca snack rapid, aperitiv la un pahar cu prietenii, sau lângă un platou de brânzeturi.  

    Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare. 

    28,00 RON
  • Bezele (fără gluten)

    Bezele (fără gluten)

    Iubim să facem bezele, acest mărgăritar eteric deopotrivă simplu și sofisticat! 

    Pentru că nu ne plac coloranții, acordăm o atenție sporită metodei de execuție a rețetei, secretul nostru in tot ce facem. 

    Batem albușul de ou transparent la viteza potrivită, apoi adăugăm zahărul, urmărindu-i cu grijă transformarea dintr-un lichid cristalin într-o spumă din ce în ce mai albă*. La final obținem o spumă fină și imaculată care formează vârfuri stabile și semețe asemănătoare unor creste montane acoperite de zăpadă. Cu ajutorul unei poche de patiserie și cu maestria cofetarului, bezelele capătă forma jucăușă; apoi le coacem încet și mult, reușind să păstrăm astfel culoarea imaculată a spumei, fiecare bezea fiind crocantă și casantă, o adevărată metaforă dulce.

    *[geek alert] albușul devine alb deoarece milioanele de bule de aer minuscule încorporate prin mișcarea telului reflectă lumina.

    Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    12,00 RON
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă