Vinuri
Citește Mai Mult
Afiseaza mai putine
-
CAVA BRUT ROSÉ
Cramele Rabetllat I Vidal au creat vinul spumant rosé, utilizând soiurile de struguri Trepat și Garnatxa (Grenache) prin metoda tradițională. După prima fermentație, sticlele de vin sunt stocate în cava (pivnițe) minim 15 luni, pentru a elibera complexitatea aromelor în timpul celei de-a doua fermentații. Filtrat la momentul optim, Cava Rose Brut își etalează bulele fine și elegante la momentul deschiderii. Foarte prezente sunt aromele de căpșune și coacăze roșii, vinul având o aciditate bine echilibrată, un final persistent și plăcut. Varietate: Trepat, Garnatxa Regiune: Penedes, Spania70,50 RON -
PROSECCO EXTRA DRY
Este un vin spumant revigorant, care prezintă în gust, note de măr verde, acacia și flori de iasomie. Bulele elegante și aroma persistentă sunt specifice varietății de struguri Glera. Varietate: Glera Regiune: Provincia di Treviso70,50 RON -
LA VIE EN ROSE
Vin rose cuvee clasic, recoltat noaptea, intens si proaspat, tipic Provance, rose somon cu nas intens cu note de citrice si trena florala. Pe cerul gurii este complex, bogat si puternic de grapefruit rose. Final cu o mare persistenta aromatica cu prospetime fermecatoare.75,50 RON -
ALENDORF RIESLING
Este un vin savuros, care dezvaluie note proaspete de mar, lamaie si caise. Finisajul este prelung si persistent.85,50 RON -
POUILLY FUME
Marna (o rocă sedimentară între argilă și calcar) din Boisgibault aduce un caracter dens și catifelat vinului alb, Fumé de Pouilly. Aromele generoase de fructe coapte, precum ananasul, coacăzele negre și florile de portocal, se dezvăluie în mod generos, completate de o bună mineralitate și prospețime.135,50 RON -
RIOJA CRIANZA
Crianza petrece cu doar 4 luni mai putin in butoaie de stejar fata de Reserva, avand si o mica proportie de Garnacha si Graciano in compozitie.Nivelul de alcool moderat la 13,5%. Mixul de butoaie frantuzesti si americane in care a petrecut 16 luni, plus aportul celor 3 soiuri au dus la un vin complex olfactiv si gustativ, bine echilibrat, din care se pot recunoaste note de lemn, de fructe rosii si negre de padure, cola, vanilie, cacao. Exceleaza tactil prin dulceata strugurelui copt bazata pe o aciditate peste medie, specifica zonei, insotita de un tanin marunt, incitant. Cere carne rosie fiind activ, rebel.60,50 RON -
RIOJA RESERVA
Lopez de Haro Reserva etaleaza note spicy, corpolenta, cacao si ciocolata, taninuri dulci, profunzime si complexitate.85,50 RON