Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  •  Tartă litchi și zmeură 1 persoană

    Tartă litchi și zmeură 1 persoană

    Celebră în toată lumea, asocierea dintre zmeură și litchi pare creată în rai. Crema de vanilie aerată are rolul de liant între prospețimea zmeurei, dulcetea specifică litchi și textura crocantă a tartei.

    Un "must try".

    17,00 RON
  •  Tartă litchi și zmeură 4 persoane

    Tartă litchi și zmeură 4 persoane

    Celebră în toată lumea, asocierea dintre zmeură și litchi pare creată în rai. Crema de vanilie aerată are rolul de liant între prospețimea zmeurei, dulcetea specifică litchi și textura crocantă a tartei.

    Un "must try".

    60,00 RON
  •  Tartă litchi și zmeură 6 persoane

    Tartă litchi și zmeură 6 persoane

    Celebră în toată lumea, asocierea dintre zmeură și litchi pare creată în rai. Crema de vanilie aerată are rolul de liant între prospețimea zmeurei, dulcetea specifică litchi și textura crocantă a tartei.

    Un "must try".

    90,00 RON
  • Choux a la crème

    Choux a la crème

    O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

    Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Nucile pecan caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

    18,00 RON
  • Millefeuille

    Millefeuille

    Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

    Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

    19,00 RON
  • Cozonac Enchanté

    Cozonac Enchanté

    Cozonacul nostru încântător are un miez pufos, umplutură spiralată de cacao și nucă, iar în aluat are presărate stafide și portocale confiate. Crusta crocantă din pudră de migdale și cacao îi conferă o notă rafinată și franțuzită, dar și un gust mai pronunțat de cacao.
    65,00 RON
  • Éclair ciocolată neagră

    Éclair ciocolată neagră

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Cofetarii noștri iubesc contrastul dintre crema fină și aluatul aproape rugos, dar și constrastul dintre gustul intens al ciocolatei și gustul neutru al cojii de eclair. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    14,00 RON
  • Éclair caramel

    Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    14,00 RON
  • Salam biscuiți

    Salam biscuiți

    Salamul nostru cu biscuiți de ovăz se află într-o relație cu romul Matusalem. Asta dacă ați apucat să-l gustați și v-ați întrebat de ce ne iese așa de bun.

    It is love!

    13,00 RON
  • Foietaj cu Mere

    Foietaj cu Mere

    Abundența de mere de la piață ne-a inspirat să capturăm gustul merelor coapte într-un foietaj clasic, bine copt și alintat cu puțin zahăr brun, pentru extra crocantețe.

    Coapte îndelung, merele se caramelizează frumos, dezvoltând un gust deosebit și o textură mătăsoasă. Foetajul cu unt, mult unt ridică la un alt nivel o simplă plăcintă cu mere.

    8,50 RON
  • Pain Chocolat Migdale

    Pain Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    9,50 RON
  • Prăjitură cu nuci (fără gluten)

    Prăjitură cu nuci (fără gluten)

    Chiar dacă nu conține gluten, această felie de prăjitură are consistența unui chec aerat și ușor. Făina de castane, migdalele și nucile măcinate nu doar că susțin arhitectural prunele, ci aduc și o explozie de gust. Prunele ușor acrișoare și umede sunt puse în valoare de această combinație inedită.

    Fabricata într-o unitate care procesează făină, care conține gluten.

    În perioada 10.12 - 31.12.2018 produsele se pot ridica doar din cele două locații Pain Plaisir (Kiseleff și Dorobanți), după ora 10:00.

    11,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă