Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Biscuiţi d'Amour

    Biscuiţi d'Amour

    Biscuiții d'amour apar pe rafturile noastre, într-o formă sau alta, în luna februarie. Dragostea este prezentă tot timpul în viața noastră, în toate formele - de ce nu ar fi și în forma biscuiților cu ciocolată cu căpșuni? Fragezimea aluatului și gustul bun dat de unt se completează armonios cu ciocolata aceasta inovatoare de la Varlhona.

    Livrarea la domiciliu se va face a doua zi, după ora 12:00. Vă mulțumim!

    3,50 RON
  •  Tort "Noi Doi"

    Tort "Noi Doi"

    Denumirea "Tort Noi Doi" nu este întâmplătoare, ne-am dorit să avem în vitrina noastră un tort numai bun pentru a fi împărțit de două persoane, așa cum fac prietenii cu timpul și dragostea lor. Compoziția este familiară și în același timp inedită - mousse de vanilie, inimă de caramel crocant și cremă de ciocolată cu lapte. Aceste gusturi și texturi combinate fac din acest tort o mândrie pentru patiserii noștri talentați și iubitori.

    Livrarea la domiciliu se va face a doua zi, după ora 12:00. Vă mulțumim!

    45,00 RON
  • Éclair Mandarină

    Éclair Mandarină

    Inspirați de generozitatea sezonului de citrice, am căutat să capturăm prospețimea și aroma mandarinelor în crema care umple acest eclair și credem că ne-a reușit de minune. Proaspăt, lejer și exuberant, ne trimite pe tărâmuri exotice doar prin puterea gustului.

    Livrarea la domiciliu se va face a doua zi, după ora 12:00. Vă mulțumim!

    14,00 RON
  • Biscuit cu măr DE POST

    Biscuit cu măr DE POST

     O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toți ne oferă o stare de confort și o familiaritate dezinvoltă, seducătoare în simplitatea ei. Varianta de post este la fel de gustoasă ca și cel făcut cu unt - uleiul de struguri cu care facem aluatul de post reușește să aducă fragezimea atât de plăcută.

    6,00 RON
  • Croissant

    Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

    6,00 RON
  • Pain Chocolat

    Pain Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 3 batoane de ciocolată 44%.

    Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi uşor dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

    7,50 RON
  • Pain Chocolat Migdale

    Pain Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    9,50 RON
  • Pain Perdu

    Pain Perdu

    Spiritul practic al mamelor din toate timpurile a reuşit întotdeauna să optimizeze resursele şi aşa s-a născut Pain Perdu. Utilizăm aluatul de croissant pentru a recompune acest desert legendar, îi adăugăm stafide şi îl coacem într-o formă dolofană numai bună cât pentru o porţie îndestulătoare de copilărie.

    6,00 RON
  • Anemonă

    Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

    6,00 RON
  • Foietaj cu Mere

    Foietaj cu Mere

    Abundența de mere de la piață ne-a inspirat să capturăm gustul merelor coapte într-un foietaj clasic, bine copt și alintat cu puțin zahăr brun, pentru extra crocantețe.

    Coapte îndelung, merele se caramelizează frumos, dezvoltând un gust deosebit și o textură mătăsoasă. Foetajul cu unt, mult unt ridică la un alt nivel o simplă plăcintă cu mere.

    8,50 RON
  • Salam biscuiți

    Salam biscuiți

    Salamul nostru cu biscuiți de ovăz se află într-o relație cu romul Matusalem. Asta dacă ați apucat să-l gustați și v-ați întrebat de ce ne iese așa de bun.

    It is love!

    13,00 RON
  • Prăjitură cu prune și nuci (fără gluten)

    Prăjitură cu prune și nuci (fără gluten)

    Chiar dacă nu conține gluten, această felie de prăjitură are consistența unui chec aerat și ușor. Făina de castane, migdalele și nucile măcinate nu doar că susțin arhitectural prunele, ci aduc și o explozie de gust. Prunele ușor acrișoare și umede sunt puse în valoare de această combinație inedită.

    Fabricata într-o unitate care procesează făină, care conține gluten.

    În perioada 10.12 - 31.12.2018 produsele se pot ridica doar din cele două locații Pain Plaisir (Kiseleff și Dorobanți), după ora 10:00.

    11,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă