Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Biscuit cu măr DE POST

    Biscuit cu măr DE POST

     O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toți ne oferă o stare de confort și o familiaritate dezinvoltă, seducătoare în simplitatea ei. Varianta de post este la fel de gustoasă ca și cel făcut cu unt - uleiul de struguri cu care facem aluatul de post reușește să aducă fragezimea atât de plăcută.

    8,00 RON
  • Éclair cu căpşuni

    Éclair cu căpşuni

    Éclair cu căpşuni
    18,00 RON
  •  Tartă zmeură de 4 persoane

    Tartă zmeură de 4 persoane

    Tartă zmeură de 4 persoane
    75,00 RON
  •  Tartă zmeură de 6 persoane

    Tartă zmeură de 6 persoane

    Tartă zmeură de 6 persoane
    110,00 RON
  • Tartă cu zmeură 1  persoană

    Tartă cu zmeură 1 persoană

    Zmeură proaspătă, cremă de vanilie, aluat fraged... Toate combinate într-o tartă absolut delicioasă și răcoritoare.
    25,00 RON
  • Clafoutis cu cireșe

    Clafoutis cu cireșe

    Clafoutis cu cireșe
    13,00 RON
  • Tort Forêt-Noire 6 persoane FĂRĂ GLUTEN

    Tort Forêt-Noire 6 persoane FĂRĂ GLUTEN

    Originar din Germania, preluat de francezi și realizat de români la Pain Plaisir, versiunea noastră de tort Forêt-Noire este puțin mai modernă.

    Nu conține gluten, este ușoară ca un fulg de nea, dar plină de gust. Cireșele confiate și ciocolata neagră, cu gust intens, potențat de Kirsch-ul de cireșe, sunt echilibrate perfect de mousse-ul de vanilie domol și fin.

     Tort pentru 6 persoane gurmande.

    150,00 RON
  • Tort Forêt-Noire 1 persoană  FĂRĂ GLUTEN

    Tort Forêt-Noire 1 persoană FĂRĂ GLUTEN

    Originar din Germania, preluat de francezi și realizat de români la Pain Plaisir, versiunea noastră de tort Forêt-Noire este puțin mai modernă.

    Nu conține gluten, este ușoară ca un fulg de nea, dar plină de gust. Cireșele confiate și ciocolata neagră, cu gust intens, potențat de Kirsch-ul de cireșe, sunt echilibrate perfect de mousse-ul de vanilie domol și fin.

    Ideală pentru 1 persoană, dar merge și împărțită dacă vă simiți generoși.

    În perioada 1 - 31 decembrie, toate comenzile se fac doar pe site, cu plată exclusiv online și ridicarea comenzii doar din magazinul Kiseleff. Vă mulțumim! 

    25,00 RON
  • Croissant cu zmeură

    Croissant cu zmeură

    Croissant cu zmeură
    16,00 RON
  • Plăcintă cu mere și zmeură

    Plăcintă cu mere și zmeură

    Plăcinta cu mere și zmeură...sună banal, dar chiar nu este nevoie de cuvinte pentru a o descrie. E suficient să o gustați. "Simțuri asaltate" este primul lucru care vine în minte. Aluatul breton pe care îl folosim nu are comparație în gust și textură, dar nici în cantitatea de unt folosită. Am putea să-i spunem regele aluaturilor dulci și nu am comite nicio ofensă.
    Amestecul de mere și coacăze, prezent la gust și contrast cu biscuitul breton, echilibrează cu timiditate studiată întregul ansablu. De neratat.

    60,00 RON
  • Éclair caramel

    Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    17,00 RON
  • Millefeuille

    Millefeuille

    Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

    Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

    25,00 RON
  • Sărătele delicioase cu susan

    Sărătele delicioase cu susan

     Distrează gura”, zic francezii! (Amuse-bouche).  

     „Dansează pe limbă”, zicem noi, fie ca snack rapid, aperitiv la un pahar cu prietenii, sau lângă un platou de brânzeturi.  

    Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare. 

    15,00 RON
  • Bezele (fără gluten)

    Bezele (fără gluten)

    Nu ne este frică să facem bezele, aceste minunăţii pline de mister. Pentru că nu ne plac coloranţii de nici un fel, le coacem încet şi mult, păstrând culoarea imaculată a albuşului bine bătut, ele devenind astfel perfect crocante şi casante.

    Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    6,00 RON
  • Brownie de post

    Brownie de post

    O prăjitură cu gust divin ce te va cuceri instant de la prima degustare!

    8,00 RON
  • Croissant

    Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

    6,50 RON
  • Pain Chocolat

    Pain Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 3 batoane de ciocolată 44%.

    Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi  dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

    8,00 RON
  • Pain Chocolat Migdale

    Pain Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    15,50 RON
  • Cutie biscuiţi cu ovăz

    Cutie biscuiţi cu ovăz

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

    32,00 RON
  • Anemonă

    Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

    În perioada 1 - 31 decembrie, toate comenzile se fac doar pe site, cu plată exclusiv online și ridicarea comenzii doar din magazinul Kiseleff. Vă mulțumim! 

    7,50 RON
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă