Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 • Tort Ciocolată Vanilie și Caramel 12 pers

  Tort Ciocolată Vanilie și Caramel 12 pers

  Tort Ciocolată Vanilie și Caramel 12 pers
  290,00 RON
 • Mousse ciocolată

  Mousse ciocolată

  Mousse ciocolată
  16,00 RON
 • Punguță biscuiți mărțișor

  Punguță biscuiți mărțișor

  Punguță biscuiți mărțișor
  5,00 RON
 • Cutie mărțișor

  Cutie mărțișor

  Mărțișor handmade, punguță bezele, punguță cu biscuiți mărțișor și un brownie, toate ambalate într-o cutie simpatică legată cu șnur mărțișor.
  28,00 RON
 • Tartă lime și mentă 6 pers

  Tartă lime și mentă 6 pers

  Tartă lime și mentă 6 pers
  106,00 RON
 • Tartă lime și mentă 4 pers

  Tartă lime și mentă 4 pers

  Tartă lime și mentă 4 pers
  73,00 RON
 • Tartă lime și mentă 1 pers

  Tartă lime și mentă 1 pers

  Tartă lime și mentă 1 pers
  22,00 RON
 • Mucenici

  Mucenici

  Mucenici
  14,00 RON
 • Plăcintă cu mere și zmeură

  Plăcintă cu mere și zmeură

  Plăcintă cu mere și zmeură
  60,00 RON
 • Baba au rhum

  Baba au rhum

  Indiferent de numele ei (pe românește-Savarină, pe franțuzește-Baba au Rhum), este unul dintre cele mai îndrăgite deserturi ale copilăriei. Jucăuși cum suntem am facut un sirop din portocală, vanilie și rom Matusalem maturat 15 ani, de aici si denumirea de Baba au rhum. Îmbibată generos în sirop, Brioche tronează mândră pe crema de vanilie. Decorul în formă de inimă din zmeură ne poartă în luna iubirii, ca un mic memento să nu uităm să iubim.
  25,00 RON
 • Tort "Noi Doi"

  Tort "Noi Doi"

  Denumirea "Tort Noi Doi" nu este întâmplătoare, ne-am dorit să avem în vitrina noastră un tort numai bun pentru a fi împărțit de două persoane, așa cum fac prietenii cu timpul și dragostea lor. Compoziția este familiară și în același timp inedită - mousse de vanilie, inimă de caramel crocant și cremă de ciocolată cu lapte. Aceste gusturi și texturi combinate fac din acest tort o mândrie pentru patiserii noștri talentați și iubitori.

  55,00 RON
 • Éclair ciocolată

  Éclair ciocolată

  Cremă de cicolată, glazură de ciocolată neagră.

  17,00 RON
 • Éclair caramel

  Éclair caramel

  Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

  La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

  Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

  17,00 RON
 • Millefeuille

  Millefeuille

  Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

  Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

  25,00 RON
 • Tort Ciocolată Vanilie și Caramel 8 pers

  Tort Ciocolată Vanilie și Caramel 8 pers

  Tort Ciocolată Vanilie și Caramel 8 pers
  220,00 RON
 • Sărățele cu susan

  Sărățele cu susan

  Sărățele cu susan.

  15,00 RON
 • Bezele (fără gluten)

  Bezele (fără gluten)

  Nu ne este frică să facem bezele, aceste minunăţii pline de mister. Pentru că nu ne plac coloranţii de nici un fel, le coacem încet şi mult, păstrând culoarea imaculată a albuşului bine bătut, ele devenind astfel perfect crocante şi casante.

  Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

  6,00 RON
 • Brownie de post

  Brownie de post

  O prăjitură cu gust divin ce te va cuceri instant de la prima degustare!

  8,00 RON
 • Tort Ciocolată Vanilie și Caramel 6 pers

  Tort Ciocolată Vanilie și Caramel 6 pers

  Tort Ciocolată Vanilie și Caramel 6 pers
  165,00 RON
 • Croissant

  Croissant

  Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

  6,50 RON
 • Pain Chocolat

  Pain Chocolat

  Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 3 batoane de ciocolată 44%.

  Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi uşor dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

  8,00 RON
 • Pain Chocolat Migdale

  Pain Chocolat Migdale

  Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

  Cine poate să-l mănânce pe tot?

  15,50 RON
 • Cutie biscuiţi cu ovăz

  Cutie biscuiţi cu ovăz

  Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

  32,00 RON
 • Anemonă

  Anemonă

  Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

  Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

  În perioada 1 - 31 decembrie, toate comenzile se fac doar pe site, cu plată exclusiv online și ridicarea comenzii doar din magazinul Kiseleff. Vă mulțumim! 

  7,50 RON
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă