Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Galette des Rois

    Galette des Rois

    Galette des Rois este o tartă traditională franceză cu migdale, care se face la început de an. O găsiti la noi toată luna ianuarie. Foetajul cu mult unt se îmbină armonios cu crema intensă de migdale și nuci, făcând din această tartă o plăcere de împărțit la masă.

    Tradiția spune că cel ce va descoperi în ea o figurină de ceramică sau o nucă intreagă devine rege pentru o zi și o să-i meargă bine tot anul. Coronița pentru rege este inclusă în cutie.

    ATENȚIE - include o figurină de ceramică ascunsă în cremă.

    60,00 RON
  • Galette des Rois 1 felie

    Galette des Rois 1 felie

    Galette des Rois este o tartă traditională franceză cu migdale, care se face la început de an. O găsiti la noi toată luna ianuarie.

    Foetajul cu mult unt se îmbină armonios cu crema intensă de migdale și nuci, făcând din această tartă o plăcere de savurat.

    Tradiția spune că cel ce va descoperi în ea o figurină de ceramică sau o nucă intreagă devine rege pentru o zi și o să-i meargă bine tot anul. Coronița pentru rege este inclusă în cutie doar pentru tarta întreagă.

    ATENȚIE - felia poate include o figurină de ceramică ascunsă în cremă.

    10,00 RON
  • Croissant

    Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

    6,00 RON
  • Pain Chocolat

    Pain Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 3 batoane de ciocolată 44%.

    Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi uşor dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

    7,50 RON
  • Pain Chocolat Migdale

    Pain Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    9,50 RON
  • Anemonă

    Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

    6,00 RON
  • Foietaj cu Mere

    Foietaj cu Mere

    Abundența de mere de la piață ne-a inspirat să capturăm gustul merelor coapte într-un foietaj clasic, bine copt și alintat cu puțin zahăr brun, pentru extra crocantețe.

    Coapte îndelung, merele se caramelizează frumos, dezvoltând un gust deosebit și o textură mătăsoasă. Foetajul cu unt, mult unt ridică la un alt nivel o simplă plăcintă cu mere.

    8,50 RON
  • Pain Perdu

    Pain Perdu

    Spiritul practic al mamelor din toate timpurile a reuşit întotdeauna să optimizeze resursele şi aşa s-a născut Pain Perdu. Utilizăm aluatul de croissant pentru a recompune acest desert legendar, îi adăugăm stafide şi îl coacem într-o formă dolofană numai bună cât pentru o porţie îndestulătoare de copilărie.

    6,00 RON
  • Biscuit cu măr

    Biscuit cu măr

    O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toţi, ne oferă o stare de confort şi o familiaritate dezinvoltă seducătoare în simplitatea ei.

    6,00 RON
  • Prăjitură cu prune și nuci (fără gluten)

    Prăjitură cu prune și nuci (fără gluten)

    Chiar dacă nu conține gluten, această felie de prăjitură are consistența unui chec aerat și ușor. Făina de castane, migdalele și nucile măcinate nu doar că susțin arhitectural prunele, ci aduc și o explozie de gust. Prunele ușor acrișoare și umede sunt puse în valoare de această combinație inedită.

    Fabricata într-o unitate care procesează făină, care conține gluten.

    În perioada 10.12 - 31.12.2018 produsele se pot ridica doar din cele două locații Pain Plaisir (Kiseleff și Dorobanți), după ora 10:00.

    11,00 RON
  • Cookie (fără gluten)

    Cookie (fără gluten)

    Deloc dulci, casanți și savuroși, "cookies" fără gluten sunt o gustare potrivită pentru orice moment al zilei alături de un ceai sau o cafea.

    Nu conține gluten. Fabricat într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    6,00 RON
  • Moelleux au chocolat

    Moelleux au chocolat

    Cu buzele rotunijte, pronunţaţi [moallleo)]. Indiferent dacă ne simţim bine pronunţându-l sau nu, în mod cert ne simţim bine mâncându-l.

    Senzaţia catifelată şi ciocolatie ne învăluie cerul gurii şi rămâne cu noi mult timp după ce moelleux a dispărut din farfurie.

    6,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă