Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 • Cozonac Enchanté

  Cozonac Enchanté

  Cozonacul nostru încântat are un miez pufos, umplutură bogată de cacao și nucă, iar în aluat are presărate stafide și portocale confiate. Îl coacem în cuptorul cu vatră, rămânând astfel moale mai multe zile. 

  80,00 RON
 • Éclair fistic

  Éclair fistic

  Fisticul fisticheste crema fistichită a acestui eclair, pe care noi îl considerăm o minunăție care ne face să simțim că viața este plină de plăcere. 

  18,00 RON
 • Tort ciocolată și zmeură 6 persoane

  Tort ciocolată și zmeură 6 persoane

  Noul tort cu ciocolată neagră și zmeură parfumată este surprinzător de lejer și ușor. Crema de ciocolată neagră este echilibrată de zmeura acrișoară, invitând papilele să fie gâdilate îmbucătură după îmbucătură. Iubitorii de ciocolată vor fi satisfăcuți, mai ales că nu conține mult zahăr.  

  165,00 RON
 • Tort ciocolată și zmeură 2 persoane

  Tort ciocolată și zmeură 2 persoane

  Noul tort cu ciocolată neagră și zmeură parfumată este surprinzător de lejer și ușor. Crema de ciocolată neagră este echilibrată de zmeura acrișoară, invitând papilele să fie gâdilate îmbucătură după îmbucătură. Iubitorii de ciocolată vor fi satisfăcuți, mai ales că nu conține mult zahăr.

  55,00 RON
 • Verrine DE POST

  Verrine DE POST

  Verrine DE POST
  25,00 RON
 • Pandișpan cu vișine și migdale DE POST

  Pandișpan cu vișine și migdale DE POST

  Pandișpan cu vișine și migdale DE POST
  10,00 RON
 • Biscuit cu măr DE POST

  Biscuit cu măr DE POST

   O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toți ne oferă o stare de confort și o familiaritate dezinvoltă, seducătoare în simplitatea ei. Varianta de post este la fel de gustoasă ca și cel făcut cu unt - uleiul de struguri cu care facem aluatul de post reușește să aducă fragezimea atât de plăcută.

  8,00 RON
 • Choux a la crème

  Choux a la crème

  O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

  Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Nucile pecan caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

  25,00 RON
 • Foitaj cu Mere

  Foitaj cu Mere

  Abundența de mere de la piață ne-a inspirat să capturăm gustul merelor coapte într-un foietaj clasic, bine copt și alintat cu puțin zahăr brun, pentru extra crocantețe.

  Coapte îndelung, merele se caramelizează frumos, dezvoltând un gust deosebit și o textură mătăsoasă. Foitajul cu unt, mult unt ridică la un alt nivel o simplă plăcintă cu mere.

  13,00 RON
 • Coș Paște

  Coș Paște

  Coș complet de Paște de la Pain Plaisir, pentru cei dragi. Coșul conține un Cozonac Enchanté, o pască delicioasă cu vanilie și stafide, un vin Château Haut Closet, o punguță de bezele, o punguță de biscuiți iepuraș din aluat fraged și o inimioară textilă realizată handmade de talentata Manuela de la Artistikiosque.

  200,00 RON
 • Coș Iepuraș

  Coș Iepuraș

  Un coș cadou foarte simpatic de oferit celor dragi. Conține o punguță de biscuiți iepuraș, o punguță de bezele, cutie praline ciocolată și un brownie.

  50,00 RON
 • Punguță biscuiți iepuraș

  Punguță biscuiți iepuraș

  Biscuiți adorabili și gustoși, făcuți din aluat fraged, cu unt și făină de migdale. Punguța conține 5 bucăți.

  8,00 RON
 • Pască delicioasă cu vanilie

  Pască delicioasă cu vanilie

  Nelipsită de pe masa de Paște, Pasca plezirita cu vanilie și stafide sfârșește ospățul după regulile înalte ale celei mai rafinate gastronomii.
  Cu mai puțin aluat și mai multă cremă de brânză, rețeta nouă este foarte reușită.

  80,00 RON
 • Duo de Paște

  Duo de Paște

  Pentru cei care doresc pe masa de Paște și Cozonac Enchanté și Pască Delicioasă, această propunere vine în întâmpinarea întregii familii.

  145,00 RON
 • Plăcintă cu mere și zmeură

  Plăcintă cu mere și zmeură

  Plăcinta cu mere și zmeură...sună banal, dar chiar nu este nevoie de cuvinte pentru a o descrie. E suficient să o gustați. "Simțuri asaltate" este primul lucru care vine în minte. Aluatul breton pe care îl folosim nu are comparație în gust și textură, dar nici în cantitatea de unt folosită. Am putea să-i spunem regele aluaturilor dulci și nu am comite nicio ofensă.
  Amestecul de mere și coacăze, prezent la gust și contrast cu biscuitul breton, echilibrează cu timiditate studiată întregul ansablu. De neratat.

  60,00 RON
 • Éclair caramel

  Éclair caramel

  Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

  La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

  Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

  17,00 RON
 • Sărătele delicioase cu susan

  Sărătele delicioase cu susan

   Distrează gura”, zic francezii! (Amuse-bouche).  

   „Dansează pe limbă”, zicem noi, fie ca snack rapid, aperitiv la un pahar cu prietenii, sau lângă un platou de brânzeturi.  

  Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare. 

  15,00 RON
 • Bezele (fără gluten)

  Bezele (fără gluten)

  Nu ne este frică să facem bezele, aceste minunăţii pline de mister. Pentru că nu ne plac coloranţii de nici un fel, le coacem încet şi mult, păstrând culoarea imaculată a albuşului bine bătut, ele devenind astfel perfect crocante şi casante.

  Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

  6,00 RON
 • Brownie de post

  Brownie de post

  O prăjitură cu gust divin ce te va cuceri instant de la prima degustare!

  8,00 RON
 • Croissant

  Croissant

  Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

  6,50 RON
 • Pain Chocolat

  Pain Chocolat

  Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 3 batoane de ciocolată 44%.

  Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi  dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

  8,00 RON
 • Pain Chocolat Migdale

  Pain Chocolat Migdale

  Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

  Cine poate să-l mănânce pe tot?

  15,50 RON
 • Cutie biscuiţi cu ovăz

  Cutie biscuiţi cu ovăz

  Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

  32,00 RON
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă