About Magento Store

Ideea din spatele Pain Plaisir a fost foarte simpla si asa este si acum. Ne-am dorit sa facem paine si patiserie artizanala, asa cum am invatat in Franta, produse proaspete, cu ingrediente bune, cu tehnica si cu amour! Doream sa excelam la asta, replicand experientele pe care le-am avut lucrand in unele dintre mai reputate locuri din Paris. Si asta ne dorim si acum, 5 ani mai tarziu.

Suntem 3 asociati, dintre care unul este englez. Tom provine dintr-o familie cu traditie in domeniul restaurantelor, astfel ca de cand era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungand in sa lucreze la Paris ca si patiser la restaurantul cu 3 stele Michelin Pierre Gagnaire de la Paris, iar mai apoi a urmarit pasiunea pentru boulangerie alaturandu-se echipei lui Cyrill Lignac ca si Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine si patisserie Cordon Bleu, a lucrat ca bucatar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi intr-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain De Sucre. Monica are experienta in domeniul managementului, vanzarilor, customer service si training-ului.

Tom e foarte indragostit de paine, de cand se stie. Painea era la loc de cinste tot timpul si el a invatat sa faca paine buna. Irinei ii placea sa faca deserturi si sa gateasca. Monica e gurmanda si ii place sa manance.