Cozonaci Pain Plaisir

Cozonacul Enchanté te așteaptă să vă cunoașteți!

Cozonacul nostru este rodul împletirii tehnicii franțuzești pentru aluatul clasic de Brioche cu unt și fasonarea românească cu umplutură de nuci și cacao, să fie toate colțurile cât mai satisfăcute. În aluat am presărat portocală confiată și stafide brune, să mai găsim câte o surpriză din când în când. 

Ești în perioadă de post?

Credem că te va încâta cozonacul vegan, a cărui rețetă a fost special creată și îndelung testată pentru a-ți oferi la fel de mult gust și o textură pufoasă, numai bun pentru zile reci și momente dulci.

Creangă de brad decorata de Crăciun

De ce să iei acasă un cozonac încântat?

Pentru momentul acela când îl scoți din sacoșă, îl pui pe masă, iar toți cei din casă se strâng în jurul lui și spun fermecați: ”Mmm, cozonac!”.

Crenguta brad
Pentru momentul când îl așezi pe o farfurie frumoasă pe masa de Crăciun și tai cu grijă câteva felii perfecte, de grosimi egale, pentru ca la final, fiecare să smulgă cu poftă încă o bucățică, încântați de modul cum se rupe, de zici că-i proaspăt scos din cuptor.

Crenguta brad
Și pentru momentul când te trezești a doua zi de dimineață, încălzești un pahar cu lapte sau faci o cafea și furi din frigider o bucată zdravănă de cozonac, numai bună de înmuiat. Atunci știi că e cu adevărat Crăciunul!

Cum îi poți obține?

Plasează comanda direct pe site și ți-i livrăm acasă sau îi poți ridica de la magazinul preferat în 2 zile.