Mai Multe Vizualizări
Iubim să facem bezele, acest mărgăritar eteric deopotrivă simplu și sofisticat!
Pentru că nu ne plac coloranții, acordăm o atenție sporită metodei de execuție a rețetei, secretul nostru in tot ce facem.
Batem albușul de ou transparent la viteza potrivită, apoi adăugăm zahărul, urmărindu-i cu grijă transformarea dintr-un lichid cristalin într-o spumă din ce în ce mai albă*. La final obținem o spumă fină și imaculată care formează vârfuri stabile și semețe asemănătoare unor creste montane acoperite de zăpadă. Cu ajutorul unei poche de patiserie și cu maestria cofetarului, bezelele capătă forma jucăușă; apoi le coacem încet și mult, reușind să păstrăm astfel culoarea imaculată a spumei, fiecare bezea fiind crocantă și casantă, o adevărată metaforă dulce.
*[geek alert] albușul devine alb deoarece milioanele de bule de aer minuscule încorporate prin mișcarea telului reflectă lumina.
Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten.
| Alergeni | Ou si produse derivate | 
|---|---|
| Termen de valabilitate | 90 zile | 
| Greutate (Gr.) | 50 | 
| Ingrediente | albuș pasteurizat, zahăr farin (zahăr, amidon de porumb), zahăr tos. Poate conține urme de: arahide, fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale cu gluten, soia. | 
| Valori nutriționale | Valori per 100 gr. Valoare energetică kJ/kcal 1242/293, Grăsimi 0,2g, din care acizi grași saturați 0,0g, Glucide 68,6g, din care zaharuri 67,9g, Fibre 0,0g, Proteine 4,1g, Sare 0g |