Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Descoperă pâinea cu sorg, un produs artizanal realizat din făină integrală de sorg, obținută prin măcinarea boabelor întregi ale uneia dintre cele mai vechi și mai valoroase cereale din lume.
Sorgul este a cincea cea mai cultivată cereală la nivel global și se remarcă prin conținutul său natural de fibre (10,6 g/100 g) și proteine (8,3 g/100 g), oferind un plus de sațietate și energie de durată. În plus, nu conține gluten, fiind o alegere ideală pentru cei care caută o alimentație echilibrată, gustoasă și ușor de digerat.
Rezultatul este o pâine cu gust bogat și textură plăcută, perfectă pentru micul dejun sau alături de preparatele preferate.
Sorgul este a cincea cea mai cultivată cereală la nivel global și se remarcă prin conținutul său natural de fibre (10,6 g/100 g) și proteine (8,3 g/100 g), oferind un plus de sațietate și energie de durată. În plus, nu conține gluten, fiind o alegere ideală pentru cei care caută o alimentație echilibrată, gustoasă și ușor de digerat.
Rezultatul este o pâine cu gust bogat și textură plăcută, perfectă pentru micul dejun sau alături de preparatele preferate.
| Alergeni | Cereale care conțin gluten |
|---|---|
| Termen de valabilitate | 1 zi |
| Greutate (Gr.) | 880 |
| Ingrediente | 39% Făină (Făină integrală de grâu T150, făină de grâu T65 certificată Label Rouge, 7% făină integrală de sorg), apă, 24% semințe hidratate (semințe de in și semințe de floarea soarelui), maia (făină de grâu, făină integrală de secară, apă), sare iodată, drojdie de panificație. Poate conține urme de: arahide, fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan. |
| Valori nutriționale | Valori per 100 gr. Valoare energetică Kj/kcal 1305/311 ; Grăsimi 11,6g, din care acizi grași saturați 0,5g; Glucide 38g, din care zaharuri 1,2g, Fibre 3,8g, Proteine 11,6g, Sare 1g. |