Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Choux a la crème

    O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

    Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Alune caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

    28,00 RON
  2. Clafoutis cu vișine
    Pentru iubitorii de vișine, noi vă propunem o felie de claufoutis, poate chiar două.
    19,50 RON
  3. Biscuit cu măr

    O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toţi, ne oferă o stare de confort şi o familiaritate dezinvoltă seducătoare în simplitatea ei.

    10,50 RON
  4. Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    22,00 RON
  5. Pain au Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    19,50 RON
  6. CAVA BRUT ROSÉ
    Cramele Rabetllat I Vidal au creat vinul spumant rosé, utilizând soiurile de struguri Trepat și Garnatxa (Grenache) prin metoda tradițională. După prima fermentație, sticlele de vin sunt stocate în cava (pivnițe) minim 15 luni, pentru a elibera complexitatea aromelor în timpul celei de-a doua fermentații. Filtrat la momentul optim, Cava Rose Brut își etalează bulele fine și elegante la momentul deschiderii. Foarte prezente sunt aromele de căpșune și coacăze roșii, vinul având o aciditate bine echilibrată, un final persistent și plăcut. Varietate: Trepat, Garnatxa Regiune: Penedes, Spania
    70,00 RON
  7. PROSECCO EXTRA DRY
    Este un vin spumant revigorant, care prezintă în gust, note de măr verde, acacia și flori de iasomie. Bulele elegante și aroma persistentă sunt specifice varietății de struguri Glera. Varietate: Glera Regiune: Provincia di Treviso
    65,00 RON
  8. Cros Pujol - LE BASTION
    Curajosul Syrah s-a căsătorit cu Viognier pentru un amestec absolut îndrăzneț. Un vin flexibil, își impune prezența ușoară prin gustul exuberant compus din aromele de mirodenii, fructe roșii, zmeură și note de lemn dulce. Totul se rezumă la o alianță perfectă intre șarmul prestigios al condimentelor specifice Syrah și eleganța florală cu care încântă Viognier. Aromele cu reflexe strălucitoare ale fructelor și cel al mirodeniilor întâmpină nasul într-un dans olfactiv misterios, urmat fiind de cel al cireșelor negre și afinelor. Vinul este personalizat de un Syrah îndrăzneț și vibrant care reflectă terrior-ul zone Languedoc. Se consumă alături de paste, carne de vită sau carne de vițel, brânzeturi. Varietăți: Syrah, Viognier Regiune: Pays d’Oc, Franța
    55,00 RON
  9. Cros Pujol - LA BARBACANE
    "Mirosiți, Gustați ….. Zâmbiți" Caracterizat printr-o explozie de arome citrice, de mango, papaya și litchi, gustul acestui vin este învăluit de note florale și de pepene galben. Cu o aciditate plăcuta și un aftertaste fresh datorat ușoarelor note de menta, La Barbacane se face remarcat prin delicatețea aromelor și subtilitatea corpolenței vinului. Varietate: Muscat, Sauvignon Regiune: Provence, Franța
    55,00 RON
  10. Pandișpan cu vișine și migdale DE POST
    Am pus la dospit un desert care ne trimite în copilărie, pe care ne dorim să-l savurați cu aceeași bucurie de neînlocuit cu care o făceați atunci. Mai are nevoie de alte descrieri? Pandișpanul cu vișine. Un mini-chec pufos din lapte de migdale, cu pastă de vanilie, vișine și fulgi de migdale. Produsul este de post & vegan.
    13,50 RON
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă