Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Tort “Noi Sase”
    Un tort pentru 6 persoane. Contine o crema densa cu ciocolata cu lapte, un mousse de vanilie, si un caramel cu mascarpone, fiecare strat are un biscuit diferit - un biscuit cu cacao, fulgi crocanti cu praline si perle de caramel
    200,00 RON
  2. Verrine piersici Melba
    Nou!
    Un nou desert care promite să fie alegerea perfectă pentru momentele de răsfăț dulce: Verrine piersici Melba. O experiență modernă și elegantă ce îmbină perfect texturile și aromele specifice verii. Un blat pufos din făină de migdale ce oferă o bază perfectă pentru crema pâtissière, peste care se adaugă un jeleu din fructe de pădure, completat de piersici poșate și decorat cu frișcă mascarpone și fulgi de migdale prăjite.
    28,00 RON
  3. Tartă cu zmeură 1  persoană
    Zmeura proaspătă se întâlnește cu crema fină de vanilie și cu jeleul răcoritor din fructe de pădure, totul într-o coajă de tartă crocantă din aluat cu făină de migdale. O experiență rafinată și echilibrată pentru toți pasionații de deserturi.
    30,00 RON
  4. Croissant cu zmeură
    Nou!
    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a muşca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Confitul de zmeură din interior dulce-acrișor te duce clar cu gândul la vacanță.
    23,00 RON
  5. Croissant cu mortadella, parmesan și trufe negre
    Un croissant proaspăt și bine făcut este inegalabil. Însă, un croissant proaspăt și bine făcut cu Mortadella, Parmezan și Trufe Negre este o experiență gourmet care-ți permite să descoperi rapid savoarea inegalabilă a Italiei. Dedicat iubitorilor de arome rafinate, care apreciază combinațiile inedite.
    22,00 RON
  6. Melc cu brânză de capră si mărar
    Nou!
    În cochilia sa din aluat de croissant, melcul nostru delicios ascunde o cremă rafinată de brânză de capră și mărar proaspăt. Totul rulat cu migală și copt până la perfecțiune. O combinație delicioasă care abia așteaptă să fie descoperită!
    13,50 RON
  7. Mini baghetă cu salam chorizo

    Ideală pentru un snack rapid sau la Aperitivo, mini bagheta cu salam Chorizo satisface foamea şi lasă poveştile să curgă lin. 

    9,90 RON
  8. Quiche cu ardei, dovlecei si busuioc
    Descoperă gustul verii în noul nostru produs de post: quiche cu ardei roșu, dovlecei, ceapă și usturoi, umplut cu o cremă fină de năut. O combinație de arome proaspete și texturi delicioase, ideal pentru toți cei care doresc să se bucure de un preparat savuros și sănătos.
    15,00 RON
  9. Unt cu masline kalamata
    Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție. Cine zice că trebuie să fie complicat? Varianta noastră câștigătoare pentru untul cu masline kalamata este alături de pâinea țărănească, tăiată grosier, în toată simplitatea lui și poate un fulg de sare Maldon pentru gurmanzii doritori de sare.
    26,00 RON
  10.  Tartină cu mozzarella și roșii
    Nou!
    Descoperă bucuria unei mese simple și elegante, o călătorie culinară direct în inima Italiei, servită pe o felie de pâine: tartina cu mozzarella, pesto și roșii. O felie generoasă de pâine țărănească cu coajă crocantă și miez pufos, umplută cu cremă de mozzarella peste care așternem felii suculente de roșii coapte la soare și un pesto aromat, preparat din busuioc proaspăt. Coaptă până la perfecțiune, această tartină devine o simbioză perfectă de gusturi și texturi care te vor fascina încă de la prima mușcătură. Ideală pentru un mic dejun ca-n vacanță, un prânz rapid și rafinat sau o gustare reconfortantă oricând în timpul zilei.
    21,00 RON
Pagina:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă