Patiserie
Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Citește Mai Mult
Afiseaza mai putine
-
Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.
-
Macul este un partener surpriză pentru parfumul fin de vanilie. Totul într-un aluat pufos cu unt și coajă de lămâie, dospit exact cât trebuie. Un cozonac care te face să revii la el… felie după felie!
-
-
Nelipsită de pe masa de Paște, Pasca "plezirită" cu vanilie și stafide desăvârseste finalul ospățului după regulile înalte ale celei mai rafinate expresii ale gastronomiei românești. Cu mai puțin aluat și mai multă cremă de brânză, noua rețetă este în acord cu exigențele actuale, reușind să rămână tradițională și gustoasă.
-
Croissantul cu căpșuni – un croissant cu personalitate! Aluatul bicolor roșu, umplut după coacere cu confitură de căpșuni, îmbină perfect frăgezimea și delicatețea straturilor de unt cu dulceața intensă a fructelor de care te bucuri în zilele lungi de vară.
-
Biscuiți fragezi cu unt și vanilie, în formă de iepuraș. Punguța va conține 5 bucăți.
-
Originar din Germania, preluat de francezi și realizat de români la Pain Plaisir, versiunea noastră de tort Forêt-Noire este puțin mai modernă.
Nu conține gluten, este ușoară ca un fulg de nea, dar plină de gust. Cireșele confiate și ciocolata neagră, cu gust intens, potențat de Kirsch-ul de cireșe, sunt echilibrate perfect de mousse-ul de vanilie domol și fin.
Ideală pentru 1 persoană, dar merge și împărțită dacă vă simiți generoși.
-
Mucenicii Pain Plaisir poartă în forma lor simbolul infinitului, iar în gust – pasiunea pentru tradiție. Din aluat pufos de cozonac, frământat cu grijă, mucenicii noștri sunt însiropați generos în miere și presărați cu nucă din belșug.