#DeIubitDeosebit - O iubire à la Pain Plaisir

#DeIubitDeosebit - O iubire à la Pain Plaisir

14.02.2020 10:47

Câte tipuri de iubire există? Câți oameni sunt.

De aici a pornit ideea campaniei noastre, #DeIubitDeosebit. În fiecare zi, între 14-29 februarie, vă vom povesti despre 17 tipuri de iubire diferite.

Pentru că astăzi este Valentine’s Day, începem cu Raluca și George, colegii noștri. Povestea lor de dragoste a început chiar la Pain Plaisir, deși amândoi au crescut în același sat. „Eu am crescut la țară, la fel și George, dar nu ne-am întâlnit niciodată, cu toate că locuiam la 2 km distanță. Mai mult, nici nu am auzit vreodată de el, deși eu credeam că știu pe toată lumea de acolo”, ne-a spus Raluca. Întâlnirea lor nu are cum să fi fost o coincidență, din acest motiv amândoi cred în suflete pereche. E așa cum a spus Einstein: „Coincidența este modul lui Dumnezeu de a rămâne anonim”. Și că tot a venit vorba de miracole, cel mai fericit moment pentru ei a fost nașterea fetiței lor.

Așadar, iubirea are propriul ei limbaj, cunoscut cumva, de noi toți. Trebuie doar să continuăm să comunicăm și să fim prezenți.

Între timp, te așteptăm pe la noi, poate-ți găsești și tu un (alt) suflet pereche sau măcar ceva bun, care să-ți meargă direct la suflet. :)

Dăm share împreună la iubire, da? #DeIubitDeosebit