Blog

Avem vești bune din regatul croissantelor și al pâinii. Produsele voastre preferate au revenit la raft și altele noi așteaptă să fie încercate. Anemona, amandina, eclairul cu caramel sărat, pain perdu exotic, verrine cu tapioca și multe altele pot fi de acum găsite din nou în... Citește Mai Mult

Fiindcă foarte mulți dintre voi ne-ați cerut rețeta sosului Hollandaise făcut de Irina, ne-am conformat. Am stat la povești și am aflat și secretul unui sos absolut delicios, cremos, absolut perfect în combinație cu ouă poșate. Pentru un mic dejun nu doar foarte plăcut privirii, dar și n... Citește Mai Mult

Brutăria artizanală Pain Plaisir a inaugurat în iunie noul magazin din București, situat pe strada Puțul lui Zamfir nr. 60, în urma unei investiții de 160.000 de euro, realizată din fonduri proprii, finalizând, astfel, relocarea magazinului din Dorobanți într-un nou spațiu din aceeași zonă. Compa... Citește Mai Mult

Iubesc această prăjitură delicioasă, care, împreună cu o cană de ceai, reprezintă micul meu răsfăț de după-amiază. Și, pentru că este fără gluten, este mai ușor de digerat și, astfel, este perfect de mâncat și după cină, ca desert. 

Citește Mai Mult
Este destul de greu să găsim în magazine chifle de burger bune. Așa că de ce să nu le facem chiar noi? :) Sunt simplu de făcut și rezultatul merită fiecare minut investit. Citește Mai Mult

Tartele de astăzi sunt mici, rustice, nu necesită să fie tăiate într-un mod special și pot fi preparate destul de repede. Mai mult, reprezintă un top class comfort food și pot da senzația de dulce făcut de bunica. Au un blat crocant, umplut cu fructe coapte. Și sunt absolut delicioase se... Citește Mai Mult

Focaccia de astăzi este cea în stilul tradițional din Genovese, Italia. Este o pâine excelentă pentru un aperitiv, tăiată pe jumătate și umplută pentru sandwich-uri cu tot ce vă place. Roșii cu mozzarella și pesto, jambon crud cu rucola și cornichoni sau ton cu maioneză, capere și ... Citește Mai Mult

Ouăle sunt minunate din atât de multe motive.  În mesele noastre de zi cu zi se prepară rapid, sunt sănătoase și conțin proteine ​​de bună calitate și grăsimi sănătoase, inclusiv omega 3. Cred că reprezintă unul dintre cele mai importante alimente pentru orice tip de bucătărie... Citește Mai Mult

Colegul nostru, Tom Rees, își face mereu de lucru în bucătărie și gătește câte ceva bun. După ce în weekend ne-a arătat cum să facem confit de grapefruit, astăzi ne dă o rețetă foarte simplă de chec pe care să îl facem în bucătăria noastră, acum că avem mai mult timp liber acasă și putem să ne ex... Citește Mai Mult
Colegul nostru, Tom, ne dă astăzi rețeta lui de confit de grapefruit. A vrut să împărtășească cu voi o idee simplă, pe care să puteți folosi la tot felul de preparate. Este și o modalitate prin care puteți folosi fructele după ce ați făcut sucuri acasă, pentru că uneori și coaja este importantă, ... Citește Mai Mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Setare Direcție Ascendentă