Iubesc această prăjitură delicioasă, care, împreună cu o cană de ceai, reprezintă micul meu răsfăț de după-amiază. Și, pentru că este fără gluten, este mai ușor de digerat și, astfel, este perfect de mâncat și după cină, ca desert.
Citește Mai MultBlog
Tartele de astăzi sunt mici, rustice, nu necesită să fie tăiate într-un mod special și pot fi preparate destul de repede. Mai mult, reprezintă un top class comfort food și pot da senzația de dulce făcut de bunica. Au un blat crocant, umplut cu fructe coapte. Și sunt absolut delicioase se... Citește Mai Mult
Focaccia de astăzi este cea în stilul tradițional din Genovese, Italia. Este o pâine excelentă pentru un aperitiv, tăiată pe jumătate și umplută pentru sandwich-uri cu tot ce vă place. Roșii cu mozzarella și pesto, jambon crud cu rucola și cornichoni sau ton cu maioneză, capere și ... Citește Mai Mult
Ouăle sunt minunate din atât de multe motive. În mesele noastre de zi cu zi se prepară rapid, sunt sănătoase și conțin proteine de bună calitate și grăsimi sănătoase, inclusiv omega 3. Cred că reprezintă unul dintre cele mai importante alimente pentru orice tip de bucătărie... Citește Mai Mult
Chec cu confit de fructe, o rețetă simplă de la Tom Rees, patiser boulanger Pain Plaisir
Colegul nostru, Tom Rees, patiser boulanger Pain Plaisir, ne dă rețeta lui de Clafoutis cu migdale și afine
Pentru că acum avem mai mult timp de gătit, ne-am gândit să vă ajutăm cu câteva idei de ce mai puteți face în perioada asta în bucătărie. Iar aseară, colegul nostru, Tom, patiser boulanger Pain Plaisir, cu gândul la voi, s-a pus pe treabă la el acasă. A vrut să vă... Citește Mai Mult