#DeIubitDeosebit - Dragostea pentru citit

#DeIubitDeosebit - Dragostea pentru citit

26.02.2020 12:32

Câte tipuri de iubire există? Câți oameni sunt. :)

De aici a pornit campania noastră, #DeIubitDeosebit. În fiecare zi, până pe 29 februarie vom povesti despre 17 tipuri de iubire diferite.

Ne întoarcem astăzi, cu ajutorul Denisei, la o iubire mai veche – cea pentru citit. Pasiunea ei a avut două începuturi: când a învățat să citească și când l-a cunoscut pe soțul ei. :) Printre preferințele Denisei în materie de cărți, se numără cele care pun accent pe dezvoltarea personală, dar și cele scrise cu umor. De aici, și cartea ei preferată  din acest moment – “Un bărbat pe nume Ove” de Fredrik Backman. Îl citește mereu cu plăcere pe Backman, astfel și următoarea carte pe lista ei este scrisă tot de el – “Noi contra voastră”.

Între o carte și-un film, Denisa alege cartea: “filmele au limita lor, iar cartea îți permite să derulezi propriul tău film. În plus, e demonstat știițific că cititul îți prelungește viața.” Și apropo de viață, cititul a avut un impact decisiv în a ei, devenind mai mult decât un simplu hobby.

Iubirea Denisei pentru citit a fost transmisă și fetiței ei: “Ariel iubește cărțile. Are listă de dorințe, de așteptare și tot tacâmul.” Iar cartea preferată a lui Ariel este “Cartea emoțiilor mele” pentru că “din când în când mă învață cum mă simt.”

Te așteptăm pe la noi, poate nu cu o carte, dar cu un ceva bun, care să-ți ajungă direct la suflet. :)

Dăm share împreună la iubire, da? #DeIubitDeosebit

Postat în Povești din brutărie De:
Irina