#DeIubitDeosebit - Dragostea pentru meserie

#DeIubitDeosebit - Dragostea pentru meserie

19.02.2020 11:55

Câte tipuri de iubire există? Câți oameni sunt. :)

De aici a pornit campania noastră, #DeIubitDeosebit. În fiecare zi, până pe 29 februarie vom povesti despre 17 tipuri de iubire diferite.

De această dată ne oprim asupra unui aspect important din viețile noastre: meseria. Și cu ajutorul Liei, managing partener TonCorner, descoperim dragostea(ei) pentru aceasta. „Sensul vieții este dat de meseria pe care am ales-o și pentru care ne-am pregătit”, crede Lia. Ea a avut norocul și pregătirea profesională necesară ca să aibă meseria potrivită personalității ei, care i-a adus entuziasm în fiecare zi. A lucrat mult timp într-o corporație, în domeniul comerțului. Întotdeauna a avut pasiune pentru meseria sa, însă Lia a conștientizat că din poziția de angajat corporatist nu putea merge pe direcția dorită, ci pe drumul trasat de companie. Astfel, dorindu-și să poată controla direcția și sensul muncii sale, după 15 ani de corporație, a renunțat la titlul de „Director de grup” și a înființat TonCorner – Alchimist de culoare. A fost o decizie emoțională, dar bazată pe pregătirea sa în domeniu. A gândit TonCorner, care este un boutique de culori unice, ca pe o continuare firească a pasiunii sale: ”Vin cu nerăbdătoare în fiecare zi la magazin, sunt prezentă la fiecare proiect, îmi place ceea ce fac, oamenii cu care lucrez si cei pe care ii întâlnesc.”

Lia este dovada vie a faptului că cel mai bun mod în a prezice viitorul, e să-l creezi singur. Iar dacă încă nu ai decoperit meseria pe care s-o iubești sau poate nu ai curajul să faci pasul spre ea, stai liniștit, este și mâine o zi. :)

Între timp, te așteptăm pe la noi, poate găsești ceva inspirație sau curaj prin zonă. Și dacă nu asta, găsești măcar ceva bun, care să-ți meargă direct la suflet.

Dăm share împreună la iubire, da? #DeIubitDeosebit

Postat în Povești din brutărie De:
Irina