#DeIubitDeosebit - Iubirea pentru părinți

#DeIubitDeosebit - Iubirea pentru părinți

25.02.2020 12:25

Câte tipuri de iubire există? Câți oameni sunt. :)

De aici a pornit campania noastră, #DeIubitDeosebit. În fiecare zi, până pe 29 februarie vom povesti despre 17 tipuri de iubire diferite.

Astăzi continuăm cu iubirea față de părinți, privită prin ochii Ioanei Maria Stăncescu, autoarea cărții “Tot ce i-am promis tatălui meu”. Își aduce aminte de părinții săi ca fiind “un cuplu boem de mari iubitori de artă, literatură, cinematografie și mâncare bună.” Alături de această amintire, stau și cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la ei: punctualitatea, cuvântul de onoare, autoironia și franceza.

Timpul a trecut, Ioana a crescut și din copil, a devenit mamă. Ca și copil, era rotofeie, blondă și foarte cuminte. Ca mamă este descrisă acum chiar de fata ei “de încredere, dar cam pisăloagă”. :) Relația asta, dintre părinți și copii nu are cum să fie altfel, decât specială. Însă Ioana nu crede că există vreun secret aici, dar poate cuvintele fetei ei de 14 ani pot ascunde unul: “eu te iubesc, dar tu să pui mâna să te faci fericită singură și pe mine să mă lași să mă ocup de viața mea!” :)

Ca să aflați tot ce i-a promis Ioana tatălui ei și dacă promisiunile au devenit realități, ea vă așteaptă pe 13 martie, în librăria Humanitas de la Cișmigiu, pentru lansarea cărții. http://bit.ly/38Umx9T.

Între timp, noi te așteptăm pe la noi, poate nu cu o carte, dar cu un ceva bun, care să-ți ajungă direct la suflet. :)

Dăm share împreună la iubire, da? #DeIubitDeosebit

Postat în Povești din brutărie De:
Irina