Pain Plaisir a deschis un nou magazin în București și se așteaptă la afaceri mai mari anul acesta

Pain Plaisir a deschis un nou magazin în București și se așteaptă la afaceri mai mari anul acesta

22.06.2020 12:54

Brutăria artizanală Pain Plaisir a inaugurat în iunie noul magazin din București, situat pe strada Puțul lui Zamfir nr. 60, în urma unei investiții de 160.000 de euro, realizată din fonduri proprii, finalizând, astfel, relocarea magazinului din Dorobanți într-un nou spațiu din aceeași zonă. Compania estimează afaceri în creștere, anul acesta, de două milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă.

Compania continua planul de investiții și dezvoltare rezultat în urma derulării unui proiect cofinanțat de BERD. Astfel, concomitent cu relocarea magazinului din Dorobanți, compania a implementat un rebranding împreună cu agenția WOPA, precum și un design nou pentru magazine, în colaborare cu BL Associates.

Investițiile au fost direcționate către echipa de proiect, ambalaje noi, semnalistică și amenajare de spații. Furnizorii și colaboratorii Pain Plaisir, de la ingrediente la logistică, sunt companii locale.

„Avem încredere în piața locală, în consumatorii români și în puterea comunităților unite, care s-a văzut și acum în criza generată de pandemie. Companiile care au reușit să fidelizeze clienții și chiar să dezvolte o comunitate în jurul afacerii lor vor trece cu bine, chiar dacă prin mari eforturi, de eventuala scădere economică care se preconizează. Ne-am dorit să păstrăm conceptul de magazin-destinație care ne caracterizează, unde clienții vor avea parte de aceleași servicii și produse de calitate, dar în care, în contextul actual, își vor putea face cumpărăturile rapid, cu ușurință și în siguranță”, a declarat Irina Stăncescu, cofondator Pain Plaisir.

Citește mai mult pe Wall-street.ro!

Postat în Povești din brutărie De:
Pain Plaisir