Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă
  • Château Meillier-Bordeaux Superieur

    Château Meillier-Bordeaux Superieur

    Un vin cu o textură catifelată, cu note de eucalipt și coacăze negre. Are o aciditate echilibrată, dar un plus de complexitate. Este perfect pentru mese festive, sărbători în familie, sau vizite la prieteni.
  • Tocător din lemn de măslin mic

    Tocător din lemn de măslin mic

    Tocător din lemn de măslin natural. Făcut din lemn natural de măslin şi unse cu un strat de ulei de măsline, fără substraturi chimice.
  • Tocător din lemn de măslin

    Tocător din lemn de măslin

    Tocător din lemn de măslin natural. Făcut din lemn natural de măslin şi unse cu un strat de ulei de măsline, fără substraturi chimice.
  • Sac de pâine

    Sac de pâine

    Bumbac 100%
  • Biscuit cu ovăz

    Biscuit cu ovăz

    Crocant, dulce, săţios...sunt câteva dintre adjectivele potrivite pentru acest biscuit simplu şi eficace pentru toate dorinţele....

  • Cutie biscuiţi cu ovăz

    Cutie biscuiţi cu ovăz

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

  • Granola

    Granola

    Paris. Londra. Tokyo. Granola ne însoţeşte peste tot şi ne oferă saţietatea căutată. Fiecare dintre ingredintele care compun  rețeta de granola luate separat dovedesc atât un gust deosebit, cât și mari beneficii pentru sănătate. Combinate însă, dau naștere unei veritabile explozii de arome, o adevărată dursa de energie pentru tot corpul și o încantare pentru papilele tale gustative. Granola din ovăz cu fructe te va încânta prin savoare și consistență.

  • Biscuiţi d'Amour

    Biscuiţi d'Amour

    Biscuiții d'amour apar pe rafturile noastre, într-o formă sau alta, în luna februarie. Dragostea este prezentă tot timpul în viața noastră, în toate formele - de ce nu ar fi și în forma biscuiților cu ciocolată cu căpșuni? Fragezimea aluatului și gustul bun dat de unt se completează armonios cu ciocolata aceasta inovatoare de la Varlhona.

    Livrarea la domiciliu se va face a doua zi, după ora 12:00. Vă mulțumim!

  • Biscuit cu măr DE POST

    Biscuit cu măr DE POST

     O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toți ne oferă o stare de confort și o familiaritate dezinvoltă, seducătoare în simplitatea ei. Varianta de post este la fel de gustoasă ca și cel făcut cu unt - uleiul de struguri cu care facem aluatul de post reușește să aducă fragezimea atât de plăcută.

  • Cookie (fără gluten)

    Cookie (fără gluten)

    Deloc dulci, casanți și savuroși, "cookies" fără gluten sunt o gustare potrivită pentru orice moment al zilei alături de un ceai sau o cafea.

    Nu conține gluten. Fabricat într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

  • Madeleine

    Madeleine

    Faimoase datorită timpului pierdut căutat de Marcel Proust, Madeleines au într-adevăr acest dar reputat de a ne transporta senzorial în alte momente. Alminteri, aluatul este un pandişpan simplu şi pufos, crescut frumos.
  • Mini chec lămâie

    Mini chec lămâie

    Aşa numite "Gateau de Voyage", checurile au nemeritata reputaţie de a fi uscate, dar la Pain Plaisir alegem să sfidăm această stare de fapt, dezvoltând reţeta proprie de chec cu lămâie cu ajutorul unui ingredient secret *** lămâia confiată îndelung care ne ajută să provocăm circumspecţii.
  • Moelleux au chocolat

    Moelleux au chocolat

    Cu buzele rotunijte, pronunţaţi [moallleo)]. Indiferent dacă ne simţim bine pronunţându-l sau nu, în mod cert ne simţim bine mâncându-l.

    Senzaţia catifelată şi ciocolatie ne învăluie cerul gurii şi rămâne cu noi mult timp după ce moelleux a dispărut din farfurie.

  • Pain Perdu

    Pain Perdu

    Spiritul practic al mamelor din toate timpurile a reuşit întotdeauna să optimizeze resursele şi aşa s-a născut Pain Perdu. Utilizăm aluatul de croissant pentru a recompune acest desert legendar, îi adăugăm stafide şi îl coacem într-o formă dolofană numai bună cât pentru o porţie îndestulătoare de copilărie.

  • Foietaj cu Mere

    Foietaj cu Mere

    Abundența de mere de la piață ne-a inspirat să capturăm gustul merelor coapte într-un foietaj clasic, bine copt și alintat cu puțin zahăr brun, pentru extra crocantețe.

    Coapte îndelung, merele se caramelizează frumos, dezvoltând un gust deosebit și o textură mătăsoasă. Foetajul cu unt, mult unt ridică la un alt nivel o simplă plăcintă cu mere.

  • Anemonă

    Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

  • Pain Chocolat Migdale

    Pain Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

  • Pain Chocolat

    Pain Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 3 batoane de ciocolată 44%.

    Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi uşor dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

  • Croissant

    Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

  • Prăjitură cu prune și nuci (fără gluten)

    Prăjitură cu prune și nuci (fără gluten)

    Chiar dacă nu conține gluten, această felie de prăjitură are consistența unui chec aerat și ușor. Făina de castane, migdalele și nucile măcinate nu doar că susțin arhitectural prunele, ci aduc și o explozie de gust. Prunele ușor acrișoare și umede sunt puse în valoare de această combinație inedită.

    Fabricata într-o unitate care procesează făină, care conține gluten.

  • Millefeuille

    Millefeuille

    Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

    Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

  • Éclair ciocolată neagră

    Éclair ciocolată neagră

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Cofetarii noștri iubesc contrastul dintre crema fină și aluatul aproape rugos, dar și constrastul dintre gustul intens al ciocolatei și gustul neutru al cojii de eclair. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

  •  Tort "Noi Doi"

    Tort "Noi Doi"

    Denumirea "Tort Noi Doi" nu este întâmplătoare, ne-am dorit să avem în vitrina noastră un tort numai bun pentru a fi împărțit de două persoane, așa cum fac prietenii cu timpul și dragostea lor. Compoziția este familiară și în același timp inedită - mousse de vanilie, inimă de caramel crocant și cremă de ciocolată cu lapte. Aceste gusturi și texturi combinate fac din acest tort o mândrie pentru patiserii noștri talentați și iubitori.

  • Éclair caramel

    Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă