Produsele noastre
-
Quiche Lorraine
Termenul „quiche” provine din germanul „Kuchen”, ce desemnează o gamă largă de tarte sărate cu diferite umpluturi. Crusta, un aluat fraged cu unt și umplutura generoasă, în strat gros se îmbină perfect.
21,00 RON -
Unt cu masline kalamata
Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție. Cine zice că trebuie să fie complicat? Varianta noastră câștigătoare pentru untul cu masline kalamata este alături de pâinea țărănească, tăiată grosier, în toată simplitatea lui și poate un fulg de sare Maldon pentru gurmanzii doritori de sare.26,00 RON -
Croissant cu mortadella, parmesan și trufe negre
Un croissant proaspăt și bine făcut este inegalabil. Însă, un croissant proaspăt și bine făcut cu Mortadella, Parmezan și Trufe Negre este o experiență gourmet care-ți permite să descoperi rapid savoarea inegalabilă a Italiei. Dedicat iubitorilor de arome rafinate, care apreciază combinațiile inedite.22,00 RON -
Tartă cu fistic
Fistic, fistic, fistic! De 3x fistic! O cremă de fistic copt la bază, o cremă de fistic, lapte și unt la interior, iar deasupra o pasta din frișcă, ciocolată albă și… fistic! Plus, o surpriză delicioasă la interior: confitură de zmeură. O experiență pe care nu vreți să o ratați! De găsit în toate magazinele Pain Plaisir.32,00 RON -
Choux a la crème
O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.
Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Alune caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.
28,00 RONNou!Coș Complet
Coșul conține un cozonac, o cutie cu biscuiți ovăz, vin Secret Barrel, punguta biscuiti ghimbir si scortisoara (5 stelute), o punguță bezele, alaturi de o inimioară textilă realizată handmade.200,00 RONCutie biscuIți vegani si fără gluten
În urma numeroaselor cereri primite, am dezvoltat rețeta de biscuiți vegani și fără gluten. Cu ingrediente cât se poate de curate și pusi pe seducție, te vei îndrăgosti de textura casanta și gustul bun și pland. ATENTIE: Sunt facuti in laboratorul nostru unde se proceseaza si faina cu gluten, nu sunt pentru persoanele care sufera de boala celiaca!!!24,00 RONClafoutis cu vișine
Pentru iubitorii de vișine, noi vă propunem o felie de claufoutis, poate chiar două.19,50 RONBiscuit cu măr
O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toţi, ne oferă o stare de confort şi o familiaritate dezinvoltă seducătoare în simplitatea ei.
10,50 RONChâteau Meillier-Bordeaux Superieur
Chateau Meillier este nobilul castigator a 2 medalii de aur. Maturarea in butoaie de lemn, aduce acestui vin o textura catifelata, neteda, suava si caracter usor de eucalipt. De asemenea ofera bogatie, profunzime si o corpolenta medie. Vinul este personalizat de aromele puternice si bogate de coacaze negre care sunt scoase in evidenta de aciditatea echilibrata.
Este perfect pentru mese festive, sărbători în familie, sau vizite la prieteni.
Varietati de struguri: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec, Merlot Regiune: Bordeaux, Franta
50,00 RONCros Pujol - LA BARBACANE
"Mirosiți, Gustați ….. Zâmbiți" Caracterizat printr-o explozie de arome citrice, de mango, papaya și litchi, gustul acestui vin este învăluit de note florale și de pepene galben. Cu o aciditate plăcuta și un aftertaste fresh datorat ușoarelor note de menta, La Barbacane se face remarcat prin delicatețea aromelor și subtilitatea corpolenței vinului. Varietate: Muscat, Sauvignon Regiune: Provence, Franța55,00 RONCros Pujol - LE BASTION
Curajosul Syrah s-a căsătorit cu Viognier pentru un amestec absolut îndrăzneț. Un vin flexibil, își impune prezența ușoară prin gustul exuberant compus din aromele de mirodenii, fructe roșii, zmeură și note de lemn dulce. Totul se rezumă la o alianță perfectă intre șarmul prestigios al condimentelor specifice Syrah și eleganța florală cu care încântă Viognier. Aromele cu reflexe strălucitoare ale fructelor și cel al mirodeniilor întâmpină nasul într-un dans olfactiv misterios, urmat fiind de cel al cireșelor negre și afinelor. Vinul este personalizat de un Syrah îndrăzneț și vibrant care reflectă terrior-ul zone Languedoc. Se consumă alături de paste, carne de vită sau carne de vițel, brânzeturi. Varietăți: Syrah, Viognier Regiune: Pays d’Oc, Franța55,00 RONPROSECCO EXTRA DRY
Este un vin spumant revigorant, care prezintă în gust, note de măr verde, acacia și flori de iasomie. Bulele elegante și aroma persistentă sunt specifice varietății de struguri Glera. Varietate: Glera Regiune: Provincia di Treviso65,00 RONCAVA BRUT ROSÉ
Cramele Rabetllat I Vidal au creat vinul spumant rosé, utilizând soiurile de struguri Trepat și Garnatxa (Grenache) prin metoda tradițională. După prima fermentație, sticlele de vin sunt stocate în cava (pivnițe) minim 15 luni, pentru a elibera complexitatea aromelor în timpul celei de-a doua fermentații. Filtrat la momentul optim, Cava Rose Brut își etalează bulele fine și elegante la momentul deschiderii. Foarte prezente sunt aromele de căpșune și coacăze roșii, vinul având o aciditate bine echilibrată, un final persistent și plăcut. Varietate: Trepat, Garnatxa Regiune: Penedes, Spania70,00 RONAnemonă
Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.
Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.
13,00 RONPain au Chocolat Migdale
Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.
Cine poate să-l mănânce pe tot?
19,50 RONÉclair caramel
Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.
La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.
Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.
21,00 RON