Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă
  • Mini Choux a la crème

    Mini Choux a la crème

    Platou 16 Mini Choux a la crème
    195,00 RON
  • Platou Mini quiche

    Platou Mini quiche

    Platou 16 Mini quiche
    130,00 RON
  • Platou Mini sandwich

    Platou Mini sandwich

    Platou 10 Mini sandwich
    130,00 RON
  • Platou Mini moelleux

    Platou Mini moelleux

    Platou 16 Mini moelleux
    120,00 RON
  • Platou Mini New York roll

    Platou Mini New York roll

    Platou 16 Mini New York roll
    195,00 RON
  • Platou Mini viennoiserie

    Platou Mini viennoiserie

    Platou 10 Mini viennoiserie
    60,00 RON
  • Foitaj cu brânză de capră și susan

    Foitaj cu brânză de capră și susan

    Foitaj cu brânză de capră și susan
    19,50 RON
  • Quiche Lorraine

    Quiche Lorraine

    Termenul „quiche” provine din germanul „Kuchen”, ce desemnează o gamă largă de tarte sărate cu diferite umpluturi. Crusta, un aluat fraged cu unt și umplutura generoasă, în strat gros se îmbină perfect.

    21,00 RON
  • Unt cu masline kalamata

    Unt cu masline kalamata

    Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție. Cine zice că trebuie să fie complicat? Varianta noastră câștigătoare pentru untul cu masline kalamata este alături de pâinea țărănească, tăiată grosier, în toată simplitatea lui și poate un fulg de sare Maldon pentru gurmanzii doritori de sare.
    26,00 RON
  • Croissant cu mortadella, parmesan și trufe negre

    Croissant cu mortadella, parmesan și trufe negre

    Un croissant proaspăt și bine făcut este inegalabil. Însă, un croissant proaspăt și bine făcut cu Mortadella, Parmezan și Trufe Negre este o experiență gourmet care-ți permite să descoperi rapid savoarea inegalabilă a Italiei. Dedicat iubitorilor de arome rafinate, care apreciază combinațiile inedite.
    22,00 RON
  • Tartă cu fistic

    Tartă cu fistic

    Fistic, fistic, fistic! De 3x fistic! O cremă de fistic copt la bază, o cremă de fistic, lapte și unt la interior, iar deasupra o pasta din frișcă, ciocolată albă și… fistic! Plus, o surpriză delicioasă la interior: confitură de zmeură. O experiență pe care nu vreți să o ratați! De găsit în toate magazinele Pain Plaisir.
    32,00 RON
  • Choux a la crème

    Choux a la crème

    O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

    Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Alune caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

    28,00 RON
  • Coș Complet
    Nou!

    Coș Complet

    Coșul conține un cozonac, o cutie cu biscuiți ovăz, vin Secret Barrel, punguta biscuiti ghimbir si scortisoara (5 stelute), o punguță bezele, alaturi de o inimioară textilă realizată handmade.
    200,00 RON
  • Cutie biscuIți  vegani si fără gluten

    Cutie biscuIți vegani si fără gluten

    În urma numeroaselor cereri primite, am dezvoltat rețeta de biscuiți vegani și fără gluten. Cu ingrediente cât se poate de curate și pusi pe seducție, te vei îndrăgosti de textura casanta și gustul bun și pland. ATENTIE: Sunt facuti in laboratorul nostru unde se proceseaza si faina cu gluten, nu sunt pentru persoanele care sufera de boala celiaca!!!
    24,00 RON
  • Clafoutis cu vișine

    Clafoutis cu vișine

    Pentru iubitorii de vișine, noi vă propunem o felie de claufoutis, poate chiar două.
    19,50 RON
  • Biscuit cu măr

    Biscuit cu măr

    O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toţi, ne oferă o stare de confort şi o familiaritate dezinvoltă seducătoare în simplitatea ei.

    10,50 RON
  • Château Meillier-Bordeaux Superieur

    Château Meillier-Bordeaux Superieur

    Chateau Meillier este nobilul castigator a 2 medalii de aur. Maturarea in butoaie de lemn, aduce acestui vin o textura catifelata, neteda, suava si caracter usor de eucalipt. De asemenea ofera bogatie, profunzime si o corpolenta medie. Vinul este personalizat de aromele puternice si bogate de coacaze negre care sunt scoase in evidenta de aciditatea echilibrata.

    Este perfect pentru mese festive, sărbători în familie, sau vizite la prieteni.

    Varietati de struguri: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec, Merlot Regiune: Bordeaux, Franta

    50,00 RON
  • Cros Pujol - LA BARBACANE

    Cros Pujol - LA BARBACANE

    "Mirosiți, Gustați ….. Zâmbiți" Caracterizat printr-o explozie de arome citrice, de mango, papaya și litchi, gustul acestui vin este învăluit de note florale și de pepene galben. Cu o aciditate plăcuta și un aftertaste fresh datorat ușoarelor note de menta, La Barbacane se face remarcat prin delicatețea aromelor și subtilitatea corpolenței vinului. Varietate: Muscat, Sauvignon Regiune: Provence, Franța
    55,00 RON
  • Cros Pujol - LE BASTION

    Cros Pujol - LE BASTION

    Curajosul Syrah s-a căsătorit cu Viognier pentru un amestec absolut îndrăzneț. Un vin flexibil, își impune prezența ușoară prin gustul exuberant compus din aromele de mirodenii, fructe roșii, zmeură și note de lemn dulce. Totul se rezumă la o alianță perfectă intre șarmul prestigios al condimentelor specifice Syrah și eleganța florală cu care încântă Viognier. Aromele cu reflexe strălucitoare ale fructelor și cel al mirodeniilor întâmpină nasul într-un dans olfactiv misterios, urmat fiind de cel al cireșelor negre și afinelor. Vinul este personalizat de un Syrah îndrăzneț și vibrant care reflectă terrior-ul zone Languedoc. Se consumă alături de paste, carne de vită sau carne de vițel, brânzeturi. Varietăți: Syrah, Viognier Regiune: Pays d’Oc, Franța
    55,00 RON
  • PROSECCO EXTRA DRY

    PROSECCO EXTRA DRY

    Este un vin spumant revigorant, care prezintă în gust, note de măr verde, acacia și flori de iasomie. Bulele elegante și aroma persistentă sunt specifice varietății de struguri Glera. Varietate: Glera Regiune: Provincia di Treviso
    65,00 RON
  • CAVA BRUT ROSÉ

    CAVA BRUT ROSÉ

    Cramele Rabetllat I Vidal au creat vinul spumant rosé, utilizând soiurile de struguri Trepat și Garnatxa (Grenache) prin metoda tradițională. După prima fermentație, sticlele de vin sunt stocate în cava (pivnițe) minim 15 luni, pentru a elibera complexitatea aromelor în timpul celei de-a doua fermentații. Filtrat la momentul optim, Cava Rose Brut își etalează bulele fine și elegante la momentul deschiderii. Foarte prezente sunt aromele de căpșune și coacăze roșii, vinul având o aciditate bine echilibrată, un final persistent și plăcut. Varietate: Trepat, Garnatxa Regiune: Penedes, Spania
    70,00 RON
  • Anemonă

    Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

    13,00 RON
  • Pain au Chocolat Migdale

    Pain au Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    19,50 RON
  • Éclair caramel

    Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    21,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă