Blog

La început de primăvară, ne-am întrebat cum e văzută lumea prin ochii celor mai mici dintre pleziriste. Ne-am dat seama că e mai bine să ne lămurească direct ele, așa că le-am luat câteva interviuri. Aveți legătura!

Citește mai mult

Vin sărbătorile. Chiar dacă sunt așa cum n-au mai fost. E primul Crăciun în pandemie, iar noi am trecut printr-un brainstorming complex pentru a ajunge la cele mai bune și sigure variante de organizare ... Citește mai mult

Pare greu de crezut că ne apropiem de Crăciun, anul acesta a trecut parcă mai repede decât alți ani. Ceea ce nu e neapărat un lucru rău. Ne gândim la luna decembrie, în mod obișnuit o lună aglomerată și solicitantă și am decis să scriem despre asta pe blog, pentru că ni se pa... Citește mai mult

Avem vești bune din regatul croissantelor și al pâinii. Produsele voastre preferate au revenit la raft și altele noi așteaptă să fie încercate. Anemona, amandina, eclairul cu caramel sărat, pain perdu exotic, verrine cu tapioca și multe altele pot fi de acum găsite din nou în... Citește mai mult

Fiindcă foarte mulți dintre voi ne-ați cerut rețeta sosului Hollandaise făcut de Irina, ne-am conformat. Am stat la povești și am aflat și secretul unui sos absolut delicios, cremos, absolut perfect în combinație cu ouă poșate. Pentru un mic dejun nu doar foarte plăcut privirii, dar și n... Citește mai mult

Brutăria artizanală Pain Plaisir a inaugurat în iunie noul magazin din București, situat pe strada Puțul lui Zamfir nr. 60, în urma unei investiții de 160.000 de euro, realizată din fonduri proprii, finalizând, astfel, relocarea magazinului din Dorobanți într-un nou spațiu din aceeași zonă. Compa... Citește mai mult

I love this delicious cake as a little treat in the afternoon with a cup of tea. But as it’s gluten free, it’s easier to digest than a standard cake, so it’s also perfect for a post-dinner dessert.

This cake takes only five to 10 minutes to prepare. It’s very de... Citește mai mult

Postat în Recipes

A good burger bun is pretty difficult to find in the shops. Why not have a go at making them yourself? They are easy and really worth the time.

Citește mai mult
Postat în Recipes

These are great little rustic tarts that do not require any special cutters, nor do they take a lot of time to prepare. They are top class comfort food which may bring to mind fond memories of something your grandma would make. These treats have crispy, crumbly pastry filled with baked fruits,... Citește mai mult

Postat în Recipes

This focaccia is a flatbread traditionally from Genovese, Italy. It’s a great bread for snacking on as an aperitive, sliced in half and filled for sandwiches. Think tomato, mozzarella and pesto, raw ham, arugula and cornichons or tuna and mayonnaise with capers and roast bell peppers. An... Citește mai mult

Postat în Recipes
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă