Blog

I love eggs and believe they are one of the most important elements of any type of cuisine. Eggs are great for so many reasons. They are quick to prepare, healthy, and contain good quality protein and healthy fats including omega 3 fats. There aren’t many other ingredients that are used ... Citește mai mult

Postat în Recipes

Always a favorite of mine, a simple and honest cake. Rarely do I think to cook one at home, but this week seemed the opportune moment, working from home, the v60 dripping continually, I felt there was something missing. Cake! Perfect to nibble on whilst emailing, whatsapping and facetiming.

Citește mai mult
Postat în Recipes

Ever feel guilty when you throw away all that fruit peel after making your grapefruit, lemon, or orange juice in the morning? Well, why not use those fruit skins to make another delicious sweet treat? Because often, there is even more flavour in the skin than inside the fruit.

Citește mai mult
Postat în Recipes

This is a recipe for a basic sourdough loaf and is designed to be easy to make at home. It is a great place to start if you haven’t made bread at home before, as it’s a no fuss recipe but gives a great result.

Citește mai mult
Postat în Recipes

Iubesc această prăjitură delicioasă, care, împreună cu o cană de ceai, reprezintă micul meu răsfăț de după-amiază. Și, pentru că este fără gluten, este mai ușor de digerat și, astfel, este perfect de mâncat și după cină, ca desert. 

Citește mai mult
Este destul de greu să găsim în magazine chifle de burger bune. Așa că de ce să nu le facem chiar noi? :) Sunt simplu de făcut și rezultatul merită fiecare minut investit. Citește mai mult

This is a great dessert for kids small and big! It’s a light, summery, tart filled with fruits. Clafoutis is easy to make at home, and can be prepared and cooked in advance; it benefits from having a chance to cool down before eating. It’s delicious served with a little whipped cre... Citește mai mult

Postat în Recipes

Tartele de astăzi sunt mici, rustice, nu necesită să fie tăiate într-un mod special și pot fi preparate destul de repede. Mai mult, reprezintă un top class comfort food și pot da senzația de dulce făcut de bunica. Au un blat crocant, umplut cu fructe coapte. Și sunt absolut delicioase se... Citește mai mult

If you would like to make your own sourdough, first of all you need a ‘starter’ to kick off the whole process. Below is a procedure for how to create your own naturally rising sourdough starter at home. It’s very simple, you just need a bit of time, but since we all have to stay inside, there is ... Citește mai mult
Postat în Recipes

Focaccia de astăzi este cea în stilul tradițional din Genovese, Italia. Este o pâine excelentă pentru un aperitiv, tăiată pe jumătate și umplută pentru sandwich-uri cu tot ce vă place. Roșii cu mozzarella și pesto, jambon crud cu rucola și cornichoni sau ton cu maioneză, capere și ... Citește mai mult

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă