Blog

Mă bucură foarte mult să scriu despre Mărțișor, începutul drumului meu de cusături, fiindcă este chiar perioada în care am cunoscut-o pe Irina și am descoperit Pain Plaisir. 

Citește Mai Mult

Dacă ai venit la noi în magazine, cu siguranță ai remarcat-o. Este cea mai mare pâine a noastră. O vezi întreagă sau tăiată în bucăți, are o crustă brun închis, dar când muști din ea este subțire și crocantă. E pâinea noastră țărănească și ne p... Citește Mai Mult

Unelte pentru bucurie

21.12.2018 19:04

Crăciunul nu vine singur. Vine cu zâmbet și bucurie, cu drag și pofta de a dărui. Pe scurt, are uneltele lui să ne facă fericiți, iar Moșul este marele complice.

Citește Mai Mult

Multă lume mă întreabă cum a fost viața mea înainte de a veni în România, așa că încerc să scriu câteva rânduri în care să povestesc câte ceva despre mine înainte de Pain Plaisir.

Citește Mai Mult

În franceză i se spune levain, în engleză sourdough (aluat acru). În română îi zicem maia. La genitiv se spune maielei. Oricum am numi-o, fără ea, pâinea noastră nu ar avea gustul, aspectul, crusta atât de crocantă și de subțire, miezul alveola... Citește Mai Mult

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Setare Direcție Ascendentă
Preţurile sunt cu TVA şi nu includ taxa de livrare. Preţurile tăiate corespund preţurilor anterioare eventualelor reduceri.