Blog
Anul acesta, sezonul Beaujolais Nouveau începe joi, 18 noiembrie. Conform tradiției, vinul este inaugurat în a treia zi de joi din luna noiembrie și simbolizează sfârșitul recoltei. Era un motiv de sărbătoare în urmă cu un secol, când a apărut, în regiunea c... Citește mai mult
În urmă cu o săptămână am deschis cel de-al treilea magazin Pain Plaisir chiar în inima orașului, pe #Enescu25. Cum puteam sărbători acest moment altfel decât în prezența prietenilor noștri #pleziriști? Am petrecut cu bunătăți și am ciocnit pahare de prosecco &ici... Citește mai mult
Pasca este unul dintre cele mai așteptate produse ale anului. Dacă pentru cozonac nu avem de obicei un motiv foarte întemeiat pentru a-l coace, pasca este un simbol exclusiv al paștelui. Cu o conotație puternic religioasă și o istorie foarte veche, preparatul cu brânză și uneori st... Citește mai mult
La început de primăvară, ne-am întrebat cum e văzută lumea prin ochii celor mai mici dintre pleziriste. Ne-am dat seama că e mai bine să ne lămurească direct ele, așa că le-am luat câteva interviuri. Încheiem seria de articole cu mezina pleziristelor. :)
Citește mai multLa început de primăvară, ne-am întrebat cum e văzută lumea prin ochii celor mai mici dintre pleziriste. Ne-am dat seama că e mai bine să ne lămurească direct ele, așa că le-am luat câteva interviuri. Aveți legătura!
Citește mai multLa început de primăvară, ne-am întrebat cum e văzută lumea prin ochii celor mai mici dintre pleziriste. Ne-am dat seama că e mai bine să ne lămurească direct ele, așa că le-am luat câteva interviuri. Aveți legătura!
Citește mai mult