La început de primăvară, ne-am întrebat cum e văzută lumea prin ochii celor mai mici dintre pleziriste. Ne-am dat seama că e mai bine să ne lămurească direct ele, așa că le-am luat câteva interviuri. Aveți legătura!
Citește mai multBlog
La început de primăvară, ne-am întrebat cum e văzută lumea prin ochii celor mai mici dintre pleziriste. Ne-am dat seama că e mai bine să ne lămurească direct ele, așa că le-am luat câteva interviuri. Aveți legătura!
Citește mai multLa început de primăvară, ne-am întrebat cum e văzută lumea prin ochii celor mai mici dintre pleziriste. Ne-am dat seama că e mai bine să ne lămurească direct ele, așa că le-am luat câteva interviuri. Aveți legătura!
Citește mai multLa început de primăvară, ne-am întrebat cum e văzută lumea prin ochii celor mai mici dintre pleziriste. Ne-am dat seama că e mai bine să ne lămurească direct ele, așa că le-am luat câteva interviuri. Aveți legătura!
Citește mai multLa început de primăvară, ne-am întrebat cum e văzută lumea prin ochii celor mai mici dintre pleziriste. Ne-am dat seama că e mai bine să ne lămurească direct ele, așa că le-am luat câteva interviuri. Aveți legătura!
Citește mai multVin sărbătorile. Chiar dacă sunt așa cum n-au mai fost. E primul Crăciun în pandemie, iar noi am trecut printr-un brainstorming complex pentru a ajunge la cele mai bune și sigure variante de organizare ... Citește mai mult
Pare greu de crezut că ne apropiem de Crăciun, anul acesta a trecut parcă mai repede decât alți ani. Ceea ce nu e neapărat un lucru rău. Ne gândim la luna decembrie, în mod obișnuit o lună aglomerată și solicitantă și am decis să scriem despre asta pe blog, pentru că ni se pa... Citește mai mult
Avem vești bune din regatul croissantelor și al pâinii. Produsele voastre preferate au revenit la raft și altele noi așteaptă să fie încercate. Anemona, amandina, eclairul cu caramel sărat, pain perdu exotic, verrine cu tapioca și multe altele pot fi de acum găsite din nou în... Citește mai mult
Fiindcă foarte mulți dintre voi ne-ați cerut rețeta sosului Hollandaise făcut de Irina, ne-am conformat. Am stat la povești și am aflat și secretul unui sos absolut delicios, cremos, absolut perfect în combinație cu ouă poșate. Pentru un mic dejun nu doar foarte plăcut privirii, dar și n... Citește mai mult