Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Unt cu trufe

    Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție.

    Cine zice că trebuie să fie complicat? Ca o preferință subiectivă, îl recomandăm, în acest sezon primăvăratic, cu o baghetă tradițională și ridichi sau castraveți felii subțiri.

    Dacă aveți și cristale de sare, va apropiați de perfecțiune!  

    Sau, poate fi folosit cu succes alături de un steak, sau pentru a da o notă proaspătă unui piure sau unor legume la abur.

    38,00 RON
  2. New York Roll cu fistic
    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textură mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textură, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    31,00 RON
  3. Croissant cu brânză de capră și roșii uscate
    Micul dejun este considerat cea mai importantă masă, pentru că trebuie să îți asigure energia necesară pentru întreaga zi. Iar pentru o dimineață cu adevărat specială, v-am pregătit o surpriză: Croissantul cu brânză de capră și roșii uscate. Un croissant proaspăt și bine făcut, în care veți descoperi un dans de arome inconfundabil, o armonie perfectă între cremozitatea brânzei de capră și mireasma delicată a roșiilor uscate.
    25,00 RON
  4. Tort Forêt-Noire 1 persoană  FĂRĂ GLUTEN

    Originar din Germania, preluat de francezi și realizat de români la Pain Plaisir, versiunea noastră de tort Forêt-Noire este puțin mai modernă.

    Nu conține gluten, este ușoară ca un fulg de nea, dar plină de gust. Cireșele confiate și ciocolata neagră, cu gust intens, potențat de Kirsch-ul de cireșe, sunt echilibrate perfect de mousse-ul de vanilie domol și fin.

    Ideală pentru 1 persoană, dar merge și împărțită dacă vă simiți generoși.

    35,00 RON
  5. Focaccia Genovese

    Focaccia genovese este un tip de pâine italiană originară din regiunea Liguria, în special orașul Genova, caracterizată printr-o textură pufoasă, adesea aromatizată cu ulei de măsline, sare și ierburi parfumate. Este perfectă pentru a fi servită ca aperitiv, acompaniament pentru mese sau pur și simplu ca gustare de sine stătătoare.

    21,00 RON
  6. Biscuiti ovăz 300g

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

    63,00 RON
  7. Sărătele cu susan 150g
    Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare. 

    27,00 RON
  8. Bezele (fără gluten)

    Iubim să facem bezele, acest mărgăritar eteric deopotrivă simplu și sofisticat! 

    Pentru că nu ne plac coloranții, acordăm o atenție sporită metodei de execuție a rețetei, secretul nostru in tot ce facem. 

    Batem albușul de ou transparent la viteza potrivită, apoi adăugăm zahărul, urmărindu-i cu grijă transformarea dintr-un lichid cristalin într-o spumă din ce în ce mai albă*. La final obținem o spumă fină și imaculată care formează vârfuri stabile și semețe asemănătoare unor creste montane acoperite de zăpadă. Cu ajutorul unei poche de patiserie și cu maestria cofetarului, bezelele capătă forma jucăușă; apoi le coacem încet și mult, reușind să păstrăm astfel culoarea imaculată a spumei, fiecare bezea fiind crocantă și casantă, o adevărată metaforă dulce.

    *[geek alert] albușul devine alb deoarece milioanele de bule de aer minuscule încorporate prin mișcarea telului reflectă lumina.

    Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    15,00 RON
  9. Millefeuille

    Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

    Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

    34,00 RON
  10. Croissant
    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a mușca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.
    12,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă