Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Unul dintre cele mai așteptate deserturi de sezon s-a întors: plăcinta cu dovleac și nuci. Această delicatesă bogată în arome și texturi, cu un aluat fraged, bogat în unt – denumit Sable Breton, renumit în Bretania - și o umplutură generoasă de dovleac copt și nuci, este un adevărat omagiu adus toamnei. Recomandăm a fi servită cu o cană de ceai caldă aproape
Alergeni |
|
---|---|
Termen de valabilitate | 1 zi |
Greutate (Gr.) | 125 |
Ingrediente | 36% dovleac plăcintar copt, 21% făină de grâu T45, 16% unt cu 82% grăsime( din lapte), 15.6% zahăr tos, 6% gălbenuș de ou, 3.6% nucă măcinată, 0.7% melanj de ou, 0.7% praf de copt( agenti de afânare și bicarbonat de sodiu, amidon), 0.4% sare. Poate conține urme de: alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide, soia. |
Valori nutriționale | Valoare nutrițională per 100g. Valoare energetică kJ/Kcal 1685/404. Grăsimi 26,2g, din care acizi grași saturați 14,9g, Glucide 35g, din care zaharuri 2,8g, Fibre 1,1g, Proteine 6.6g, Sare 0,6g. |