Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Focaccia Genovese

    Focaccia genovese este un tip de pâine italiană originară din regiunea Liguria, în special orașul Genova, caracterizată printr-o textură pufoasă, adesea aromatizată cu ulei de măsline, sare și ierburi parfumate. Este perfectă pentru a fi servită ca aperitiv, acompaniament pentru mese sau pur și simplu ca gustare de sine stătătoare.

    21,50 RON
  2. Croissant cu brânză de capră și roșii uscate
    Micul dejun este considerat cea mai importantă masă, pentru că trebuie să îți asigure energia necesară pentru întreaga zi. Iar pentru o dimineață cu adevărat specială, v-am pregătit o surpriză: Croissantul cu brânză de capră și roșii uscate. Un croissant proaspăt și bine făcut, în care veți descoperi un dans de arome inconfundabil, o armonie perfectă între cremozitatea brânzei de capră și mireasma delicată a roșiilor uscate.
    26,00 RON
  3. Cozonac vegan

    Așa cum Roma n-a fost creată într-o zi, nici noi n-am reușit să avem un cozonac de post decât după mult timp. Iertare că a durat atât, dar în sfârșit suntem mulțumiți de rezultat. Dificil de conciliat lipsa grăsimii animale cu textura pufoasă a unui cozonac, dar după multe încercări, "Evrika" ni s-a arătat! Băutura vegetală din orez și uleiul de sâmburi de struguri ne-au satisfăcut exigențele în materie de textura, gust și sănătate, suntem încrezători că nu suntem singurii. 

    80,00 RON
  4. Cozonac Babka 
    Cozonacul Babka combină un aluat  pufos cu o umplutură bogată de ciocolată, cacao și scorțișoară, pentru o experiență dulce și aromată la fiecare mușcătură. Perfect pentru momentele speciale sau pentru a transforma orice zi într-o sărbătoare.
    80,00 RON
  5. Unt cu trufe

    Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție.

    Cine zice că trebuie să fie complicat? Ca o preferință subiectivă, îl recomandăm, în acest sezon primăvăratic, cu o baghetă tradițională și ridichi sau castraveți felii subțiri.

    Dacă aveți și cristale de sare, va apropiați de perfecțiune!  

    Sau, poate fi folosit cu succes alături de un steak, sau pentru a da o notă proaspătă unui piure sau unor legume la abur.

    38,00 RON
  6. Poale-n brâu
    Poale-n Brâu – Deliciul vacanței lui Tom în brutăria noastră
    Plecat în vacanță, Tom a gustat o "poale-n brâu" și s-a întors entuziasmat să o avem în meniul brutăriei noastre, ca o reverie cu parfum de fân și cuptor încins. Și cum ne place să testăm serios orice produs înainte de a ajunge în vitrinele noastre însorite, am avut mai multe sesiuni de degustare până ce a ieșit o poale-n brâu de-li-ci-oasă! Aluat de cozonac, cremă de brânză fină, puțin zahăr, un vârf de cuțit de vanilie și coajă aromată de lămâie, simplu, autentic și bun! 
    Nu știm dacă să o recomandăm pentru mic-dejun sau gustare de amiază, dar recunoaștem că a fost perfectă și la prânz!
    20,00 RON
  7. New York Roll cu fistic
    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textură mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textură, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    32,00 RON
  8. Biscuiti ovăz 300g

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

    64,00 RON
  9. Sărătele cu susan 150g
    Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare. 

    27,50 RON
  10. Bezele (fără gluten)

    Iubim să facem bezele, acest mărgăritar eteric deopotrivă simplu și sofisticat! 

    Pentru că nu ne plac coloranții, acordăm o atenție sporită metodei de execuție a rețetei, secretul nostru in tot ce facem. 

    Batem albușul de ou transparent la viteza potrivită, apoi adăugăm zahărul, urmărindu-i cu grijă transformarea dintr-un lichid cristalin într-o spumă din ce în ce mai albă*. La final obținem o spumă fină și imaculată care formează vârfuri stabile și semețe asemănătoare unor creste montane acoperite de zăpadă. Cu ajutorul unei poche de patiserie și cu maestria cofetarului, bezelele capătă forma jucăușă; apoi le coacem încet și mult, reușind să păstrăm astfel culoarea imaculată a spumei, fiecare bezea fiind crocantă și casantă, o adevărată metaforă dulce.

    *[geek alert] albușul devine alb deoarece milioanele de bule de aer minuscule încorporate prin mișcarea telului reflectă lumina.

    Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    16,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă