Paște plezirist cu Pain Plaisir!

Paște plezirist cu Pain Plaisir!

08.04.2019 17:16

În urmă cu 6 ani am avut o idee care s-a născut din pură pasiune: să facem pâine și patiserie artizanală în România, așa cum am învățat noi în Franța. Cu produse proaspete, cu ingrediente bune și cu tehnica deprinsă la școala de gastronomie Cordon Bleu sau în anii în care am lucrat în restaurante și patiserii prestigioase din Paris. Ideea s-a transformat până astăzi într-o afacere cu peste 50 de angajați și cu un program care începe în fiecare zi la 5.30 dimineața și se termină seara târziu, chiar și după ce închidem magazinele.

Dorim să le oferim clienţilor noştri produse de brutărie şi patiserie cu un nivel constant de calitate ridicată şi prospeţime, folosind doar ingrediente primare - fără coloranţi, amelioranţi sau alte ingrediente ale căror nume nu îl putem pronunţa. Mai mult decât atât, dorim să construim o comunitate închegată în jurul valorilor în care credem şi să o mărim de la an la an.

Pască și cozonac ca în copilărie

Paștele este o sărbătoare a renașterii, a învierii și a soarelui blând de primăvară. Natura capătă culoare în jurul nostru, apar primele flori și mâncarea abundă în verdețuri proaspete. Sărbătorile de Paște n-ar avea niciun gust fără pască și cozonac. Iar noi ne-am propus să le oferim clienților cozonac și pască, după rețetele tradiționale, pe alocuri îmbunătățite și cu ingrediente proaspete, de calitate, complet naturale. Alături de prăjiturile tradiționale vom avea și drajeuri din ciocolată Valrhona, biscuiți   în formă de iepuraș și un tort Amandina. Veți găsi în magazinele noastre și ouă încondeiate cu măiestrie, pe care le-am adus tocmai de la Suceava. O parte dintre aceste produse le veți regăsi în coșuri cadou, pe care le puteți lua cu voi în vizitele pe care le veți face celor dragi.

Sărbătorile înseamnă pentru noi și foarte multă muncă - pentru a putea păstra standardul de calitate și prospețime, dar și promptitudinea cu care v-am obișnuit. Munca, insă, este susținută de pasiunea noastră pentru această meserie. Acesta este motorul care alimentează inovația și ne ajută să creăm constant produse noi, sezoniere, și gusturi surprinzătoare, cu care să vă putem păstra alături. Vă mulțumim că ne călcați pragul de 6 ani de zile și vă urăm un Paște plezirist!

 

Postat în Povești din brutărie De:
Irina