Despre Noi

Povestea noastră

     Ideea din spatele Pain Plaisir a fost foarte simplă și așa este și acum. Ne-am dorit să facem pâine și patiserie artizanală, așa cum am învatat in Franta, produse proaspete, cu ingrediente bune, cu tehnică si cu amour! Doream să excelăm la asta, replicând experiențele pe care le-am avut lucrând în unele dintre cele mai reputate locuri din Paris. Și asta ne dorim și acum, 5 ani mai târziu.

  • Valorile

         Pentru noi, brutăria artizanală înseamnă lucrul cu mâinile, atenta selecție a ingredientelor și respectarea rețetelor dezvoltate de-a lungul timpului, cu seriozitate și constantă, cantități mici și prospețime. A lucra în mod artizanal nu înseamnă a rămâne ancorați în (...)

    about-us

    citește mai mult...
  • Tehnica

         Zilele la Pain Plaisir încep foarte devreme! La 5:30 sosesc brutarii, iar primul lucru pe care îl fac este să pună pâinile mari la copt! Avem cuptoare foarte performante, care pornesc singure la 4 dimineața, astfel că atunci când ei sosesc, sunt bine încinse (...)

    about-us

    citește mai mult...
  • Echipa

      Suntem 3 asociați, dintre care unul este englez. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze la Paris ca și patiser la restaurantul cu 3 stele Michelin Pierre Gagnaire de la Paris (...)

    about-us

    citește mai mult...