Despre Noi

Povestea noastră

Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios. După ani de școală și muncă la Paris, facem pâine și patiserie artizanală la București, chiar în inima orașului. Suntem o brutărie care creează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna noastră și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care îl iubim și în care ne simțim acasă. 

 

#NePlaceCeFacem

 • Valorile

       Pentru noi, brutăria artizanală înseamnă lucrul cu mâinile, atenta selecție a ingredientelor și respectarea rețetelor dezvoltate de-a lungul timpului, cu seriozitate și constantă, cantități mici și prospețime. A lucra în mod artizanal nu înseamnă a rămâne ancorați în (...)

  about-us

  citește mai mult...
 • Tehnica

       Zilele la Pain Plaisir încep foarte devreme! La 5:30 sosesc brutarii, iar primul lucru pe care îl fac este să pună pâinile mari la copt! Avem cuptoare foarte performante, care pornesc singure la 4 dimineața, astfel că atunci când ei sosesc, sunt bine încinse (...)

  about-us

  citește mai mult...
 • Echipa

    Suntem 2 asociați, dintre care unul este englez. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze la Paris ca și patiser la restaurantul cu 3 stele Michelin Pierre Gagnaire de la Paris (...)

  about-us

  citește mai mult...