Echipa

Echipa

     Suntem 3 asociați, dintre care unul este englez. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând  să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant  cu 3 stele Michelin, iar mai apoi a urmărit pasiunea pentru boulangerie alaturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger.

     Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucatar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre. Monica are experiență de management, vânzari, customer service si training.

     Tom e foarte îndragostit de pâine, de când se stie. Pâinea era la loc de cinste tot timpul și el a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. Monica e gurmandă și îi place să mănânce.

 • Valorile

       Pentru noi, brutăria artizanală înseamnă lucrul cu mâinile, atenta selecție a ingredientelor și respectarea rețetelor dezvoltate de-a lungul timpului, cu seriozitate si constanță, cantități mici și prospețime. A lucra în mod artizanal nu înseamnă a ramâne ancorați în (...)

  about-us

  citește mai mult...
 • Tehnica

       Zilele la Pain Plaisir încep foarte devreme! La 5:30 sosesc brutarii, iar primul lucru pe care îl fac este să pună pâinile mari la copt! Avem cuptoare foarte performante, care pornesc singure la 4 dimineața, astfel că atunci când ei sosesc, sunt bine încinse (...)

  about-us

  citește mai mult...
 • Povestea noastră

       Ideea din spatele Pain Plaisir a fost foarte simplă și așa este și acum. Ne-am dorit să facem pâine și patiserie artizanală, așa cum am învățat în Franța, produse proaspete, cu ingrediente bune, cu tehnică și cu amour! Doream să excelam la asta, replicănd experiențele (...)

  about-us

  citește mai mult...