Valori

Valorile Pain Plaisir
  • Cooperarea şi spiritul de echipă, prin crearea unui mediu de lucru prietenos, relaxat şi care să promoveze evoluţia personală şi profesională, bazat pe respectul muncii, al clienţilor şi al colegilor deopotrivă.
  • Corectitudinea şi onestitatea în toate aspectele legale şi morale ale unei afaceri.
  • Gust - dezvoltarea unei game de produse cu gust autentic şi memorabil, fabricate integral în laboratoarele noastre, fără a ignora în nici un fel importanţa ingredientelor folosite, prospeţimea acestora şi calitatea lor intrisecă.
  • Determinarea de a crea o afacere corectă, care funcţionează independent de starea economică a unui moment dat şi a dovedi că nu suntem doar idealişti, ci că putem compensa lacunele sociale prin pură dorinţă de a face tot ce putem mai bine şi a insufla această atitudine în cadrul comunităţii de care aparţinem, prin puterea exemplului.
Misiunea Pain Plaisir
  • Să oferim clienţilor noştri produse de brutărie şi patiserie cu un nivel constant de calitate ridicată şi prospeţime, fabricate artizanal, folosind doar ingrediente primare - fără coloranţi, amelioranţi sau alte ingrediente al căror nume nu îl putem pronunţa;
  • să oferim cumpărătorilor informaţii pertinente cu privire la meşteşugul fabricării pâinii şi al importanţei ingredientelor folosite;
  • să avem o atitudine profesionistă, prietenoasă şi fermă faţă de angajaţii noştri;
  • să dezvoltăm relaţii durabile cu partenerii şi furnizorii;
  • să muncim şi să ne bucurăm de roadele muncii noastre, împreună cu toţi membrii echipei;
  • să creem o comunitate închegată în jurul valorilor comune şi să o mărim an de an.
  • Povestea noastră

         Ideea din spatele Pain Plaisir a fost foarte simplă și așa este și acum. Ne-am dorit să facem pâine și patiserie artizanală, așa cum am învățat în Franța, produse proaspete, cu ingrediente bune, cu tehnică și cu amour! Doream să excelam la asta, replicând experiențele (...)

    about-us

    citește mai mult...
  • Tehnica

         Zilele la Pain Plaisir încep foarte devreme! La 5:30 sosesc brutarii, iar primul lucru pe care îl fac este să pună pâinile mari la copt. Avem cuptoare foarte performante, care pornesc singure la 4 dimineața, astfel că atunci când ei sosesc, sunt bine incinse (...)

    about-us

    citește mai mult...
  • Echipa

      Suntem 3 asociați, dintre care unul este englez. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze la Paris ca și patiser la restaurantul cu 3 stele Michelin Pierre Gagnaire de la Paris (...)

    about-us

    citește mai mult...