Povestea noastră

     Ideea din spatele Pain Plaisir a fost foarte simplă si așa este si acum. Ne-am dorit să facem pâine și patiserie artizanală, așa cum am învățat in Franța, produse proaspete, cu ingrediente bune, cu tehnică si cu amour! Doream să excelam la asta, replicând experiențele pe care le-am avut lucrând în unele dintre cele mai reputate locuri din Paris. Și asta ne dorim și acum.

 • Valorile

       Pentru noi, brutaria artizanală înseamna lucrul cu mâinile, atenta selecție a ingredientelor și respectarea rețetelor dezvoltate de-a lungul timpului, cu seriozitate și constantă, cantitați mici si prospețime. A lucra în mod artizanal nu inseamnă a ramane (...)

  about-us

  citește mai mult...
 • Tehnica

       Zilele la Pain Plaisir încep foarte devreme! La 5:30 sosesc brutarii, iar primul lucru pe care îl fac este sa pună pâinile mari la copt! Avem cuptoare foarte performante, care pornesc singure la 4 dimineața, astfel că atunci când ei sosesc, sunt bine incinse (...)

  about-us

  citește mai mult...
 • Echipa

    Suntem 2 asociați, iar unul este englez. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin (...)

  about-us

  citește mai mult...