Patiserie
Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Citește Mai Mult
Afiseaza mai putine
-
Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.
Cine poate să-l mănânce pe tot?
-
Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 2 batoane de ciocolată 48%.
Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.
-
Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a muşca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Confitul de zmeură din interior dulce-acrișor te duce clar cu gândul la vacanță.
-
Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.
-
Un biscuit fraged și crocant, cu aluat fin, peste care se adaugă o confitură dulce-acrișoară de caise, completat cu felii subțiri de caise. Vegan, natural și neașteptat de bun.
-
Plăcinta cu mere și zmeură - o poveste dulce-acrișoară care aduce împreună căldura verii și prospețimea dimineților de toamnă. Amestecul generos de mere și zmeură face din această plăcintă o alegere perfectă pentru un răsfăț de sezon.
-
Primăvara într-o tartă! Vanilia delicată, căpșunile parfumate și aluatul fraged perfect, alcătuiesc această tartă pentru toate gusturile. Fără a avea mult zahăr, satisface apetitul pentru desert fără a produce senzația de greutate. Un sfârșit potrivit pentru o masă gustoasă!
-
Plăcinta cu mere și zmeură - o poveste dulce-acrișoară care aduce împreună căldura verii și prospețimea dimineților de toamnă. Amestecul generos de mere și zmeură face din această plăcintă o alegere perfectă pentru un răsfăț de sezon.
-
Cremă de cicolată, glazură de ciocolată neagră
-
Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a mușca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.