Patiserie
-
Am pus la dospit un desert care ne trimite în copilărie, pe care ne dorim să-l savurați cu aceeași bucurie de neînlocuit cu care o făceați atunci. Mai are nevoie de alte descrieri? Pandișpanul cu vișine. Un mini-chec pufos din lapte de migdale, cu pastă de vanilie, vișine și fulgi de migdale. Produsul este de post & vegan.13,50 RON
-
O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.
Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Alune caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.
28,00 RONCozonacul nostru încântat este rodul impletirii tehnicii franțuzești pentru aluatul clasic de Brioche cu unt și fasonarea românească cu umplutură de nuci și cacao, să fie toate colțurile cât mai satisfăcute. În aluat am presărat portocală confiata și stafide brune, să mai găsim câte o surpriză din când în când. Atenție! Poate conține urme de coajă de nucă, deși furnizorul nostru de nuci românești are un sistem de sortare bine pus la punct, uneori este posibil să mai fie câte una. Le sortam și noi înainte de a le folosi, pentru o a doua măsură de siguranță.125,00 RONNelipsită de pe masa de Paște, Pasca "plezirită" cu vanilie și stafide desăvârseste finalul ospățului după regulile înalte ale celei mai rafinate expresii ale gastronomiei românești. Cu mai puțin aluat și mai multă cremă de brânză, noua rețetă este în acord cu exigențele actuale, reușind să rămână tradițională și gustoasă.
135,00 RONCozonacul nostru încântat este rodul impletirii tehnicii franțuzești pentru aluatul clasic de Brioche cu unt și fasonarea românească cu umplutură de nuci și cacao, să fie toate colțurile cât mai satisfăcute. În aluat am presărat portocală confiata și stafide brune, să mai găsim câte o surpriză din când în când. Atenție! Poate conține urme de coajă de nucă, deși furnizorul nostru de nuci românești are un sistem de sortare bine pus la punct, uneori este posibil să mai fie câte una. Le sortam și noi înainte de a le folosi, pentru o a doua măsură de siguranță.62,50 RONAșa cum Roma n-a fost creată într-o zi, nici noi n-am reușit să avem un cozonac de post decât după mult timp. Iertare că a durat atât, dar în sfârșit suntem mulțumiți de rezultat. Dificil de conciliat lipsa grăsimii animale cu textura pufoasă a unui cozonac, dar după multe încercări, "Evrika" ni s-a arătat! Băutura vegetală din orez și uleiul de sâmburi de struguri ne-au satisfăcut exigențele în materie de textura, gust și sănătate, suntem încrezători că nu suntem singurii.
40,00 RON