Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Pain Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    15,50 RON
  2. Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

    7,00 RON
  3. Foietaj cu Mere

    Abundența de mere de la piață ne-a inspirat să capturăm gustul merelor coapte într-un foietaj clasic, bine copt și alintat cu puțin zahăr brun, pentru extra crocantețe.

    Coapte îndelung, merele se caramelizează frumos, dezvoltând un gust deosebit și o textură mătăsoasă. Foetajul cu unt, mult unt ridică la un alt nivel o simplă plăcintă cu mere.

    9,50 RON
  4. Biscuit cu măr

    O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toţi, ne oferă o stare de confort şi o familiaritate dezinvoltă seducătoare în simplitatea ei.

    7,00 RON
  5. Pain Perdu

    Spiritul practic al mamelor din toate timpurile a reuşit întotdeauna să optimizeze resursele şi aşa s-a născut Pain Perdu. Utilizăm aluatul de croissant pentru a recompune acest desert legendar, îi adăugăm stafide şi îl coacem într-o formă dolofană numai bună cât pentru o porţie îndestulătoare de copilărie.

    6,00 RON
  6. Moelleux au chocolat

    Cu buzele rotunijte, pronunţaţi [moallleo)]. Indiferent dacă ne simţim bine pronunţându-l sau nu, în mod cert ne simţim bine mâncându-l.

    Senzaţia catifelată şi ciocolatie ne învăluie cerul gurii şi rămâne cu noi mult timp după ce moelleux a dispărut din farfurie.

    7,00 RON
  7. Mini chec lămâie
    Aşa numite "Găteau de Voyage", checurile au nemeritata reputaţie de a fi uscate, dar la Pain Plaisir alegem să sfidăm această stare de fapt, dezvoltând reţeta proprie de chec cu lămâie cu ajutorul unui ingredient secret *** lămâia confiată îndelung care ne ajută să provocăm circumspecţii.
    4,50 RON
  8. Madeleine
    Faimoase datorită timpului pierdut căutat de Marcel Proust, Madeleines au într-adevăr acest dar reputat de a ne transporta senzorial în alte momente. Alminteri, aluatul este un pandişpan simplu şi pufos, crescut frumos.
    2,20 RON
  9. Cookie (fără gluten)

    Deloc dulci, casanți și savuroși, "cookies" fără gluten sunt o gustare potrivită pentru orice moment al zilei alături de un ceai sau o cafea.

    Nu conține gluten. Fabricat într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    6,00 RON
  10. Bezele (fără gluten)

    Nu ne este frică să facem bezele, aceste minunăţii pline de mister. Pentru că nu ne plac coloranţii de nici un fel, le coacem încet şi mult, păstrând culoarea imaculată a albuşului bine bătut, ele devenind astfel perfect crocante şi casante.

    Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

     

    6,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă