Produsele noastre
-
Clasica Pain de campagne din Franţa, cu un amestec de făină integrală de grâu, făină aurie de grâu și făină de secară, are o coajă suficient de groasă cât să satisfacă amatorii de colţ, echilibrându-se armonios cu miezul alveolat şi uşor umed.
Gustul inconfundabil este dat de coacerea îndelungată la temperatura ideală pentru a dezvolta această crustă atât de apreciată.
O pâine întreagă cântăreşte 1,5 KG, preţul afişat este pentru o jumătate de pâine tăiată, minim 700 grame.
33,75 RON -
Această făină este măcinată la moară de piatră, păstrând astfel mai multe calităţi nutritive, dar şi un gust special. Este pâinea care se apropie cel mai mult de gustul acrişor al renumitului San Francisco sourdough.
Crusta este subţire şi gustoasă, iar miezul bogat, cu alveole mici şi regulate o fac o candidată perfectă pentru sandwichuri.
O pâine întreagă cântăreşte 1,2 Kg, preţul afişat este pentru intreaga cantitate.
57,60 RON -
Această făină este măcinată la moară de piatră, păstrând astfel mai multe calităţi nutritive, dar şi un gust special. Este pâinea care se apropie cel mai mult de gustul acrişor al renumitului San Francisco sourdough.
Crusta este subţire şi gustoasă, iar miezul bogat, cu alveole mici şi regulate o fac o candidată perfectă pentru sandwichuri.
O pâine întreagă cântăreşte 1,2 Kg, preţul afişat este pentru o jumătate de pâine tăiată, 600 grame.
28,80 RON -
Clafoutis cu vișine este un desert franțuzesc "de grand-mère". Această expresie evocă imagini calde și pline de dragoste, aducând în minte tradiții culinare, învățăminte de viață și momente de neuitat petrecute în familie. În toate culturile, bunicile au un rol special, adesea fiind purtătoare de tradiții și rețete transmise din generație în generație. Clafoutis-ul cu vișine din vitrina noastră este un omagiu adus bunicilor de pretutindeni și un portal de conectare cu o stare de bine și bun. Bon appétit!
26,00 RON -
Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea. La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută. Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savurăm mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savurăm cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.27,00 RON -
Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.
Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.
15,50 RON -
Cramele Rabetllat I Vidal au creat vinul spumant rosé, utilizând soiurile de struguri Trepat și Garnatxa (Grenache) prin metoda tradițională. După prima fermentație, sticlele de vin sunt stocate în cava (pivnițe) minim 15 luni, pentru a elibera complexitatea aromelor în timpul celei de-a doua fermentații. Filtrat la momentul optim, Cava Rose Brut își etalează bulele fine și elegante la momentul deschiderii. Foarte prezente sunt aromele de căpșune și coacăze roșii, vinul având o aciditate bine echilibrată, un final persistent și plăcut. Varietate: Trepat, Garnatxa Regiune: Penedes, Spania70,50 RON