Produsele noastre
-
Baghetă franţuzească, cu miez puţin, alveolat şi o crustă crocantă şi subţire. Alegerea perfectă pentru toate mesele. Dă bine și la braț în drum spre casă, semn de grijă și preocupare pentru lucruri mici și bune.
Pont pentru cei interesați: modalitatea perfectă de a o tăia este la unghi de 45 grade, rezultând in felii mai lungi. Grosimea nu se discută, ține strict de preferința fiecăruia sau de intenția de servire.
9,90 RON -
Moale şi fină, este o pâine de inspiraţie italienească, cu ulei de măsline extravirgin din belşug, spre deliciul papilelor exigente. O recomandăm pentru mai toate asocierile de gusturi, la toate mesele.
Este alveolata iregulat, rodul hidratării ridicate și fermentării lungi la temperaturi scăzute, astfel că se pretează bine pentru un sandwich tăiată pe lateral, aviz amatorilor!
13,00 RON -
O chiflă moale, cu lapte și unt, lejeră ca un norișor pufos și care face orice mic dejun delicios și blând. Iubită de copii și părinți fără alte brizbrizuri gurmande, îi stă bine și ca suport pentru un sandwich simplu cu jambon și unt. Știm din proprie experiență că va rămâne un produs emblematic pentru pleziristii mici și mari.
5,50 RON -
Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a mușca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.12,00 RON
-
Iubim să facem bezele, acest mărgăritar eteric deopotrivă simplu și sofisticat!
Pentru că nu ne plac coloranții, acordăm o atenție sporită metodei de execuție a rețetei, secretul nostru in tot ce facem.
Batem albușul de ou transparent la viteza potrivită, apoi adăugăm zahărul, urmărindu-i cu grijă transformarea dintr-un lichid cristalin într-o spumă din ce în ce mai albă*. La final obținem o spumă fină și imaculată care formează vârfuri stabile și semețe asemănătoare unor creste montane acoperite de zăpadă. Cu ajutorul unei poche de patiserie și cu maestria cofetarului, bezelele capătă forma jucăușă; apoi le coacem încet și mult, reușind să păstrăm astfel culoarea imaculată a spumei, fiecare bezea fiind crocantă și casantă, o adevărată metaforă dulce.
*[geek alert] albușul devine alb deoarece milioanele de bule de aer minuscule încorporate prin mișcarea telului reflectă lumina.
Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten.
15,00 RON -
Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare.27,00 RON
Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.
63,00 RONEste compus din straturi subțiri și crocante de foietaj caramelizat, coapte până devin aurii și fragede, care se îmbina armonios cu o cremă fină de fistic catifelată, ușor untoasă și cu o aromă distinctă. Între aceste straturi, se strecoară pralina crocantă, o combinație de migdale și fistic caramelizate și zdrobite, care adaugă un contrast de textură și o notă intensă de caramel, aducând profunzime gustului final. Este un desert echilibrat, unde frăgezimea foietajului, cremozitatea fisticului și crocantul pralinei creează o experiență multisenzoriala deosebită.35,00 RON