Produsele noastre
-
O chiflă moale, cu lapte și unt, lejeră ca un norișor pufos și care face orice mic dejun delicios și blând. Iubită de copii și părinți fără alte brizbrizuri gurmande, îi stă bine și ca suport pentru un sandwich simplu cu jambon și unt. Știm din proprie experiență că va rămâne un produs emblematic pentru pleziristii mici și mari.
5,70 RON -
Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a mușca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.12,50 RON -
Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.
Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.
30,00 RON -
Iubim să facem bezele, acest mărgăritar eteric deopotrivă simplu și sofisticat!
Pentru că nu ne plac coloranții, acordăm o atenție sporită metodei de execuție a rețetei, secretul nostru in tot ce facem.
Batem albușul de ou transparent la viteza potrivită, apoi adăugăm zahărul, urmărindu-i cu grijă transformarea dintr-un lichid cristalin într-o spumă din ce în ce mai albă*. La final obținem o spumă fină și imaculată care formează vârfuri stabile și semețe asemănătoare unor creste montane acoperite de zăpadă. Cu ajutorul unei poche de patiserie și cu maestria cofetarului, bezelele capătă forma jucăușă; apoi le coacem încet și mult, reușind să păstrăm astfel culoarea imaculată a spumei, fiecare bezea fiind crocantă și casantă, o adevărată metaforă dulce.
*[geek alert] albușul devine alb deoarece milioanele de bule de aer minuscule încorporate prin mișcarea telului reflectă lumina.
Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten.
16,00 RON -
Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare.27,50 RON
Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.
64,00 RON
Un desert cu rafinament și echilibru perfect Straturile fine de foietaj, coapte până capătă o nuanță aurie și o textură crocantă, se îmbină armonios cu o cremă catifelată și ușoară, care se topește delicat la fiecare înghițitură. Contrastul dintre crocant și cremos, completat de o dulceață subtilă și elegantă, transformă acest desert într-o adevărată experiență multisenzorială. Creat cu grijă și atenție la detalii, el aduce în farfurie personalitate și rafinament.25,00 RON
Pâine cu miez pufos și gust echilibrat, creată dintr-un mix de făinuri premium și malț aromat. Aluatul nostru își trage forța și structura din făina T550, care oferă volum, elasticitate și o textură aerată. Făina T480 adaugă finețe și un miez delicat, aproape catifelat, în timp ce făina T130 îmbogățește gustul cu note rustice, de nucă și cereale coapte, contribuind și la un profil nutrițional superior. Malțul desăvârșește rețeta, activând fermentația naturală și aducând o culoare aurie cojii, cu o notă subtil dulceagă, caramelizată. Rezultatul este un miez pufos, uniform și ușor elastic, cu o textură mătăsoasă, bine susținută. Coaja – subțire, ușor lucioasă și elastică – completează armonios gustul, echilibrând dulceața naturală a malțului cu tonurile cerealiere ale făinii T130. Ideală pentru toasturi dulci sau sărate. Textura moale la interior și crocantă la exterior o face perfectă pentru prăjire.22,50 RON
Poale-n Brâu – Deliciul vacanței lui Tom în brutăria noastrăPlecat în vacanță, Tom a gustat o "poale-n brâu" și s-a întors entuziasmat să o avem în meniul brutăriei noastre, ca o reverie cu parfum de fân și cuptor încins. Și cum ne place să testăm serios orice produs înainte de a ajunge în vitrinele noastre însorite, am avut mai multe sesiuni de degustare până ce a ieșit o poale-n brâu de-li-ci-oasă! Aluat de cozonac, cremă de brânză fină, puțin zahăr, un vârf de cuțit de vanilie și coajă aromată de lămâie, simplu, autentic și bun!Nu știm dacă să o recomandăm pentru mic-dejun sau gustare de amiază, dar recunoaștem că a fost perfectă și la prânz!20,00 RON